Benim 12 haftalıkken geçti 7de başladı ama ölüm gibiydiçok tesekkur ederım verdıgınız bılgıler ıcın R rzombie benımde rengım falan gectı hıc bırsey yıyemıyorum gercekten sabah aksam cıkartıyorumsenın de cok uzun surmus suanda dahaıyı anlıyorum mıde bulantısı sorunları yasayanları ınsallah budonemı hızlı atlatırım ıse bıle gelesım gelmıyor hayata kustum resmen...
Evet canım kesin kız minnoşumuz. Benim doktor bu konuda çok rahat. Her türşü doğururum diyorsan boşuna tarama testi yaptırma dedi zaten yaptırmadım da. Şeker yüklemesi de ben yapmıyorum açlık-tokluk baktırabiliriz istersen dedi. Doktorun bakış açısı bana uyduğu için rahatımMerhaba kızlar. Topiğimizin yeni adı hayırlı olsun :)_Lavin_ kızın mı olacakmış kesin canım ? Ben şeker yüklemesi yapmak istemiyorum ama doktorum bu konuda çok inatçı.
Ysmdfn artık tetikteyiz gelsin güzel kızımız :) bizim cinsiyet hala belli değil çok merak ediyorum haftaya kontrol var
cnntrm cinsiyet netleşmediğinden ad da düşünemiyoruz bu arada sen çalışmaya başladın mı canım
Beni eklermisiniz kızlar.21 yaşındayım ilk çocuk düşünüyorum 1.5 yıllık evliyim. Son adetim 7 aralık@esoes1919 @Orkidee0238 @new smiles kızlar yeni yılda bizimle devam etmek istiyorsanız ses vermenizi rica ediyorum
@base2012 @_Unicorn_ kızlar aynı şekilde bizimle devam etmek istiyorsanız bat güncellemesi bekliyorum sizlerden de
aaynaa tatlım ne alemdesin ses ver
ve yeni gelenler @yesa1 @Nill41 @bendimahi sizlerden de bat bekliyorum haberiniz olsungerçi yesa vermeyecek heralde
Temmuz annelerinden cinsiyet öğrenenler var ama benim doktor bu kontrolde bakmadı zaten. İkiliye bakan radyoloğa da soramadım. Nub tahmini olarak iki kişi kız dedi. Adı belli de şimdi söylemiyim adını babası koyacak son anda fikir değiştirebilir. cinsiyet belli olunca yazarım adını.Bunu bir ara ben de düşündüm ama ister misiniz bilemedim :))
O zaman isteyenlerin isimleri ekleyeyim en azından. Bekliyorum isimleri öyleyse
Kızlar doktordan geldim. Minnoşumuz büyümüş çok şükür sağlık sıkıntımız yok. Doktora şeker yüklemesini sordum ben yaptırmayı tercih etmiyorum istersen başka doktorda yaptırabilirsin dedi. Benim de bu konuda kafam karışık bakalım ne yapacağım. İçimden pek yaptırmak geçmiyor açıkçası.
Bi de bana fito diye bir krem verdi çatlaklar için. Duyan var mı acaba?
Belimde ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı başladı.. Doğurcam mı acabatırsıyorum galiba
Merhaba kızlar. Topiğimizin yeni adı hayırlı olsun :)_Lavin_ kızın mı olacakmış kesin canım ? Ben şeker yüklemesi yapmak istemiyorum ama doktorum bu konuda çok inatçı.
Ysmdfn artık tetikteyiz gelsin güzel kızımız :) bizim cinsiyet hala belli değil çok merak ediyorum haftaya kontrol var
cnntrm cinsiyet netleşmediğinden ad da düşünemiyoruz bu arada sen çalışmaya başladın mı canım
Be
Beni eklermisiniz kızlar.21 yaşındayım ilk çocuk düşünüyorum 1.5 yıllık evliyim. Son adetim 7 aralık
Temmuz annelerinden cinsiyet öğrenenler var ama benim doktor bu kontrolde bakmadı zaten. İkiliye bakan radyoloğa da soramadım. Nub tahmini olarak iki kişi kız dedi. Adı belli de şimdi söylemiyim adını babası koyacak son anda fikir değiştirebilir. cinsiyet belli olunca yazarım adını.
