Hoşgeldin canımmm. İyiyiz şükür inşallah senin haberini alınca daha da iyi oluruz.HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR NASILSINIZ BAKALIM BU AY İNŞ BEN DE HAMİŞ OLURUM HAYIRLISI İNŞ AMİN
SAĞOL CANIM BEN DE İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR DERS ÇALIŞIYORUM İŞTE BİR YANDAN DA BEBEĞİMİ BEKLİYORUMHoşgeldin canımmm. İyiyiz şükür inşallah senin haberini alınca daha da iyi oluruz.
Sabah akşam ben de senin gibi kafama göre yağlanıyorum. şimdilik bio oil ve bebe yağı sürüyorum. Bu aralar bel ve kalça bölgem kaşınıyor oralara yoğunlaşacağım.
Ben göbek harici hiçbiyere sürmedim. Bio oile yeni başladım sayılır ama sevdim.. Göbeği yağladıktan sonra elimde kalan yağı ziyan etmiyim diye bacaklara sürüyorum okadar
HAYIRLI AKŞAMLAR ARKADAŞLAR NASILSINIZ BAKALIM BU AY İNŞ BEN DE HAMİŞ OLURUM HAYIRLISI İNŞ AMİN
SAĞOL CANIMCIM BENDE PÜR DİKKAT BEKLİYORUZ EŞİMLEmaşallahın var o zaman canımben de sadece göbeğe sürüyordum sonuç olarak göbeği kurtardım ama göğüsler ve popo çatladı lavin sen komple yağlan arkadaşım madem meylin var risk alma. ben sadece bebe yağı ve zeytin yağı kullanmıştım bu arada :)
amin inşallah canım bekliyoruz haberini
SAĞOL CANIMCIM BENDE PÜR DİKKAT BEKLİYORUZ EŞİMLE
AYNEN ÇOK NAZLANDI YAAAAAAAAAAAAA BU AY GELİR İNŞ DUA EDİN KUZULARbekleyin bakalım çok nazlandı sizinki.. gelsin artık zahmet olacak ona ama
O kaşıntı çatlama habercisiymiş,kaşınırsada kaşımamaya çalış. Bende yoktu çatlak şimdiye kadarda olmadı inşallah böyle tamamlarım.. Genetik diyorlar,annemdede yoktur çatlak vs.. En korktuğum şey şu çatlama mevzusu valla :) bio oil gerçekten çok küçük ama lieraca göre daha iyi fiyatı :))Benim ram bacak başlangıcında ergenlik döneminden kalma ince çatlaklar var. demek ki yatkınım dedim. Bu kaşıntıya da çatlama belirtisi diyotlar yoksa aklıma gelmezdi.
Bio oilin içinde de çok az var yahu. lierac aldım bio oil bitince başlayacağım ona da.
Göğüslerim biraz büyüdü fazla bi büyüme söz konusu değil :) süt dolunca birdenbire büyürse çatlar valla benimkide iyiki söyledin onlarıda yağlayayım :)) en açık giydiğim şey bikini ondada çatlsk görünmez sonuçta yine kapalı :)) o yüzden çok takmam göğüs çatlamasını :)maşallahın var o zaman canımben de sadece göbeğe sürüyordum sonuç olarak göbeği kurtardım ama göğüsler ve popo çatladı lavin sen komple yağlan arkadaşım madem meylin var risk alma. ben sadece bebe yağı ve zeytin yağı kullanmıştım bu arada :)
amin inşallah canım bekliyoruz haberini
Göğüslerim biraz büyüdü fazla bi büyüme söz konusu değil :) süt dolunca birdenbire büyürse çatlar valla benimkide iyiki söyledin onlarıda yağlayayım :)) en açık giydiğim şey bikini ondada çatlsk görünmez sonuçta yine kapalı :)) o yüzden çok takmam göğüs çatlamasını :)
Ben hala eski çamaşırlarımı kullanabiliyorumbenim çok irileşmişti göğüsler 75 bedenden 90'a çıkmıştım :)) bir de aklıma gelmişken kapsül şeklinde e vitaminleri var ya son haftalarda onlardan kullanmaya başlamıştım göğüs ucu yara olmasın diyeöyle çok sıkıntı da yaşamadım doğum sonrası aklında olsun 'elevit'ti galiba adı. kapsülün ucunu iğneyle delip içindeki jeli sürüyordum göğüs uçlarına..
