Hepimizin inşallah. Bi de kalp atışlarımız duysam rahat edicem aslında ama ondan sonra da başka şeyler çıkcak biliyorum bi ömür bitmez artık bu durum:)
doğana kadar bi dert doğduktan sonra başka dert amaaaan sağlıklı olsunlar, varolsunlar yeterHayırlı olsn canımda rahatlamak yok artık baştan uyarıyım doğrcam nerdeyse hala panik hala[/QUOTE
Anneliğin %90ı evham galiba.. İlk keseyi görücem mi kalp atışı duyacak mıyım diye başlıyor sonra hiç bitmiyor.. O testin sonucu bu testin sonucu,hareket ettti mi etmedi mi,bugün daha mı az etti :) doğduktan sonrada katlanarak artıyordur eminim.. Daha şimdiden ya nefessiz kalırsa,ya kusup boğulursa diye düşünmeye başladım bile..doğana kadar bi dert doğduktan sonra başka dert amaaaan sağlıklı olsunlar, varolsunlar yeter
Peki tokluk şekeri ne zaman ölçülüyor??? Gün ortası mı? Yemekten 2 saat sonra mı? Sen nasıl yaptın?Günaydın kızlar
aman tatlım dikkat et kendine, bundan sonra her işaret önemli senin için. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın Defne Hanımı merak etme sen
canım bende yükleme yaptırmak istemiyordum bu sebeple babamın cihazıyla şeker yükleme yapılacak kontrolüme kadar 1 ay boyunca açlık ve tokluk değerlerimi takip ettim not aldım. muayene günü doktoruma gösterdiğimde normal buldu değerlerimi yükleme yapmaya gerek yok dedi, ne olursa olsun yediklerine dikkat et dedi. Senin doktorunda çok ısrarcı bir doktor değilmiş sende bu şekilde bir yol izleyebilirsin. Çıkan sonuçların normal olursa sen yine de bırakma kendini ben hala ölçüyorum düzenli, son bir haftadır çok yükseldi şekerim tekrar sıkı kontrole başladım kendimi. Nil hanım ha hoşgelsin bakalım küçük hanım
Canım açken ölç. Yemeğini ye. 1 saat sonra ölç,sonra tekrar 1 saat sonra ölç. Nekadar yükselip,nekadar düştüğünü görürsünPeki tokluk şekeri ne zaman ölçülüyor??? Gün ortası mı? Yemekten 2 saat sonra mı? Sen nasıl yaptın?
Aynen öyle benimde geçen hafta batmanlarım vardı yerleşiyor diyodum iki üç gündür yok batmanlarım bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum..Anneliğin %90ı evham galiba.. İlk keseyi görücem mi kalp atışı duyacak mıyım diye başlıyor sonra hiç bitmiyor.. O testin sonucu bu testin sonucu,hareket ettti mi etmedi mi,bugün daha mı az etti :) doğduktan sonrada katlanarak artıyordur eminim.. Daha şimdiden ya nefessiz kalırsa,ya kusup boğulursa diye düşünmeye başladım bile..
Peki tokluk şekeri ne zaman ölçülüyor??? Gün ortası mı? Yemekten 2 saat sonra mı? Sen nasıl yaptın?
Bende mide bulantım geçince acaba bişey mi oldu diye korkmuştum :)Aynen öyle benimde geçen hafta batmanlarım vardı yerleşiyor diyodum iki üç gündür yok batmanlarım bi sıkıntı mı var diye düşünüyorum..
İlerde aynı annelerimiz gibi evhamlar içinde yaşıycaz o kadar kızıyoruz onlara dönücez aynı☺Bende mide bulantım geçince acaba bişey mi oldu diye korkmuştum :)
Allaha emanet bebişlerimiz,kötü şeyler getirme aklına..
Çok sevindim canımm,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Bizde biran önce kavuşuruz inşallah bebişlerimize :) sen nasılsın iş güç ne alemde,özledim o havayı :))merhabalar yeşim bizim gelin doğum yaptı 24 aralıkta sezeryanla canım darısı sana ve hamiş olan arkadaşlara olsun sağlıkla ve hayırlısı ile
Çok sevindim canımm,allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Bizde biran önce kavuşuruz inşallah bebişlerimize :) sen nasılsın iş güç ne alemde,özledim o havayı :))
Bu yılda sizin haberlerinizi alıcaz inşallah.. Hepinize dua edicem,sizde bana edin.. Korkuyorum galibabende iyiyim canım bol bol hamiş haberi alıyorum darısı banada olsun sağlıkla ve hayırlısı ile
dua et banada doğuma girerken oldumu canım inşallah 2016 yılı içinde bebişim gelir
işler yoğun yıl sonu canım ne olsun
Doğumdanneden korkuyorsun
çok normal arkadaşım bu ama sonunda meleğine kavuşmak var bunu düşün kasma o kadar feci olsa o kadar kadın çocuk doğurmaz insanlığın soyu kururduDoğumdan
Hakkımızda hayırlısı artık.. Ağrısı,sızısı az kolay bi doğum olur inşallah ( yeni yıl dileğim :)) isteyenlerde bu yeni yılda bebişlerine kavuşurlar inşallahçok normal arkadaşım bu ama sonunda meleğine kavuşmak var bunu düşün kasma o kadar feci olsa o kadar kadın çocuk doğurmaz insanlığın soyu kururdu
Hakkımızda hayırlısı artık.. Ağrısı,sızısı az kolay bi doğum olur inşallah ( yeni yıl dileğim :)) isteyenlerde bu yeni yılda bebişlerine kavuşurlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?