Sonraki kontrol de muamma. Doktor şubat sonu ayrıntılıya gircen dedi doktorun adını adresi verdi. Ama ocakta kontrole gel demedi. Yeni dank etti kafama :)Sıkıntı yoksa yaptırma canım ben oglumda yaptırdım öyle zor bir şey değil ama olsa da olur olmasa da olur bir test sanki. İyi olduğunuza sevindim bu arada bebislerin isimlerini de listeye ekleyelim dedik karar verirseniz aklında olsun
Tirsma annecik geleceği varsa gelsin artık kocaman kız olmuş :))
Ocak reglimden sonra basliycam canım henüz beklemedeyim
Hoş geldin canım :)) son adet değil de beklenen adet tarihini yazarsan daha iyi olur
Sonraki kontrole belli olur artık canım bekliyoruz isminizi de :))
Sonraki kontrol de muamma. Doktor şubat sonu ayrıntılıya gircen dedi doktorun adını adresi verdi. Ama ocakta kontrole gel demedi. Yeni dank etti kafama :)
Bende ocak reglimden sonra başlıycam inş. Reglin ortalama ne zaman senin bakalım yakınmıyız?Ocak reglimden sonra basliycam canım henüz beklemedeyim
Bende ocak reglimden sonra başlıycam inş. Reglin ortalama ne zaman senin bakalım yakınmıyız?
Bu arada hoşbuldum :) son adet tarihim 7 aralık ortalama 7-8 gün sürüyor- bu aralar her ay 2-3 gün gecikiyo neden değişti bilmiyorum sorun olmaz inşallah bebek için..
Evet 9 ocak gibi olur heralde. Sonraki 1 hafta içindemiydi yüksek olasılık?Aa ne güzel :) ben 22 ocakta bekliyorum ama son dönemde birkaç gün önce veya sonra olabiliyor bakalım ne zaman gelirsesen benden öncesin sanırım 9 ocak falan mı bekliyorsun regli
Evet bakalım ne olacak senden de haber bekliyorum Allah bilir ne zaman haberlerimiz gelmeye başlardöngün 33 gün sanırım. şu durumda muhtemel yumurtlama (ocak reglinden sonraki) 28 ocak görünüyor tahmini olarak
Canım gübaydın, yazmamış mıyım buraya bizim kız olduğu tahmin edildiği günden beri minnpşumuzun adı Nil diye karar verdik.Sıkıntı yoksa yaptırma canım ben oglumda yaptırdım öyle zor bir şey değil ama olsa da olur olmasa da olur bir test sanki. İyi olduğunuza sevindim bu arada bebislerin isimlerini de listeye ekleyelim dedik karar verirseniz aklında olsun
Tirsma annecik geleceği varsa gelsin artık kocaman kız olmuş :))
Ocak reglimden sonra basliycam canım henüz beklemedeyim
Hoş geldin canım :)) son adet değil de beklenen adet tarihini yazarsan daha iyi olur
Sonraki kontrole belli olur artık canım bekliyoruz isminizi de :))
Canım gübaydın, yazmamış mıyım buraya bizim kız olduğu tahmin edildiği günden beri minnpşumuzun adı Nil diye karar verdik.
Belimde ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı başladı.. Doğurcam mı acabatırsıyorum galiba
Babam şeker hastası onun cihazıyla ölçsem olur mu acaba? Ben o şejerli su ile değil de normal tatlıyla yapan bir yer var mı bakacağım. Aç karna şekerli su sanki çok da sağlıklı değil gibi.
Yanlış alarmmış doğurmadım :)) bukadar dayandım 2016'ya girelimbarii :))Günaydın kızlar
aman tatlım dikkat et kendine, bundan sonra her işaret önemli senin için. Hayırlısıyla sağlıkla kucağına alacaksın Defne Hanımı merak etme sen
canım bende yükleme yaptırmak istemiyordum bu sebeple babamın cihazıyla şeker yükleme yapılacak kontrolüme kadar 1 ay boyunca açlık ve tokluk değerlerimi takip ettim not aldım. muayene günü doktoruma gösterdiğimde normal buldu değerlerimi yükleme yapmaya gerek yok dedi, ne olursa olsun yediklerine dikkat et dedi. Senin doktorunda çok ısrarcı bir doktor değilmiş sende bu şekilde bir yol izleyebilirsin. Çıkan sonuçların normal olursa sen yine de bırakma kendini ben hala ölçüyorum düzenli, son bir haftadır çok yükseldi şekerim tekrar sıkı kontrole başladım kendimi. Nil hanım ha hoşgelsin bakalım küçük hanım
Bende 7 aylık evliyim 6 aydır korunuyoDuk. Geçen ay korunmayı bıraktık sat 19 kasımdı. Geçen gün doktora gittiğimde kesesi ni de gördük. Haftaya kalp atışlarımız varmış. İlk aydan hemen olur sanmıyodum ama şükürler olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?