2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

yeni hamile arkadaşlarım ya adetime 1 hafta var ve gebelikle ilgili belirtileriniz paylaşırmısınız akıntı durumu varmıydı yokmuydu mide bulantısı gebelik ögrenmeden başlıyormu mesela biraz detaylı anlatsanız hayrınıza olurmu ?

bunu ben de öğrenmek istiyorum açıkçası
çünkü her belirtiyi hamilelik belirtisi mi acaba diye yormaya başladım

[QUOTE="cnntrm, Gunaydın canım ,

Benım BAT ımı gunceleyebılırmısın . 30 kasım

Kendi belirtilerimden yola çıkarak anlatayım.
Yumurtlamadan 3-4 gün sonra tek taraflı kasık ağrım başlamıştı. Hatta gece yatakta dönerken bile zorlandığım oluyordu. En belirgin gebelik belirtim bu oldu. Adet günümden sonra hiç ağrım kalmadı, hala da bi ağrım yok.

Regle yakın göğüslerimin tamamı ağrır ama gebe kaldığım iki zamanda da sadece göğüs ucunda hassasiyet yaşadım.

Mide bulantım 6+1'de, 7. hafta ile başladı. Yani erken dönemde mide bulantısının olması imkansız. O hissedenler de psikolojik olarak hissediyorlar. Çünkü gebelik bulantısı dehşet bir şey, öyle hafif mide bulantısı gibi değil.

günaydın hanımlar, herkese kolay bir hafta diliyorum
hamilelik belirtisi ben sadece göğüslerimdeki acı ile yaşamıştım, onun dışında adet gecikmesi belirleyici olmuştu benim için.
Ysmdfn canım napıyorsun, maşallah büyüttün bebişi

benim midem yanıyo ve hassas çok
kasık ağrım var, sık idrar var, göğüslerim hassas
ateşim var
deli gibi iştahım var hep midem kazınıyo
var oğlu var yani.. inş fos belirtiler değildir kendi kendimi kandırmıyorumdur

heh koku hassasiyeti de var

canım ben de yazayım. benim iki gebeliğimde de aynı şeyler oldu. adet öncesi karnımda şişlik olurdu ama mesela korse giyince toplardı hamile kaldığımı daha bilmeden karnımda sert bi şişlik olduğunu farkettim. göğüslerde ağrı bende adet dönemi olmazdı ama hamile kaldığımda adete birkaç gün kala başladı hem uçları hassaslaştı hem de koltukaltına doğru bir ağrı geldi. akıntı da su gibi akıntım oldu ikisinde de hala da var. ama beyaz akıntı diyen de çok var. mide bulantısı sabahları az bişey oluyor. psikolojik olduğunu düşünmüyorum hamileliğimi öğrenmeden önce de vardı biraz. sonrasında da aynen devam etti. bir de aşırı koku hassasiyeti. sürekli ordan burdan koku alıyorum. eşim parfüm sıkıyor tuvalet koktu diyorum. birçok belirti adet gecikmesinden 2-3 gün önce başladı bende.

sen yine de çok kafana takmada beklemeye çalış canım. stres yapmamaya çalış.

lavincim yeri gelmişken sorayım. çok fazla şikayetim var. sanki 4+3 gibi değil 8 -9 haftalık gibi. neden olur? normal mi? mide bulantısı, aşırı koku hassasiyeti, idrara çıkma yarım saatte bir, göğüslere el değmiyor, uykudan kafamı kaldıramıyorum, huysuzluk, halsizlik ne ararsan var. neden böyle oluyor sence?

mide bulantısı ve koku hassasiyeti dışındaki belirtilerin gayet normal canım. Beta hcg artışın çok hızlı olabilir.
Bir de diğer hamileliğinde de böyle erken mi başlamıştı belirtiler? Belki de senin bünyen için normaldir.

R rzombie iyiyim kızlar,bebişte iyi büyüyoruz beraber :)) artık yorulunca karnım kaskatı oluyor,dün doğuruyorum diye korktum.. Zor döneme girdim galiba artık dinlenmek lazım.. Sizde durumlar nasıl ?

hayırdır inşallah, dün öyle hissetmene ne sebep oldu ki tatlım? benim bel ağrım çok fena, resmen akşamları bitap düşüyorum

evet diğerinde de erken başlamıştı ama bu kadar fazla değildi. böyle olması iyi mi kötü mü bilemiyorum. kafam karıştı.

R rzombie iyiyim kızlar,bebişte iyi büyüyoruz beraber :)) artık yorulunca karnım kaskatı oluyor,dün doğuruyorum diye korktum.. Zor döneme girdim galiba artık dinlenmek lazım.. Sizde durumlar nasıl ?
canım yorma kendini dikkat et. stres de yapma rahat ol bak az kaldı :)
bende durumlar aynı. daha ne kana gittim ne doktora. vakit geçiriyorum boş boş :)

hayırdır inşallah, dün öyle hissetmene ne sebep oldu ki tatlım? benim bel ağrım çok fena, resmen akşamları bitap düşüyorum
Dün sabahtan akşama kadar hep dışardaydım yoruldum heralde,karnım gerildi kasıldı bişeyler oldu ama anlamadım.. Dik yürüyemiyordum en son eğilerek yürüdüm öyle bi ağrıydı. Heralde sancım geldi doğacak sandım dinlenince geçti çok şükür..

canım yorma kendini dikkat et. stres de yapma rahat ol bak az kaldı :)
bende durumlar aynı. daha ne kana gittim ne doktora. vakit geçiriyorum boş boş :)
Artık yorulmak yasak gerçekten.. Yavaş yavaş kan testi artışına bakabilirsin artık,6. Haftadada doktora gidersin belki. Ben 6. Haftada gittiğimde kalbi atıyor görüyorum demişti doktor ama zararlı diye dinletmemişti..

ilk kan testini çarşamba vereyim artık diye düşünüyorum. ikinciyi de cuma yaptırırım. inşallah sevincim kursağımda kalmaz. dua et bana canım

merhaba kızlar, uzun bir aradan sonra gelebildim. :)

Son adet tarihim 3 Ekim.
Beklenen Adet Tarihim 31 Ekimdi ama adet olmadım.

Evett şimdi açıklama kısmına geleyim :) Ben BAT tan 5 gün önce korunmasız ilişkim oldu ve ogünden sonra hiç korunmadım zaten.Adetimde yakın diyede bebek olacak diye yapmamıştım açıkcası Benim adetim 2 gün gecikti ve dün tüm gün miğde bulantısı ve baş agrısı çektim ve sürekli uykum vardı. Bugünde Sabah migde bulantısıyla kalktım ve kustum. Tabi illa hamilelik belirtisi diyemem çünkü eger 26 ekimde yani adetten 5 gün önceki ilişkimde döllenme olduysa 1 haftalık gebelikte kusma belirtisi olabilir mi bilemedim ki.. Kan versem kandada çıkmaz idrar tahlili yapsam onda hiç çıkmaz. NE yapıcam bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…