İnşallah canım.. Zaman unutturuyor yaşananları o yüzden tekrarına yelteniyoruz :)) bu yıl sanada bebiş gelir inşallaahAmin canım :) rahat bir doğum geçirirsin inşallah. Ama çok korkma o kadar korkunç olsa biz ikinciye yeltenmezdik öyle düşün
İnşallah canım.. Zaman unutturuyor yaşananları o yüzden tekrarına yelteniyoruz :)) bu yıl sanada bebiş gelir inşallaah
Evet ayda bir çağırıyo. Öyle yapayım sağolasın3-4 hafta sonra git sen yine. Dalgınlığına gelmiştir doktorun. Ortalama 4 haftada bir oluyor kontroller diye hatırlıyorum.
Selam kızlar benim bat da 14 ocak beni de yazar mısınız
Hoşbulduk canım :)yazarız tabi hoş geldin topiğimize
Allah kolaylık versinPazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)
Pazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)
Amin canımmCanım Rabbim yardımcın olsun . İlk bebişimiz gelsin bakalım önümüzü aç :) İkinizde sağlıkla kurtulun inşallah.
Merhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu ogrendi m beta HCG 497.3 çıktı adetimede 4 gün vardı daha normal mi bu değer
Pazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)
burayı yeni gördüm, hamileler hamile kalmak isteyenler hepsi bir arada daha güzelmiş
merhaba herkese
Ayyy çok heycanlı. Sağ salim kavuşun inşallah. Kolay doğumlar olsun canım.Pazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)
Sen doğur da sıra bize gelsin hadi :) sağ salim gir çık canım minik kuşumuzun da elini kolunu bişesini çekip gönderirsin bize sevindirik oluruzPazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)
Canım siz ne kadar büyümüşsünüz böyleee. Biz de tam 20 haftalık olduk yolu yarıladık.Ayyy çok heycanlı. Sağ salim kavuşun inşallah. Kolay doğumlar olsun canım.
Benim regl günü 375 ti. Oldukça güzel yani değerin. 4 gün kala için yüksek hatta ikiz bile olabilir.Merhaba arkadaşlar ben bugün hamile olduğumu ogrendi m beta HCG 497.3 çıktı adetimede 4 gün vardı daha normal mi bu değer
Ayyyy çok heyecanlı, yarın şu saatte kavuşmuş olacaksınız meselaaaPazartesi 08:30da sezeryan olacak.. Dua edin bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?