- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.398
- 248
- 32
Canım merhaba.. İşler güçler takılıyoruz :)
Böyle hissetmen ne güzel,o duygu gelmiş sanahamile kalmadan önce doktora gitmiştim bende,muayneni yapıyor,kan testi istiyor(eksik değerlerini gebelikten önce düzenlemek için) ve en önemlisi folik asite başlaman gerekiyor. Doktorlar gebelikten 3 ay önce başlanmasını tavsiye ediyorlar. Hadi bakalım hayırlısı
Kadın doğum'a gitmen gerek,jinekolojik muayne yapacakVerdiğin bilgiler için çook teşekkür ederimSence aile hekimine filan mı gideyim yoksa özele mi gideyim? Aile hekimi anlar mı ki bu işlerde çok tecrübesizim ve ne yapacagımıda nasıl ilerliceğimide bilmiyorum :
Canım böyle minik pıt pıt oluyor :) sanki birisi dokunmuş parmağıyla gibi. Artık hissedersin bence. Benimki artık çıldırıyor,tekmeler yumruklar havada uçuyor,karnım oynuyor o vurdukça :)Ysmdfn yeşim cnm bebegin hareketleri basil birşey ya. Bende böyle cooook hafif bişiler oluyor ama mesela günde 1 - 2 kere . Sureklimi hissetmek gerek.
Ayy artik benimkide pat pat vursa ya :)Canım böyle minik pıt pıt oluyor :) sanki birisi dokunmuş parmağıyla gibi. Artık hissedersin bence. Benimki artık çıldırıyor,tekmeler yumruklar havada uçuyor,karnım oynuyor o vurdukça :)
Vuruyodur o sen hissetmiyosun :) böyle içinde bişey patlıyor gibi oluyor. Ben ilk pıt pıtları hissettiğimde 18. Haftadaydım,zayıf olduğun için erken hissediyosun demişti doktor. Eğer kilon varsa belki ondan gecikmiştir hissetmen. Neyse sabret 1-2 haftaya güm güm vuracak :)Ayy artik benimkide pat pat vursa ya :)
Canım böyle minik pıt pıt oluyor :) sanki birisi dokunmuş parmağıyla gibi. Artık hissedersin bence. Benimki artık çıldırıyor,tekmeler yumruklar havada uçuyor,karnım oynuyor o vurdukça :)
Ayy artik benimkide pat pat vursa ya :)
Benim minnoş kız :) isimde kararsızım halahanımlar bebeklerinizin cinsiyeti nedir :) İsim düşündünüz müü :)
Benim minnoş kız :) isimde kararsızım hala
Deniz'i oğlum olursa koyarım diyorum :) defneyide çok beğeniyorum ama yakın arkadaşımın kızının adı :) Ada,Derin üzerine yoğunlaştım ama kararsızım..Ayy bir kızım olmasını çook isterim :) En sevdigim isimler ,Deniz , Defne , Eylül , Ekin , Asya ,Nehir :)
Deniz'i oğlum olursa koyarım diyorum :) defneyide çok beğeniyorum ama yakın arkadaşımın kızının adı :) Ada,Derin üzerine yoğunlaştım ama kararsızım..
Dizileri hiç bilmem :) ama Defne güzel isim.. İnşallah bi kızın olur en kısa zamandaŞu sıra kiralık aşk diye bir dizi var orda defne var çok tatlı bir hatun kızım olursa defne koyabilirim o kızdan etkilenerek
hanımlar bebeklerinizin cinsiyeti nedir :) İsim düşündünüz müü :)
Vuruyodur o sen hissetmiyosun :) böyle içinde bişey patlıyor gibi oluyor. Ben ilk pıt pıtları hissettiğimde 18. Haftadaydım,zayıf olduğun için erken hissediyosun demişti doktor. Eğer kilon varsa belki ondan gecikmiştir hissetmen. Neyse sabret 1-2 haftaya güm güm vuracak :)
Olsun canım bikaç haftaya başlar zaten :) çoğu gitti azı kaldı :))aynen cnm kilom var . Neyse sağlıklı olsunda bekleruk nolcak
Benim yawruşum oğlaanyahya said koyacagız inşallah :)
Negatif çıktı
Bata kaç gün var ? Senin gecikmede bile negatif çıkıyor.Negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?