Günaydınlar. Adete şurda kaldı bir hafta ama çok fena koku hassasiyetim var. Hamileliğimdr de böyle olmuştu ama şimdi çok erken başladı. Umutlanamak içimden gelmiyo ama düşünmeden duramıyorum
Kızlar bırsey soracam sıze , klomen ve catlatma ıgne tedavısı ıle hamiş olanlara bu sorum , kaçıncı gununuzde belırtılerınız basladı . ne belırtınız vardı .
Hımm anladım canim benim , peki kasiklarda yada karnında bir ağrı oldumuCanım çok bi belirtim olmadı açıkcası .Regl günümde idrar testinde çıktı.Bende sadece göğslerde bi ağrı oldu ama adet öncesi olan gibi bi ağrı değil. Daha değişikti.
Kızlarr nabersinizz. Ya dün annemle konuşurken aklıma takıldı. park beşik alıcam inşallah ama içine nasıl bi yatak alsam . Fikri olan varmı. Annem ince yün yatak yapalım diyor ama bilemedimm.
Ultra halsiz lavinin çok buralaea gelme fırsatı olmuyor:) Tembellikten yani yoğunluktan değil. Acıkınca olan bulantılar dışında midemle aram daha iyiydi bu hafta. Tabi çarşamba kontrolüm var orda ablayacağım her şey yolunda mı?
günaydınlar
ben de artık buraya gelebilirim sanırım
kistim kaybolmuş doktor herşey yolunda çalışmalara başlayın dedi
BAT 8 kasım beni de listeye yazar mısınız acabası
Merhaba lavin nasılsın :)
Nasıl gidiyor hamilelikk.Hiç kilo aldın mı :)
Ehh fena değil. Mide bulantım bayağı azaldı sadece reflüyüm.
Kilo vermiştim ama onu da geri aldım. Başlangıç kilomdayım. Ama karnım daha büyük eskiye göre.
Tabii ki bebek değil:) Midem sanırım çok yukarda ve hep şiş bu da beni iyice göbekli yaptı.
Çarşamba kontrole gidiyoruz teyzesi, uzun zamandır bebiki göremedik bakalım ne yapıyormuş:)
günaydınlar
ben de artık buraya gelebilirim sanırım
kistim kaybolmuş doktor herşey yolunda çalışmalara başlayın dedi
BAT 8 kasım beni de listeye yazar mısınız acabası
Oy kurban olurum :) Cinsiyeti belli olsada hediye göndersem :) Ben kkda hamile arkadaşlarıma hediyeler göndermeyi çok seviyorum :)
Daha cinsiyete çok var canım. İnşallah o günleri de görürüm, sizinle paylaşırım her şeyii
İçime doguyor seninle agustos annesi olcaz
ay hadi inşallah bakalım
hala emin olamıyorum isteyip istemediğimden ama çıktık bu yola artıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?