2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Günaydınlar. Adete şurda kaldı bir hafta ama çok fena koku hassasiyetim var. Hamileliğimdr de böyle olmuştu ama şimdi çok erken başladı. Umutlanamak içimden gelmiyo ama düşünmeden duramıyorum

sen yine umutlanma canım ama inşallah vardır bir şeyler

Kızlar bırsey soracam sıze , klomen ve catlatma ıgne tedavısı ıle hamiş olanlara bu sorum , kaçıncı gununuzde belırtılerınız basladı . ne belırtınız vardı .

Kızlar bırsey soracam sıze , klomen ve catlatma ıgne tedavısı ıle hamiş olanlara bu sorum , kaçıncı gununuzde belırtılerınız basladı . ne belırtınız vardı .

Canım çok bi belirtim olmadı açıkcası .Regl günümde idrar testinde çıktı.Bende sadece göğslerde bi ağrı oldu ama adet öncesi olan gibi bi ağrı değil. Daha değişikti.

Kızlarr nabersinizz. Ya dün annemle konuşurken aklıma takıldı. park beşik alıcam inşallah ama içine nasıl bi yatak alsam . Fikri olan varmı. Annem ince yün yatak yapalım diyor ama bilemedimm.

Canım çok bi belirtim olmadı açıkcası .Regl günümde idrar testinde çıktı.Bende sadece göğslerde bi ağrı oldu ama adet öncesi olan gibi bi ağrı değil. Daha değişikti.
Hımm anladım canim benim , peki kasiklarda yada karnında bir ağrı oldumu

Kızlarr nabersinizz. Ya dün annemle konuşurken aklıma takıldı. park beşik alıcam inşallah ama içine nasıl bi yatak alsam . Fikri olan varmı. Annem ince yün yatak yapalım diyor ama bilemedimm.

Sanırım visco da iyiymiş. Ama doğal pamuk ya da yün bence en iyisi. Ben de yün düşünüyorum ilk yatağı için. Doğam ve sağlıklı.

Selam kızlar nasılsınızz :) Bende daha tık yok :) Bu arada birşey sorcam sizlere ben normaldede hep miğdesi bulanan küçüçük birşeyde kusan birisiyim hamileliğimdede hep kusarmıyım kii

Merhaba lavin nasılsın :)
Nasıl gidiyor hamilelikk.Hiç kilo aldın mı :)

günaydınlar
ben de artık buraya gelebilirim sanırım
kistim kaybolmuş doktor herşey yolunda çalışmalara başlayın dedi
BAT 8 kasım beni de listeye yazar mısınız acabası

günaydınlar
ben de artık buraya gelebilirim sanırım
kistim kaybolmuş doktor herşey yolunda çalışmalara başlayın dedi
BAT 8 kasım beni de listeye yazar mısınız acabası

İçime doguyor seninle agustos annesi olcaz

günaydınlar herkese

çalışan kızlar, hepimize kolay ve çabucak biten bir hafta diliyorum

Merhaba lavin nasılsın :)
Nasıl gidiyor hamilelikk.Hiç kilo aldın mı :)

Ehh fena değil. Mide bulantım bayağı azaldı sadece reflüyüm.
Kilo vermiştim ama onu da geri aldım. Başlangıç kilomdayım. Ama karnım daha büyük eskiye göre.
Tabii ki bebek değil:) Midem sanırım çok yukarda ve hep şiş bu da beni iyice göbekli yaptı.

Çarşamba kontrole gidiyoruz teyzesi, uzun zamandır bebiki göremedik bakalım ne yapıyormuş:)

Oy kurban olurum :) Cinsiyeti belli olsada hediye göndersem :) Ben kkda hamile arkadaşlarıma hediyeler göndermeyi çok seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…