2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Ben de rüyamda önce kız diyorlar sonra erkek oluyo gibi görmüştüm. Demek ki oluyor böyle şeyler. Ulytau canım ultrason öncesi bişeyler yiyolar bebek hareket ediyormuş falan onları bi araştırsana belki cinsiyeti daha rahat görünür.

selam kızlar bugün doktora gittim hormon tahlili için kan verdim
karından baktı bi sıkıntı yok ama yumurtalık biri büyük gibi dedi
19 aralıkta kontrole çağırdı yumurtlamaya bakçak sanırım

Şeker yedim hareket etsin diye hareketlendi zaten ama kordonu önüne geldi bakamadı beş dk uğraştı bıraktı

Haydaa :)) hayırlısı olsun bakalım.. Banada erkek dedi ya sonra kıza döndük :) kesin mi diye soruyorum her seferinde :)) bi sonraki kontrolde kesinleşir artık
Aynen ben de öyle oldum :) üstelik pipi de göstermişti şimdi kendi doktorum inatla kız diyo

Senin sonuç ne canım :)
Canım gittik bugün çok şükür bebeğim iyi durumda. Doktor bacak arasında çıkıntı olduğunu ama muhtemelen klitoris çıkıntısı olduğunu, ama yine de küçük bir ihtimal olsa da erkek olma ihtimalini aklımızın bir köşesinde tutmamızı söyledi.Gercekten de bacak arasında hafif bir çıkıntı vardı ama pipi gibi uzun değildi.

2haftaya çıkıntı netleşir, ama gelince görürsünüz kız bebek dedi. Bizim doktor cinsiyette hiç yanılmazmış. Ben de kız olduğunu düşünüyorum açıkçası.

Bebikolar ziyaret edilmiş cinsiyet karmaşası yaşanmış. Ulytau _Lavin_ sizin bebisler biraz oyuncu olacaklar galiba şimdiden başlamışlar oyunlara. Sevsinler onların oyunlarını :)

Ulytau bizdede çıkıntı görmüştü,klitoris çıkıntısı bukadar uzun olmaz erkek bu ama testis görünmüyor demişti saftirik bi doktor :) o çıkıntı pipi değilmiş ama

Benimki de kime kız dediyse erkeke çıktı güvenemiyorum da :))))) hayırlı olsun canım

Ulytau bizdede çıkıntı görmüştü,klitoris çıkıntısı bukadar uzun olmaz erkek bu ama testis görünmüyor demişti saftirik bi doktor :) o çıkıntı pipi değilmiş ama

Bana da şu çıkıntı için pipi dedi hem radyolog hem jinekolog o yüzden kesin diye düşünmüştüm :) testis göstermedi ama bana da

Hele benimki tam bi sıpa :) bi göstermiyo gösterdiğini de doktor amcalar anlamıyo teyzesii

inşallah bir sonraki randevuya minik sıpanın da doktor amcanın da keyfi yerinde olur da öğrenirsiniz :)) başka doktor yok mu canım memnun değilsen değiştirsene

Kızlaar günaydın :) ben adımı değiştirdim,manyağın teki beni takip ediyordu da

Bence de penis falan yoktu, klitoris gibi ufak bir çıkıntıydı. Ben de kız olduğunu düşünüyorum. Eşim tutturdu ama 2 haftaya yine gidelim baksın doktor diye. Yaa diyorum boşver önümüzdeki ay gidince öğreniriz.

Deli olsa gerek
Gidin tabi bikaç hafta sonra,hem minnoşu görürsün hem belirsizlik ortadan kalkar. Bence kesin kız zaten ama yinede alışveriş kısmında sıkıntı olmasın :))

Ocağın ilk haftasına alayım randevuyu en iyisi.

Sen kaçıncı haftada detaylı ultrason yaptırmıştın, aklıma gelmişken sorayım. Bir sonraki randevumu da ona göre denk getireyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…