2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Verdiğin bilgiler için çook teşekkür ederim Sence aile hekimine filan mı gideyim yoksa özele mi gideyim? Aile hekimi anlar mı ki bu işlerde çok tecrübesizim ve ne yapacagımıda nasıl ilerliceğimide bilmiyorum :

Kadın doğum'a gitmen gerek,jinekolojik muayne yapacak aile hekiminede kan tahlillerini yaptırabilirsin.

Ysmdfn yeşim cnm bebegin hareketleri basil birşey ya. Bende böyle cooook hafif bişiler oluyor ama mesela günde 1 - 2 kere . Sureklimi hissetmek gerek.
Canım böyle minik pıt pıt oluyor :) sanki birisi dokunmuş parmağıyla gibi. Artık hissedersin bence. Benimki artık çıldırıyor,tekmeler yumruklar havada uçuyor,karnım oynuyor o vurdukça :)

Canım böyle minik pıt pıt oluyor :) sanki birisi dokunmuş parmağıyla gibi. Artık hissedersin bence. Benimki artık çıldırıyor,tekmeler yumruklar havada uçuyor,karnım oynuyor o vurdukça :)
Ayy artik benimkide pat pat vursa ya :)

Ayy artik benimkide pat pat vursa ya :)
Vuruyodur o sen hissetmiyosun :) böyle içinde bişey patlıyor gibi oluyor. Ben ilk pıt pıtları hissettiğimde 18. Haftadaydım,zayıf olduğun için erken hissediyosun demişti doktor. Eğer kilon varsa belki ondan gecikmiştir hissetmen. Neyse sabret 1-2 haftaya güm güm vuracak :)

merhaba arkadaşlar;
dün doktora gittim muayene oldum hamilelik çıkmadı yeniden de iltihap için fitil verdi adet söktürücü verdi fitili gece kullandım adet söktürücüyü bugün kullanacaktım ama iltihap için kullandığım fitil adetimi getirdi 27 gündü sonra adet oldum rahatlayacağım inş...
bu arada ayın 15inde de rahim filmi çektireceğim arkadaşlar bana dua edinnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Deniz'i oğlum olursa koyarım diyorum :) defneyide çok beğeniyorum ama yakın arkadaşımın kızının adı :) Ada,Derin üzerine yoğunlaştım ama kararsızım..

Şu sıra kiralık aşk diye bir dizi var orda defne var çok tatlı bir hatun kızım olursa defne koyabilirim o kızdan etkilenerek

aynen cnm kilom var . Neyse sağlıklı olsunda bekleruk nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…