- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Kızlaar günaydın :) ben adımı değiştirdim,manyağın teki beni takip ediyordu da
bana 25. haftada yapılmıştıOcağın ilk haftasına alayım randevuyu en iyisi.
Sen kaçıncı haftada detaylı ultrason yaptırmıştın, aklıma gelmişken sorayım. Bir sonraki randevumu da ona göre denk getireyim.
Günaydın kızlar, dün sıklaşan kasık ağrılarımdan sonra izin alıp eve gitmiştim. Dinlenince kendime geldim valla, hem karnım yumuşacık oldu hemde bugün ağrılarımdan eser yok.
Cinsiyet konusunda_Lavin_ canım iyi sakinsin önümüzdeki ay diyebiliyorsun eşine, bende sabredemez hemen 1-2 hafta sonraya alırdım randevu :)
Ysmdfn hayırdır inşallah kim takip ediyor seni tatlım?
bana 25. haftada yapılmıştı
Eki Görüntüle 1714141
Bana da şu çıkıntı için pipi dedi hem radyolog hem jinekolog o yüzden kesin diye düşünmüştüm :) testis göstermedi ama bana da
Malesef yokinşallah bir sonraki randevuya minik sıpanın da doktor amcanın da keyfi yerinde olur da öğrenirsiniz :)) başka doktor yok mu canım memnun değilsen değiştirsene
Önemli değil ne olduğu ama bi bilseydik :) kız da olsa erkek de olsa çok sevinirimcanım bizde 16. haftada dr çıkıntı var pipi gibi erkek sanırım dedi
sonraki gidişimiz 3lü test için 18. haftada gittiğimizde testisler var erkek demişti
bence dr yanılmıyordur
Yok canım bu 12 haftalıkken ikilide çekilen dünkü hiç net değil böyleBu son görüntüsü mü canım?
22. Haftada yaptırmıştım canım,26. Haftaya kadar vaktin var diye biliyorum.Ocağın ilk haftasına alayım randevuyu en iyisi.
Sen kaçıncı haftada detaylı ultrason yaptırmıştın, aklıma gelmişken sorayım. Bir sonraki randevumu da ona göre denk getireyim.
Canım ben tarama testlerini yaptırmadığım için kan falan vermedim. Bir tek ayrıntılı ultrason düşünüyorum. Belki ondan da cayarım belli olmaz.Ben dün afp için kan verdim bu arada canım sen vermiş miydin_Lavin_
lavincim pek anlamam ama neden tarama testi yaptırmadın yani isteğe bağlı bi durum muCanım ben tarama testlerini yaptırmadığım için kan falan vermedim. Bir tek ayrıntılı ultrason düşünüyorum. Belki ondan da cayarım belli olmaz.
İnsan o sonucu beklerken strese giriyor valla, benim sonucum 23 çıkmış doktora gösterene kadar netten bakim dedim bakmaz olaydım net bi bilgi bulamadığım gibi 2.5 momun üzerinde anomali anlamına geldiğini okudum tabi ki sonucumun mom değerinin hesaplanmamış olduğunu epey bi strese girdikten sonra çaktım. 0.9 mom değerine karşılıkmış şükürCanım ben tarama testlerini yaptırmadığım için kan falan vermedim. Bir tek ayrıntılı ultrason düşünüyorum. Belki ondan da cayarım belli olmaz.
Tarama testlerinde sadece down ve trizonomi 18 genetik bozukluğuna dair risk oranı saptanıyor. Çoğu zaman da yanılma payı yüksek oluyor. Şahsen risk oranı çok yüksek olsa bile ben kürtaj olmayı düşünmüyorum. Sadece oranların verildiği bu testler yüzünden gebeliğini çok kötü bir psikllojiyle geçiren kadınlar var. Velhasıl ben gerekli görmedim. Sadece detaylı ultrason yaptıracağım. Detaylı ultrasonda bebeğin iç organları inceleniyor, herhangi bir rahatsızlığı varsa tespit edilebiliyor.lavincim pek anlamam ama neden tarama testi yaptırmadın yani isteğe bağlı bi durum mu
ne bilim tedavi olunabilcek bi rahatsızlığı falan göstermiyo mu bebeğin acaba? erken teşhis açısından
Tatlım kendini en iyi sen tanıyorsun. Sadece doktorun önerdiği için değil kendin de istediğin için yaptır derim. enim doktorum yaptırmak ister misin diye sordu. Ben de istemiyorum dedim. Sonunda kürtaj olmayacaksan bence de boşuna strese girme dedi. Ben pişman değilim yaptırmadığıma, ama sen ben pişman olurum. Ne kadar riskim var keşke bilseydim dersen yaptır.Bu test konusu temmuz anneleri topiğinde de baya tartışma konusu oldu. Ben doktorum yaptır dediği için yaptırcam. Benim korkum bu testte yüksek yada sınırda risk çıkarsa ben kendimi parçalarım. Çocuğu da üzerim kendimi de. Ve sonuç sadece ihtimal yani kesin de değil. Çok korkuyorum bi ihtimal yüzünden hayatım zindan olacak diye. Gerçi allah korusun yüksek risk çıkarsa harmony test düşünüyorum o da baya maliyetli.
yaptırcam galiba canım. olur da kötü çıkarsa harmony test yaptırcam %100 doğru olandan. onda da kötü bişey çıkarsa aldırmayı da düşünüyorum açıkçası. çünkü bi anormali olsa ben elden ayaktan düşene kadar bakarım ama benden sonra o çocuğa bakacak kimse yok. off Allah göstermesin ya çok gergin konular. ben çok garanticiyim o yüzden yaptırcam. 2 hafta kaldı. inşallah sonuçtan yüzüm güler. riskli grupta değilim ama annelik işte korkuyorum.Tatlım kendini en iyi sen tanıyorsun. Sadece doktorun önerdiği için değil kendin de istediğin için yaptır derim. enim doktorum yaptırmak ister misin diye sordu. Ben de istemiyorum dedim. Sonunda kürtaj olmayacaksan bence de boşuna strese girme dedi. Ben pişman değilim yaptırmadığıma, ama sen ben pişman olurum. Ne kadar riskim var keşke bilseydim dersen yaptır.
O kadar kişisel bir şey ki, anne nasıl istiyorsa öyle yapmalı diye düşünüyorum. İçgüdüsel olarak bebeğimiz için en iyisini yine biz seçeriz.
İnşallah bu kaygılanmalarıb hepsi boş çıkacak ve çok sağlıklı bir bebeğin olacak canımmm. İçine kötü hislerin gelmesine izin verme.yaptırcam galiba canım. olur da kötü çıkarsa harmony test yaptırcam %100 doğru olandan. onda da kötü bişey çıkarsa aldırmayı da düşünüyorum açıkçası. çünkü bi anormali olsa ben elden ayaktan düşene kadar bakarım ama benden sonra o çocuğa bakacak kimse yok. off Allah göstermesin ya çok gergin konular. ben çok garanticiyim o yüzden yaptırcam. 2 hafta kaldı. inşallah sonuçtan yüzüm güler. riskli grupta değilim ama annelik işte korkuyorum.
ve sağol cevap verdiğin ilgilendiğin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?