- 13 Ocak 2016
- 122
- 99
- 48
gece yatmadan önceki sıvı alımın ve wc en son gittiğin zaman da önemli biliyorsun dimi? hem çok silik de olsa çizgi orada duruyorbenimkiler hayatıma yeni bir sayfa açmışım gibi bembeyazdı can sıkacak bir şey yok. sen yarın kan verecek misin, bahane bulabildin mi iş yerinden çıkmak için?
Ztn uyuyamadm dusunmektn zırt pırt tuwalete gttm belki?
Hayr netlesene kadar soylemicem sabretcm artk zor olsadaondandır işte. idrar konsantrasyonu azalmış sen tuvalete gittikçe. gece uyku saatlerinde sıvı alımı olmadığı ve idrar uzun süre beklediği için sabah ilk idrar deniyor.
bence de randevunu cumartesiye alabilirsin. ama o zamana kadar eşine söylemeyecek misin??
Canım silik çıktıysa hamilesin sen. Gece tuvalete kalktığın için silik çıkmış. Gözün aydın bebişine iyi bakRandevuyu en erken persmbeye alabildim ama kmse cakmasin die cumartsiye almaya calscm hem adetm 2 gun gecms olur eger bebis warsa. Blmyrm hala tam karar werms durumda dglm ?
valla kızlar bu sabahta denedim yine çok çok silik ikinci çizgi çıktı sanırım fazla sabırsız davranıyorum.
randevuyu cumartesiye çekemedim mecbur perşembe günü gitcem bi şekilde. ozmn kan testinde belli olur sanırım. perşemeye kadar çatlamazsam tabii :)
tommbikkcim valla ne güzel şeyler diosunuz ama ben kendimi hemen kaptırmak istemiorum oyüzden emin olmam gerek.
kızlar birbirimizi tanımıyoruz ama en zor ve en mutlu günümüzde yanyana gibiyiz... iyki varsınız
görünmez biliyorum canım ama benim ağrılarım çok fazla ve halen devam ediyor, geceleri yatakta ağrılarımdan uyuyamıyorum, sağdan sola dönerken belim kasımlarımın ağrısından canımı alıolar gibi eger bebişim olcaksa doktordan neyi nasıl yapacağıma dair bilgide almış olurum diye düşünüyorum.Canım doktor muayenesine gitsen bile henüz kese bile görünmez ki. Onun yerine bi klinik ya da aile hekimliğinde kan tahlili yaptırsan ya.
görünmez biliyorum canım ama benim ağrılarım çok fazla ve halen devam ediyor, geceleri yatakta ağrılarımdan uyuyamıyorum, sağdan sola dönerken belim kasımlarımın ağrısından canımı alıolar gibi eger bebişim olcaksa doktordan neyi nasıl yapacağıma dair bilgide almış olurum diye düşünüyorum.
Benim bat günü gelene kadar öyle ağrım oldu sonrasında hiç olmadı telaş yapma sakın. hatta benim ağrılarım bacağıma da vuruyordu senin gibi uykumda dönemiyordum ağrıya uyanıyordum. Bizim topicte hala kasık-bel ağrısı yaşayan arkadaşlar var.
çok sağol canım bunları okumak içimi rahatlattı bi nebzede, hadi bakalım test pozitif çıkarsa perşembe günü eşime bir süpriz eşliğinde söylemeyi düşünüyorum annemlerede süpriz yaparak söylemek niyetim ama kalp atışını duyup mu söylemek gerekir sence?
kendimi kaptırmayacağım diyorum düşündüğüm ve yazdığım şeylere bakılırsa çoktan kaptırmışım bile :)
merhaba hanımlar,
bugün bizimde kontrolümüz vardı herşey çok iyi başlamıştı. kızım 3661 gr boyu 51 cm olmuş, doktorum normal zamanını yanı 10 şubatı bekleriz ama tombik bir bebeğimiz olacak 4500 ü görür dedi. ultrason muayenesi sonrası nasıl olduğumu sordu ve bende aşırı kaşıntı şikayetim olduğundan bahsettim. vücudumun her yeri inanılmaz şekilde kaşınıyor canımın acımasını geçtim artık uyuyamıyordum kaşınmaktan. hemen bir tahlil istedi doktorum ve gebelik kolestazı teşhisi koydu. bu safra kesesinin hamilelik sebebiyle çalışma düzeninin bozulması sonucu safranın kana karışması ile oluşan bir rahatsızlıkmış. anne icin en büyük sıkıntısı kaşıntı imiş, esas tehlikeyi bebek icin oluştururmuş. kendimi doğum şekli ile ilgili hiçbir zaman kısıtlamamıştım hep bebeğim nasıl gelmek isterse ona hazırım normal yada sezeryan bu onun karar vereceği birşey derdim ama doktorum birden cuma bir daha tahlil yapalım tekrar bir bakalım değerine pazartesi de sezeryana alalım deyince sudan çıkmış balığa döndüm. 10 şubat diye beklerken şuan 25 ocakta kızımı kucağıma alacak olma gerçeği ile yüzleştim aşırı duygusallaştırdı bu durum beni. heyecanlıyım, duygusalım, gerginim haftaya bu saatlerde kucağımda olacağını bilmek falan sanki oyun gibi şaka gibi
merhaba hanımlar,
bugün bizimde kontrolümüz vardı herşey çok iyi başlamıştı. kızım 3661 gr boyu 51 cm olmuş, doktorum normal zamanını yanı 10 şubatı bekleriz ama tombik bir bebeğimiz olacak 4500 ü görür dedi. ultrason muayenesi sonrası nasıl olduğumu sordu ve bende aşırı kaşıntı şikayetim olduğundan bahsettim. vücudumun her yeri inanılmaz şekilde kaşınıyor canımın acımasını geçtim artık uyuyamıyordum kaşınmaktan. hemen bir tahlil istedi doktorum ve gebelik kolestazı teşhisi koydu. bu safra kesesinin hamilelik sebebiyle çalışma düzeninin bozulması sonucu safranın kana karışması ile oluşan bir rahatsızlıkmış. anne icin en büyük sıkıntısı kaşıntı imiş, esas tehlikeyi bebek icin oluştururmuş. kendimi doğum şekli ile ilgili hiçbir zaman kısıtlamamıştım hep bebeğim nasıl gelmek isterse ona hazırım normal yada sezeryan bu onun karar vereceği birşey derdim ama doktorum birden cuma bir daha tahlil yapalım tekrar bir bakalım değerine pazartesi de sezeryana alalım deyince sudan çıkmış balığa döndüm. 10 şubat diye beklerken şuan 25 ocakta kızımı kucağıma alacak olma gerçeği ile yüzleştim aşırı duygusallaştırdı bu durum beni. heyecanlıyım, duygusalım, gerginim haftaya bu saatlerde kucağımda olacağını bilmek falan sanki oyun gibi şaka gibi
gittim doktora canım bugün haftaya salıya gün verdi. 39 + 2 olcaz yeter zaten . Sağolsn gıcıklık yapmadı bebektede sıkıntı olmayınca bekleyelim dedi. Bu arada topiğin maşallahı var farkındamısın . Bebişlerimiz hep şişko
ahaha sevsinler o tospikleri :) aynen valla hepsi iri kıyım. nasıl besliyorsanız artık
doğumun haftaya kalmasına sevindim. hem eşin de sen de tamamen iyileşirsiniz. hem de gönlüne göre oldu. tabi tosun paşa önce davranıp gelmezse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?