2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben süt sağma makinası ne kadar gerekli kararsız kaldım, sen bir kullan bakalım yorumlarına göre ben de alıp almayacağıma karar vereyimm.
İlk doğum anında süt gelmeyebiliyormuş makina orda işe yarayabilir. Süt gelmeye başlayıncada göğüsler dolunca ateş yapıyormuş annede,o yüzden boşaltmak gerekli sık sık.. ( dolaba atıp ilerde kullanırım) ee sonuçta çalışan anneleriz,işe dönüncede sağmak gerekecek. Alma sebeplerim bunlardı,inşallah kullanırım :))

hangi markanın aldın canım?

hangi markanın aldın canım?
Ameda aldım canım,çevremde tecrübe edenler var çok övdüler bunu.. Acıtmıyormuş ve çekim gücü iyiymiş. Aldığım yerdeki görevli anlatırkende bunun hastane tipi olduğunu söylemişti zaten. İnşallah bende memnun kalırım.

amin tatlım, bizide haberdar et doktordan sonra.

cnntrm canım ilk sayfadaki tabloya bebişlerin isimleri belli olduysa onları da eklesek mi?

Bunu bir ara ben de düşündüm ama ister misiniz bilemedim :))
O zaman isteyenlerin isimleri ekleyeyim en azından. Bekliyorum isimleri öyleyse

Bunu bir ara ben de düşündüm ama ister misiniz bilemedim :))
O zaman isteyenlerin isimleri ekleyeyim en azından. Bekliyorum isimleri öyleyse

istenilmeme durumunu hiç düşünmemiştim de, baya bir durgunlaştı bu ara başlık yeni bir renk olsun diye demiştim.
Bizim ismimiz NAME olacak, ananemizin favorisiydi bizimde hoşumuza gitti

istenilmeme durumunu hiç düşünmemiştim de, baya bir durgunlaştı bu ara başlık yeni bir renk olsun diye demiştim.
Bizim ismimiz NAME olacak, ananemizin favorisiydi bizimde hoşumuza gitti

Güzel isimleriyle yaşasın güzellikler inşallah :)) topik durgun çünkü yıl bitiyor diye yeni gelen olmadı aramıza başlık degisince gelen olur artık diye düşünüyorum

Ben 19u verdim hiçbir şey yapmadan. Sen kesin verirsin çünkü pek oluruna bırakacak gibi durmuyorsun :))

Ekliyorum canım benim uğurlu gelir elim inşallah :)
hayırlısı olsun kuzum sadece hayırlısını istiyorumm tembel bi anne adayı olarak

bende hazırladım çantamı çıkarken giymek için kıyafet koymamışım iyi hatırlattın. Yeşil önlükle çıkardım artık .

Kızlar doktordan geldim. Minnoşumuz büyümüş çok şükür sağlık sıkıntımız yok. Doktora şeker yüklemesini sordum ben yaptırmayı tercih etmiyorum istersen başka doktorda yaptırabilirsin dedi. Benim de bu konuda kafam karışık bakalım ne yapacağım. İçimden pek yaptırmak geçmiyor açıkçası.

Bi de bana fito diye bir krem verdi çatlaklar için. Duyan var mı acaba?

bende hazırladım çantamı çıkarken giymek için kıyafet koymamışım iyi hatırlattın. Yeşil önlükle çıkardım artık .
Giderken üstümde ne olacağını bilmediğim için ani olursa diye,yedek bi kıyafet koydum :) bide bebişin ağzını silmek için bezler var onu yazmayı unutmuşum :)

Açlık tokluk baktır canım şekerine,eğer sorun yoksa yaptırma yükleme. Ben yaptırdım onuda belirteyim çünkü orda aldığın şeker 1 dilim pasta yada 2 dilim baklava kadar şeker..
Fitoyu hiç duymadım,mustela kullanıyorum ben,takviye olarak badem ve kakao yağı var onlarıda sürüyorum

Belimde ve kasıklarımda adet olcakmışım gibi ağrı başladı.. Doğurcam mı acaba tırsıyorum galiba

Babam şeker hastası onun cihazıyla ölçsem olur mu acaba? Ben o şejerli su ile değil de normal tatlıyla yapan bir yer var mı bakacağım. Aç karna şekerli su sanki çok da sağlıklı değil gibi.

Babam şeker hastası onun cihazıyla ölçsem olur mu acaba? Ben o şejerli su ile değil de normal tatlıyla yapan bir yer var mı bakacağım. Aç karna şekerli su sanki çok da sağlıklı değil gibi.
Evet canım o cihazla ölçeceksin. Değerlerin normalse yaptırmayabilirsin.
Şimdilik biraz geçti,yanlış alarm galiba :))

Bırısı konuyla ılgılı yardımcı olabılırse sevınrım....
Canım bizim topikten gördüğüm kadarıyla 12de biten de var önceki hamileliklerinden söyledikleri en geç 16da da bitiyormuş. Ben çok yaşamadım ama yoğurda ekmek doğrayıp yemek kurtarıcı oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…