- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Yok yok değişmez :) güzel haberler alırsın inşallah,bakalım minik napıyor içerdeBugün benim de kontrolüm var 16.00 da. Ben de başka cinsiyet der mi doktor acaba diye meraktayim. Ben pembis bir şeyler aldım üstelik.
Şeker yedim hareket etsin diye hareketlendi zaten ama kordonu önüne geldi bakamadı beş dk uğraştı bıraktıBen de rüyamda önce kız diyorlar sonra erkek oluyo gibi görmüştüm. Demek ki oluyor böyle şeyler.Ulytau canım ultrason öncesi bişeyler yiyolar bebek hareket ediyormuş falan onları bi araştırsana belki cinsiyeti daha rahat görünür.
Bugün benim de kontrolüm var 16.00 da. Ben de başka cinsiyet der mi doktor acaba diye meraktayim. Ben pembis bir şeyler aldım üstelik.
Aynen ben de öyle oldum :) üstelik pipi de göstermişti şimdi kendi doktorum inatla kız diyoHaydaa :)) hayırlısı olsun bakalım.. Banada erkek dedi ya sonra kıza döndük :) kesin mi diye soruyorum her seferinde :)) bi sonraki kontrolde kesinleşir artık
Canım gittik bugün çok şükür bebeğim iyi durumda. Doktor bacak arasında çıkıntı olduğunu ama muhtemelen klitoris çıkıntısı olduğunu, ama yine de küçük bir ihtimal olsa da erkek olma ihtimalini aklımızın bir köşesinde tutmamızı söyledi.Gercekten de bacak arasında hafif bir çıkıntı vardı ama pipi gibi uzun değildi.Senin sonuç ne canım :)
Canım gittik bugün çok şükür bebeğim iyi durumda. Doktor bacak arasında çıkıntı olduğunu ama muhtemelen klitoris çıkıntısı olduğunu, ama yine de küçük bir ihtimal olsa da erkek olma ihtimalini aklımızın bir köşesinde tutmamızı söyledi.Gercekten de bacak arasında hafif bir çıkıntı vardı ama pipi gibi uzun değildi.
2haftaya çıkıntı netleşir, ama gelince görürsünüz kız bebek dedi. Bizim doktor cinsiyette hiç yanılmazmış. Ben de kız olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Benimki de kime kız dediyse erkeke çıktı güvenemiyorum da :))))) hayırlı olsun canımCanım gittik bugün çok şükür bebeğim iyi durumda. Doktor bacak arasında çıkıntı olduğunu ama muhtemelen klitoris çıkıntısı olduğunu, ama yine de küçük bir ihtimal olsa da erkek olma ihtimalini aklımızın bir köşesinde tutmamızı söyledi.Gercekten de bacak arasında hafif bir çıkıntı vardı ama pipi gibi uzun değildi.
2haftaya çıkıntı netleşir, ama gelince görürsünüz kız bebek dedi. Bizim doktor cinsiyette hiç yanılmazmış. Ben de kız olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Ulytau bizdede çıkıntı görmüştü,klitoris çıkıntısı bukadar uzun olmaz erkek bu ama testis görünmüyor demişti saftirik bi doktor :) o çıkıntı pipi değilmiş ama
Testis görmeyince kesin bişey diyememişti benimki,sonradan kesin kız dendi :) hayırlısı olsun,sağlıklı olsun gerisi önemsizEki Görüntüle 1714141
Bana da şu çıkıntı için pipi dedi hem radyolog hem jinekolog o yüzden kesin diye düşünmüştüm :) testis göstermedi ama bana da
Hele benimki tam bi sıpa :) bi göstermiyo gösterdiğini de doktor amcalar anlamıyo teyzesii
Kızlaar günaydın :) ben adımı değiştirdim,manyağın teki beni takip ediyordu da
Ulytau bizdede çıkıntı görmüştü,klitoris çıkıntısı bukadar uzun olmaz erkek bu ama testis görünmüyor demişti saftirik bi doktor :) o çıkıntı pipi değilmiş ama
Eki Görüntüle 1714141
Bana da şu çıkıntı için pipi dedi hem radyolog hem jinekolog o yüzden kesin diye düşünmüştüm :) testis göstermedi ama bana da
Deli olsa gerekAaaaaa kim takip ediyormuş ki öyle seni, Allah Allah...
Deli olsa gerek
Gidin tabi bikaç hafta sonra,hem minnoşu görürsün hem belirsizlik ortadan kalkar. Bence kesin kız zaten ama yinede alışveriş kısmında sıkıntı olmasın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?