2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

inşallah hayırlısı olur canım. bugün sabahtan beri ağlıyorum. iyi oluyo ağlıyorum kötü oluyo ağlıyorum.
testin negatif çıkınca yine ağladım noluyo bana ya
işte de hiç hoşlanmam böyle tripleri

Kıyamam ben sana kuzum yaa işte bunlar hep hormonların suçu :) ben çizgi filmlere bile ağlıyordum hamileyken :))

Selam kızlar, napıyosunuz ne var ne yok ? Biz cinsiyeti kesinleştirdik detaylıda alışveriş yapıyoruz harıl harıl kaç gündür

Selam kızlar, napıyosunuz ne var ne yok ? Biz cinsiyeti kesinleştirdik detaylıda alışveriş yapıyoruz harıl harıl kaç gündür

ohh iyi yapıyorsunuz. ne ciciler aldınız prensese? biz iyiyiz. ben çarşamba gecesi hamileliğimi ilan edip perşembe gecesi de olmadığımı ilan ederek ufak bir hareket kattım topiğe o kadar

ohh iyi yapıyorsunuz. ne ciciler aldınız prensese? biz iyiyiz. ben çarşamba gecesi hamileliğimi ilan edip perşembe gecesi de olmadığımı ilan ederek ufak bir hareket kattım topiğe o kadar
Aa nasıl oldu yani ? Test mi bozukmuş canım.

Hanımefendiye önce büyük başlardan başlayarak bebek arabası aldık sonra da bilumum zıbındır çoraptır tulumdur onları şampuanlara falan geçtim. Hazır anneme gelmişken alayım dedim malum biz küçük yerde yaşıyoruz imkanlar kısıtlı.

test bozuktu sanırım ertesi akşam aynı marka 2 test yaptım ikisi de negatif çıktı :))

büyük başlardan başlamak mantıklı aslında taksitle alınıyor genelde. bebek doğana kadar taksitler bitmiş oluyor en azından. iş şampuan alışverişine kadar geldiyse epey bir şey almışsınız demek :) güzel günlerde kullansın minik cimcime inşallah. şaka maka 5 aylık olmuşsunuz ya zaman ne çabuk geçiyor.

Günaydın canlar.
Ulytau canım güle güle kullansın minik prenses:) özellikle arabayı hangi marka hangi model aldın? Arabayla yatak beni çok geriyo. Pahalı oldukları ve bir kere alındıkları için galiba.onları doğru seçebilirsem gerisi çok kolay gibi geliyo. O ikisi konusunda beni bilgilendirirsen çpk sevinirim.
cnntrm canım bu sabah ilk idrarla bi test yaparmısın demiştim yaparsan etiketle beni lütfen. Diğer topikten çok fazla bildirim geliyor burayı kaçırıyorum bazen

Yaptım canım sırf senin için yaptım ama değişen bir şey yok maalesef yine negatif matsiyahoje yine de gelmedik battan umut kesilmez :)))))

Evet ya az kaldı gerçekten :) bugün yine çıkacağız bir şeyler almaya senin bebeğin de en kısa zamanda gelsin inşallah

Araştır araştır deli oldum resmen :) alınca üstümden büyük yük kalktı. En çok önerilenlerin üzerinde durdum daha çok sonucunda üç modele ulaştım chicco lite way plus kanz 4010 casual cadillac , tabi bütçeme uygun en çok önerilenlere dikkat ettim diyeyim casual cadillac daha kullanışlı geldi bana netten zaten aklımda vardı mağazada da inceleyince onu alalım dedik 1050 tl idi yüzde on indirimle aldık :) beşik konusu ise hala kafamda henüz karar verebilmiş değilim önerin olursa çok sevinirim

cnntrm cnim test bozulmuş sanırım grdum yazdıklarını. Daha bata zaman var bekle bakalım hemen umutsuzluğa kapılma.
Ulytau kolay gelsin alışverişler. Biz de bugün baktık biraz ama karara varamadık. Bebek arabasını da doğumdan sonra ihtiyaca gore alacağım. Yazi n doğum yapan arkadaşlarım ilk aylar zaten ihtiyacın olmuyor fazla duruma gore alman daha iyi olur dediler katana yattı. Zaten oda yapmayacagim hemen simdlik sadece yatak alacağım, ona da zaman var. Giysi turunu alıyorum ufak ufak iste

