amin canımçok teşekkür ederim, Allah bekleyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağına aldırsın :)
Çook güzel olmuşş minnoşun odası,güzel günlerde kullanın inşallah.. Benim daha yerleşmedi eşyalar yıkandı ütülendi paketlendi öylece yerleşmeyi bekliyor :) önümüzdeki hafta yapayım dedim kokusu gitmesin mis gibiler diye :)) hatta ve hatta hastane çantam bile tam değil :) çok uyuşuğum galiba :)) bizim zaten oda olmayacak beşiğimiz var sadece yaza kadar yatak odasında duracak,kıyafetleride bizim giyinme odasına yerleşecek. Yaza doğru taşınıcam ozamn oda yapıcam kısmet olursaevet aynen bahsettiğin şekilde oluyor, sanırım artık bebişlerde sabırsızlanıyor :) hazırlıklarını bitirdin mi canım?
haftasonu annem ve teyzelerim geldiler sağolsunlar küçük hanımın odasını hazırladık, bakın bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
çok beğendim ağız tadıyla kullanır inşallah prensesintesadüf gördüm dayanamadım yazmak istedim bebişinin odasına bayıldım çok güzel olmuş sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım :)
Çook güzel olmuşş minnoşun odası,güzel günlerde kullanın inşallah.. Benim daha yerleşmedi eşyalar yıkandı ütülendi paketlendi öylece yerleşmeyi bekliyor :) önümüzdeki hafta yapayım dedim kokusu gitmesin mis gibiler diye :)) hatta ve hatta hastane çantam bile tam değil :) çok uyuşuğum galiba :)) bizim zaten oda olmayacak beşiğimiz var sadece yaza kadar yatak odasında duracak,kıyafetleride bizim giyinme odasına yerleşecek. Yaza doğru taşınıcam ozamn oda yapıcam kısmet olursa
Yatak odasında beşiğin varsa gerisi önemsiz bence :) zaten ilk zamanlar oda kullanmayacaklar. Karışacak birileri varsa eğer önden yapman iyi olmuş :)) benimkiler karışamaz o yüZden sallamıyorum zaten doğumdan sonra gelirleraslında en iyisi benimkinin de daha yerleşmemesiydi de bu haftasonu kayınvalidemler gelecek onlar gelmeden hiç müdahale olmadan düzenimi kurayım istedim ondan erken oldu bizim yerleşmemiz :) işte gelsinler gitsinler hastane çantasına o zaman başlayayım diyorum bende, ama ön bilgi alırım senden neler götüreceksin neler koydun çantana? kuzenimde ufak bir tane tahta beşiklerden verdi bize hani şu sallananlar oluyor ya, onu yatak odasına aldık bir müddet yanımızda olsun diye. bebeğin odası benim eskiden oturma odamdı L koltuk vardı, L nin kısasını söktük uzununu bıraktık hani hastalık sağlık olur yeri gelir bebeğin odasında oturmak yatmak gerekir falan diye bu sebeple azcık tıklım tıklım oldu ama ne yapalım elimizdeki oda büyüklüğü bu kadardı :)
evet aynen bahsettiğin şekilde oluyor, sanırım artık bebişlerde sabırsızlanıyor :) hazırlıklarını bitirdin mi canım?
haftasonu annem ve teyzelerim geldiler sağolsunlar küçük hanımın odasını hazırladık, bakın bakalım beğenecek misiniz teyzeleri
maşallah miniğine canım sağlıkla kucağında görKızlar merhaba, çok fena grip oldum. Hapşuruktan öksürükten perişan haldeyim. Dün akşam arka arakaya hapşuruk ve öksürük olunca karnıma (göbek deliğinin üç parmak altına) bıçak saplanmaya başladı. çok korktuk hemen en yakın hastaneye koştuk çok şükür bir sorun yokmuş. bebiş 3,5 cm olmuş kocamandı :) bide eller kollar hiç rahat durmuyordu yüzüyor gibi oynuyordu :) kalp atışını da dinletti. idrar tahlili verdim iltihap olabilir dedi. çok mutlu oldum çok rahatladım.
evet aynen bahsettiğin şekilde oluyor, sanırım artık bebişlerde sabırsızlanıyor :) hazırlıklarını bitirdin mi canım?
Kızlar merhaba, çok fena grip oldum. Hapşuruktan öksürükten perişan haldeyim. Dün akşam arka arakaya hapşuruk ve öksürük olunca karnıma (göbek deliğinin üç parmak altına) bıçak saplanmaya başladı. çok korktuk hemen en yakın hastaneye koştuk çok şükür bir sorun yokmuş. bebiş 3,5 cm olmuş kocamandı :) bide eller kollar hiç rahat durmuyordu yüzüyor gibi oynuyordu :) kalp atışını da dinletti. idrar tahlili verdim iltihap olabilir dedi. çok mutlu oldum çok rahatladım.
çok güzel olmuş canım sağlıkla gelsin güle güle sağlıkla büyüsün eşyaları ile
Çok güzel olmuş her şeyi canım mis kokusuyla doldursun güle güle kullansın odasını inşallah
Kızlar merhaba, çok fena grip oldum. Hapşuruktan öksürükten perişan haldeyim. Dün akşam arka arakaya hapşuruk ve öksürük olunca karnıma (göbek deliğinin üç parmak altına) bıçak saplanmaya başladı. çok korktuk hemen en yakın hastaneye koştuk çok şükür bir sorun yokmuş. bebiş 3,5 cm olmuş kocamandı :) bide eller kollar hiç rahat durmuyordu yüzüyor gibi oynuyordu :) kalp atışını da dinletti. idrar tahlili verdim iltihap olabilir dedi. çok mutlu oldum çok rahatladım.
aynen öyle oldu fıkır fıkırdı yaramaz. 2 hafta önce başı sağa bakıyodu. şimdi dönmüş sola bakıyoGeçmiş olsun canım bebis de görülmüş bahaneyle ilaç gibi gelmiştir o sana zaten :)
valla dün çok iyiydim hiç yoktu, ama şimdi sanki biraz biraz yine var gibi. ben biraz beden olarak da büyüdüm, kan alan laborant bile bana çoğul gebelik mi doğuma bir iki haftanız kalmış olmalı demişti. sanırım bu sebeple artık kasıklarımdaki baskı arttı ondan oluyorum böyle. sen nasılsın canım? bu aralar kontrolün var mı nst ye falan giriyor musun?
aynen öyle oldu fıkır fıkırdı yaramaz. 2 hafta önce başı sağa bakıyodu. şimdi dönmüş sola bakıyo
Haydaa :)) hayırlısı olsun bakalım.. Banada erkek dedi ya sonra kıza döndük :) kesin mi diye soruyorum her seferinde :)) bi sonraki kontrolde kesinleşir artıkGünaydın kızlar, bana erkek demişlerdi ikili test için gittiğimizde bugün kız dedi :) kordonu var net görünmüyo dedi ben gene kaldım hiçbi şey alamıyorum
Bugün benim de kontrolüm var 16.00 da. Ben de başka cinsiyet der mi doktor acaba diye meraktayim. Ben pembis bir şeyler aldım üstelik.Günaydın kızlar, bana erkek demişlerdi ikili test için gittiğimizde bugün kız dedi :) kordonu var net görünmüyo dedi ben gene kaldım hiçbi şey alamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?