Ben hala eski çamaşırlarımı kullanabiliyorumbiraz taşıyıor 1 beden ancak büyümüştür. Lansinoh krem aldım bnde göğüs için ama korkuyorum şimdiden sürmeye.. Biyerde okumuştum göğüs uçlarının uyarılması doğum başlamasına sebep oluyormuş,bnde korkudan süremedim daha. Zaten uçlarıda dolunca süt gelmeye başlayınca yara olacaksa olur.. Kalkan fln aldım bişeyler yara olursada yapacak bişey yok 38. Haftaya geleyim başlarım sürmeye kremi,ondan sonra doğursamda sorun yok
Ne olur ne olmaz sürmeyeyim ben şimdilik :) erken doğurmaktan korkuyorum az kaldı.. Okudum hep bunları ama uygulamada nasıl olacak bakalım :)) bende daha süt fln yok,sütümmü olmayacak acabaauyarılması doğumu başlatabiliyormuş evet ben de okumuştum zamanında ama o kadarcıktan bir şey olmaz bence yine de sen bilirsin tabi strese girmeye gerek yok :) bebek emmeye başlayana kadar sorun olmuyor benim sütüm gelmeye başlamıştı az az doğumdan öncebir de muhakkak onu da okumuşsundur da doğru emzirmek önemli. kahverengi kısmın tamamı bebeğin ağzında olmalı. sadece ucunu tutarsa hem emmekte zorlanır hem de sen yaradan kurtulamazsın
O kaşıntı çatlama habercisiymiş,kaşınırsada kaşımamaya çalış. Bende yoktu çatlak şimdiye kadarda olmadı inşallah böyle tamamlarım.. Genetik diyorlar,annemdede yoktur çatlak vs.. En korktuğum şey şu çatlama mevzusu valla :) bio oil gerçekten çok küçük ama lieraca göre daha iyi fiyatı :))
Ne olur ne olmaz sürmeyeyim ben şimdilik :) erken doğurmaktan korkuyorum az kaldı.. Okudum hep bunları ama uygulamada nasıl olacak bakalım :)) bende daha süt fln yok,sütümmü olmayacak acabaasüt sağma makinası aldım,ilk etapta gelmezse onunla zorlayacağım. Sonrada sık sık boşaltmak gerekiyormuş zaten
İnşallah olmaz bizdede.. Lazerde kesin sonuç sağlamıyormuş belirli oranda görünümü azaltıyormuş sadece.. Olursa ne yaparım diye çok araştırdım daBenim annemin de iki çatlağı var. Kardeşime hamileyken olmuş, ben yola fırlamışım da ani hareketle koşmuş o da. O an hissettim çatladığını dedi. Yeter ki çatlak olmasın, lazer tedavisinden daha ucuzdur sanırım her şekilde çatlak kremleri:)
İnşallah olmaz bizdede.. Lazerde kesin sonuç sağlamıyormuş belirli oranda görünümü azaltıyormuş sadece.. Olursa ne yaparım diye çok araştırdım da
Evet canım öyle diyorlar ama genişlemeyen açılmayan bişey niye durduk yere yara olsun ki.. Süt bi anda gelmeye başlayınca bebekte emdikçe birde yanlış emziriyorsak mecbur yara olacak. 38. Hafta geçsin öyle başlayacağım kreme. Erken doğumdansa göğüs yarası daha iyidirGebeliğin son ayında göğüs ucu kremi kullanmak gerekiyormuş. Pek çok yerde öyle okudum. Doğum sonrası yara olmasın diye. Sen de bir araştır istersen.
Gebelikte göbekte tüylenme olabiliyormuş,doktorum demişti eğer olursa alma dökülür onlar diye. Okadar yağa kreme kıl tüyde olmadı :)) olsada umrumda olmaz çatlaktan iyidir kıl tüy :)Aynen tüylenme oluyor falan diyorlar, diyorum kılın tüyün çözümü var çatlağın yok. İnşallah çatlaksız atlatırız bu dönemi.
Bi arkadaşım iki doğum yapmış, onun da benim gibi ergenlkten kalma ince çatlakları vardı, ama gebelikte hiç çatlamadı. Ümit ışığım o
Evet canım öyle diyorlar ama genişlemeyen açılmayan bişey niye durduk yere yara olsun ki.. Süt bi anda gelmeye başlayınca bebekte emdikçe birde yanlış emziriyorsak mecbur yara olacak. 38. Hafta geçsin öyle başlayacağım kreme. Erken doğumdansa göğüs yarası daha iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?