2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Teşekkür ederim canım :)

Kizlar adetme daha 5 gun war yine test yaptm cok silik ikinci cizgi cikti sizce?

Eklentiler

• 20160116_220649.jpg
    23,9 KB · Görüntüleme: 46
istersen iki gün sonra tekrar yap sabah ilk idrarla test bozuk değilse pozitiftir benim de böyle çıkmıştı
Tesekkur edrm cnim yarn sabh bi dha yapaym 2 gun snra yine yaparim of cok garip bi duygu kimse bilmio test yaptgmi esime doktora gdp emin olmadan söylmek istemiym doktor randevlari dolu nasl dayancm blmym

Tesekkur edrm cnim yarn sabh bi dha yapaym 2 gun snra yine yaparim of cok garip bi duygu kimse bilmio test yaptgmi esime doktora gdp emin olmadan söylmek istemiym doktor randevlari dolu nasl dayancm blmym
Canım çizgi biraz dağınık geldi bana. Sabah ilk idrarla tekrar yap olur mu? Güzel haberlerini bekliyorum

çok iyi canım yaa tebrik ederim gece gece güzel haber :)))
tsk ederim cnim Walla ben hala inanamyrm doktor randvsu aldm ama iş saatmde randwu yönetclerme hemen soylemcm esimle ayni yerde çalsyrz onlardan gzli nasl gtcm blmym ama bian önce gtmem lazim yarn testi yenilcem sbh ins dogrudur

tsk ederim cnim Walla ben hala inanamyrm doktor randvsu aldm ama iş saatmde randwu yönetclerme hemen soylemcm esimle ayni yerde çalsyrz onlardan gzli nasl gtcm blmym ama bian önce gtmem lazim yarn testi yenilcem sbh ins dogrudur

o talihsizlik bana has canım doğrudur inşallah senin test. hmm eşinin kulağına gitmeden nasıl yaparsın bilemedim valla.

iyi sabahlar hanımlar,
uykusuzluk iyice aldı başını gitti bende, bu saatlere kadar kapanmıyor gözlerim 1 saat sonrasında falan artık bitap düşüp bayılıyorum ancak öyle uyuyabiliyorum.
cnntrm canım hayırlısı neyse nasılsa öyle olsun demekten başka çaremiz yok maalesef, inşallah en kısa zamanda tekrar güzel haberlerini alacağız.
bu arada bende ufak ufak hazırlıklarımı tamamlıyorum, hastane odası için olan hazırlıklarım bitti. pazartesi günü doktor kontrolüm var ordan gelince hastane çantalarımı hazırlayacağım nolurrrr nolmazzzz :)
her gün her an yazamasamda hep okuyorum yazılanları, hep aklımdasınız

heyecandan uyuyamıyorsundur :) tabi bir de eşten gizli plan stresi var. elini rahminin üstüne koy ve içinden miniğini babasıyla konuştur. sonra da duanı oku ve yataktan kalkma uyursun
Sbh kalkar kalmaz yaptm ikinci cizgi cok cok silik dun yaptgm daha netti allak bulak oldum ama adet gunume dha war yine ara ara denicem

Sbh kalkar kalmaz yaptm ikinci cizgi cok cok silik dun yaptgm daha netti allak bulak oldum ama adet gunume dha war yine ara ara denicem

gece yatmadan önceki sıvı alımın ve wc en son gittiğin zaman da önemli biliyorsun dimi? hem çok silik de olsa çizgi orada duruyor benimkiler hayatıma yeni bir sayfa açmışım gibi bembeyazdı can sıkacak bir şey yok. sen yarın kan verecek misin, bahane bulabildin mi iş yerinden çıkmak için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…