Yok canım umutsuz değilim ilk aydan olmasını beklemiyordum zaten ama o test beni yanılttı heveslendirdi. Yoksa sıkıntı yapmıyorum henüz karamsar olmak için çok erken

Yaptım canım sırf senin için yaptım ama değişen bir şey yok maalesef yine negatif matsiyahoje yine de gelmedik battan umut kesilmez :)))))
Hayırlısı olsun inşallah canım. Test bozukmuş demek ki. Bata kadar bekle bakalım çok umutlanmadan. Bozuk test bile yılda bi kere doğruyu gösterir belki

Canım ben baby2go fidello travel sistem arabaya takıldım baya. Ana kucağı hafif ve istediğim özelliklerdeydi fiyat da 1000 civarı. Ama dediklerine de bakıcam daha tam araştıramadım.
Yatak olarak da park yatağı eledik hiç hoşumuza gitmedi naylonlu bi de portatif ya hiç sağlam gelmedi. Eşim de almam ben bundan dedi kestirdi attı. Sepet beşikler öok tatlı ama kısa süreli kullanım olduğu için ben istemedim. Böylece ya büyüyen beşik yada onun adını bilmiyorum da normal mobilya şeklinde olanlardan alıcaz. Ben büyüyen beşik istiyorum. Ama büyüyünce yatağı gerçek tek kişilik yatak olanlardan almak lazım. Bazıları büyüyünce tekli yataktan daha küçük oluyo. Bildiklerim böyle. Chicco next2me diye bi yatak var tek tarafı açılıyo senin yatağının yanına koyuyorsun gece kalkmadan elini uzatınca ulaşıyorsun bebeğe. Cevremde alan var.biraz kullansınlar deneyimlerini soracağım.

Kızlar bugün ayrıntılı ultrason vardı. Bütün ölçümler gayet iyi çıktı. Doktor 21. haftada tekrar gel dedi. Profilimdeki gibi yüzüstü yatıyodu döndürene kadar baya uğraştık. Sırtüstü döndü ölçümleri yaptık geri aynı pozistona geldi. Cinsiyet sordum doktor baktı baktı kız gibi dedi. Ama hiç emin değildi. Bi sonraki gelişte kesinleşir. Bakarsın erkek derim o zaman dedi. Hiç güven vermedi tahmini ama ben kızım demeye başladım bile :) sağlıklı benim kızım. Biraz ters ama olsun napalım annesi de deli deli yatar zaten bide 150 gram olmuş ama boyunu anlamadım. bide doktor yüzünü gösterdi pek bişey belli olmuyordu ama çok güzeldi. Havalardayım bugün uçuyorum mutluluktan allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ben de oda yapmayacağım, park yatak alacaktım aklım mobilya beşiklerde kaldı onlardan almaya karar verdikÇok güzel değil mi ya

Canım ben de beğendiğim modeli netten bulursam paylaşayım. Bunun gibi büyüyebilenler bayağı yüksek geldi bana. Büyüyenden vazgeçtim o yüzden.
Buna ek bir de anne yanı beşik alacağım senin kafanda var mı o tarz bişey

Hayırlısı olsun inşallah canım. Test bozukmuş demek ki. Bata kadar bekle bakalım çok umutlanmadan. Bozuk test bile yılda bi kere doğruyu gösterir belki

ahaha olur mu olur ama testi yaptığım zaman kendimi tarif edemeyeceğim şekilde farklı hissediyordum. zaten o yüzden yaptım testi. sanırım psikolojikmiş şu an hiç hamile gibi hissetmiyorum. yok bu ay bir şey bence

çok sevindim güzel sonuçlar almana. hep böyle mutluluklar yaşatır annesine inşallah

Ben de oda yapmayacağım, park yatak alacaktım aklım mobilya beşiklerde kaldı onlardan almaya karar verdikEki Görüntüle 1746551 Çok güzel değil mi ya

hangisi içine sinerse onu al çok mantıklı davranmaya çalışma bu konuda. ben park yatak aldım kullanışlı diye ama hep içimde kaldı o beşikler... bu arada beşik çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…