2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Hangi ara geldim 30'a inan anlamadım :) çok zorlanmıyorum aslında çok yorulursam eğer belim ağrıyor okadar :)) göbüşü saklayamıyorum artık aldı başını gidiyor eve gidince çekeyim bi foto

Ben 34. haftaya kadar çalışmıştım ama 34te elim ayağım bir şişti bir daha doğumdan bir ay sonra indi şişlikler :) tabi benim yaz ayiydi senin olmaz o kadar kiloyu çok almadiysan. Laf aramızda ben 19 kilo almıştım da :))) izne erken başlayıp dinlenmek çok mantıklı (tabi doğum sonrası izin sorunun olmayacaksa) dediğin gibi doğumdan sonra dinlenmek biraz hayal oluyor

Daha şişlik oluşmadı umarım çokta olmaz :) fotografını koydum koca göbeğin en sondaki saklamaya çalışılmış hali :)) 32de ayrılıp keyif yapıcam valla

Eklentiler

• image.jpg
    101,4 KB · Görüntüleme: 44
  • image.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 45
  • image.jpg
    99,8 KB · Görüntüleme: 45
Daha şişlik oluşmadı umarım çokta olmaz :) fotografını koydum koca göbeğin en sondaki saklamaya çalışılmış hali :)) 32de ayrılıp keyif yapıcam valla

Maşallah tontise ne güzel büyümüş ve ne güzel kilo almamışsin sana da maşallah:) olur da ikinciyi yaparsam (şu sıralar kafam çok karışık) ben de böyle olurum inşallah gerçi çok çabuk vermiştim kiloyu ki şu anda da 48 kiloyum ama yaş 30u geçtiği için çok kilo almak istemiyorum artık metabolizma yavaşlıyor yaş ilerledikçe bu arada üzerindeki de siyah olunca son fotoda ciddi ciddi saklanmış minnos :)

Büyüdü teyzesi :) bende çok çabuk eski halime dönerim umarım.. Geniş giyince pek anlaşılmıyor şimdilik

Büyüdü teyzesi :) bende çok çabuk eski halime dönerim umarım.. Geniş giyince pek anlaşılmıyor şimdilik

Valla tam kıvamında görünüyorsun kaç kilo aldın bilmiyorum ama ortalama 7 kilo doğumda gidiyor zaten kalanı da emzirirken gider 6 ay içinde verirsin hepsini

Valla tam kıvamında görünüyorsun kaç kilo aldın bilmiyorum ama ortalama 7 kilo doğumda gidiyor zaten kalanı da emzirirken gider 6 ay içinde verirsin hepsini
7 kilo aldım :)) bunların doğumda gideceğini düşünürsek geri kalanıda 40 günde hallederim diyorum

7 kilo aldım :)) bunların doğumda gideceğini düşünürsek geri kalanıda 40 günde hallederim diyorum

Sadece alman gerektiği kadar almissin zaten canım sen fazlasını verme de :) emzirmek çok kalori kaybettiriyor.41 kere maşallah böyle hamilelik dostlar başına. Diyetisyen desteği alıyor musun nasıl başardın bir ara püf noktalarını anlat bize de

Yok canım gitmedim hiç diyetisyene. Zaten kolay kilo alanlardan değilim.. Protein ağırlıklı besleniyorum sadece tatlıya aşırı düşkün oldum ne bulursam götürüyorum valla

Kızlar benım reglım bır gun gecıktı normalde bugun olucaktım. sizce testı hangı gun yapmalıyım. İçimden bir ses regl olucam dıyoru bı yanımda ınsallah olmam hamıleyımdır diyorum

Kızlar benım reglım bır gun gecıktı normalde bugun olucaktım. sizce testı hangı gun yapmalıyım. İçimden bir ses regl olucam dıyoru bı yanımda ınsallah olmam hamıleyımdır diyorum

Istersen bugünü atlat yarın sabah ilk idrarla yap ama içindeki ses regl diyorsa muhtemelen regl olursun. Yine de umarım istediğin gibi cift cizgiyi görürsün

Günaydın kızlar,
halime acıyan amirim sayesinde 28inde idari izinli sayıldım ve iş telaşından kurtuldum ama yatılı misafirim vardır yine de şöyle sere serpe dinlenemedim. Neyse ki bugün cuma bir gün çalışıp kaçıyoruz Yarın tontikime alışverişe gidicez annem ve teyzelerimle, çok heyecanlıyım çok mutluyum. matsiyahoje canım tebrik ederim, hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Sağol canım inşallah bu sefer yüzümüz güler. Bu sefer çok dikkat ediyorum sürahi kaldırırken bile düşünüyorum bir kilodan fazla mıdır diyorum. Fazla mı abartıyorum acaba?

Sağol canım inşallah bu sefer yüzümüz güler. Bu sefer çok dikkat ediyorum sürahi kaldırırken bile düşünüyorum bir kilodan fazla mıdır diyorum. Fazla mı abartıyorum acaba?

sende kendince haklısın tatlım ama azcık içini ferah tut oluruna bırak, ne zaman gitceksin kan testine?

Günaydın kızlar,
Tommbik inşallah Allah bu sefer gönlüne gore verir.Sen içini ferah tut bu cuma günü allahın nuru ustunde olsun insallah bebişinide saglıklı bır sekılde dogurdugun haberınıde alırız burdan

Benım bu ayda olmadı gelecek bat Kasım 30

sende kendince haklısın tatlım ama azcık içini ferah tut oluruna bırak, ne zaman gitceksin kan testine?
pazartesi gideyim diyorum. çarşamba da tekrar giderim. sonra da doktora giderim. şuan 4+0 dayım. ne zaman doktora gitsem? geçen sefer çok erken gitmiştim. keseydi yolk sacdı kalp atışıydı derken doktor her hafta çağırdı. bu sefer öyle sürekli gitmek istemiyorum. sence ne zaman gideyim?

Aminn canım ne güzel dua etmişsin içim ferahladı valla Allah razı olsun. inşallah hayırlısıyla senden de en kısa zamanda müjde alırız. sıkı calış bu ay canım

Canım ben 7.haftada gittim. Hemen kalp atışı gördük şükür. İyi ki öyle yapmışım diyorum şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…