Düzenliyse süper :) 20-21-22 en az 3 gün üst üste. İhtimal pik yapar,gerisi allaha kalmış :)Ben 28 günde bir olurum ve hiiç degişmez çok düzenlidir adetim. 28-14=14 Yani yumurtlama günüm 14. gün öyle mi :) 21 eylülde yumurtlucam
Ben çalışmıyorum yarın :) sonrada 9 gün tatil. Gıcık ol banayarın cuma, rüzgar gibi geçen cumartesi ve pazar sonra yine pazartesi ühü ühü ühü
ohh ohh bende kapadokya bölgesinden :) :)
Ben de senin gibi bekleyenlerdenim canım. Allah bize de nasip etsin inşallah hayırlısıyla :)
çalıştığımız için bizde ancak arife günü mesai sonrası gideceğiz eşimin memleketineEvet ve pazar günü eşimin köyüne gidiceem
Ben çalışmıyorum yarın :) sonrada 9 gün tatil. Gıcık ol bana
Çok sinir bozucu zorla çalışmakyok gıcık olmadım tatlım ama çok sinir oldumbiz bankacıların kaderi hep böyle
biraz müdürüm gıcık olduğu için biraz da ahlaki sorumluluk etik davranma alışkanlığım falan filan sebebiyle rapor alamıyorum maalesefÇok sinir bozucu zorla çalışmakrapor alsaydın önümüzdeki haftaya 2 gün. Dinlenirdin ne güzel.. Hamileyken çok zormuş gerçekten..
Bebeğin düşme sebebi oluyor mu yoksa senin hareketlerinden içtigin ilaçtan filan mı düşüyor.
Elbette oluyor. Gebelikler 5'te biri düşükle sonuçlanırmış. Bunların %90 ı bebekten kaynaklanan kromozom bozukluğu. Ancak tekrarlanan düşüklerde araştırma yapılıyor. Annenin ya da babanın genetik bozukluğundan ya da annede olan pıhtılaşma sorunundan kaynaklanan düşükler tespit edilip sağlıklı bebek için tedaviye başlanıyor.
Anladım canımCanım yeni düşük yapmışken gittim. Doktor testlerin doğru sonuç vermesi için 6 hafta geçmesi gerekiyor dedi. 6 hafta dolunca gel dedi. Sonra da ben gitmedim. ihmal ettim yani. İnşallah bu sefer sorunsuz devam eder gebeliğim.
günaydın arkadaşlar, dün gece çok kasıklarım ağrıdı inanılmaz korktum_Lavin_ senin de var mı ağrın canım
Canım adet günlerinde yoğun ağrın olabilir. Ayakta kalınca bel ağrısı,fazla akıntı olacak. İlk 3 ay kasıklarında sık sık ağrı hissedeceksin,rahim büyüyecek. 3 aydan sonra sende vücudunda bunlara alıştığı için normal gelecek :) kendini korkutma,herşey yolunda gidecek..günaydın arkadaşlar, dün gece çok kasıklarım ağrıdı inanılmaz korktum_Lavin_ senin de var mı ağrın canım
Selam Kızlar ,
Bende calısan bırı olarak pazartesı salı gunu ızın aldım memlekete ucuyorum bugun , cok mutluyum onun ıcın .
Bu ay ılk defa klomen kullandım ve dün çatlatma ıgnesı vuruldum . Daha önce çatlatma ıgnesı olan var mı ? hamıle kalan . Çok umultuyum bu ay , kafamda delı sorular ...
İnşallah bayram sonrası güzel sonuçlarını duyarız canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?