2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İnşallah olmuştur canım benim ben de çok net hissetmistim oğluma hamile kaldığımda hatta test yapmaya bile gönlüm yoktu biliyordum orda olduğunu inşallah senin de meleğin gelmiştir anneler hisseder :))

İnşallah gelmiştir bebiş :) sen hissediyorsan olmuştur zaten.. Haftaya bi test yaparsın artık :)

İnşallah olmuştur canım benim ben de çok net hissetmistim oğluma hamile kaldığımda hatta test yapmaya bile gönlüm yoktu biliyordum orda olduğunu inşallah senin de meleğin gelmiştir anneler hisseder :))

İnşallah gelmiştir bebiş :) sen hissediyorsan olmuştur zaten.. Haftaya bi test yaparsın artık :)
Umarım psikolojik değildir , sanki belirtileri yaşıyorum bata 8 kaldı bir iki gün erken yaparım dayanamazsam

Sende ne gibi belirtiler var canım
e

Canım sol kasığımda ağrı var, bir de meme hassasiyetim var. Bakalım hayırlısı, geçen gebeliğimde de bu belirtiler vardı acaba kafamda mı kuruyorum diye düşünüyorum.
Sende neler var?

e

Canım sol kasığımda ağrı var, bir de meme hassasiyetim var. Bakalım hayırlısı, geçen gebeliğimde de bu belirtiler vardı acaba kafamda mı kuruyorum diye düşünüyorum.
Sende neler var?
benim de bazen batma gibi kasık ağrısı ve vajinada ıslaklık hissi var sürekli olarak, bir de ilişki sırasında kasık ağrısı

benim de bazen batma gibi kasık ağrısı ve vajinada ıslaklık hissi var sürekli olarak, bir de ilişki sırasında kasık ağrısı

Canım benim kasık ağrım daha garip. Tek taraflı regl ağrısı gibi şu anda, yine sol tarafımdan belim de ağrıyor regl gibi.

Şiddetli değil ama hafifce, bir garip hallerdeyim. Sen ne zaman test yapmayı düşünüyorsun? Gününün geçmesini bekleyecek misin?

31inde de yumurtlamış olabilirim 1inde de ilk testi 31inde yaptım pozitifti öncesinde ne oldu bilemiyorum, dört gün kala yapasım var da ya çıkmazsa diye de endişeleniyorum poztifse sonra boşuna üzülürüm sen napcaksın. Sanırım ben 10unda bi test yapıcam

canım senin gebeliğin nasıl gidiyor
Herşey yolunda şimdilik Ayrıntılı ultrason yaptırdık sorun çıkmadı çok şükür.. Yarım kiloyu geçmiş minnoş :) ,bacaklarım ve ayaklarım şişiyor sadece.. Gün içinde yoruluyorum akşam tanıyamıyorum ayaklarımı :)

Perşembe ya da cuma yapayım bi tane diyorum. Regl olacaksam zaten leke falan gelir de.

Merhaba kızlar ya biz de eşimle bir bebek düşünüyoruz size danışmak istediğim birkaç konu var

1. Ovulasyon gününüzü nasıl hesaplıyorsunuz ben telefondaki bi kaç uygulamayla çıkarmaya çalışıyorum son 5-6 sydır adet günlerimi düzenli tutuyorum ama her uygulama başka gün söylüyo doktora gittim adetinin ilk gününden sonraki 14. Günün 3 gün öncesi 3 gün sonrası ovulasyon haftası diyor tam gün nasıl bulcam söylemedi

2. Özellikle tam çatlama gününü hesaplamaya çalışma nedenim de şu , gülmeyin ama ben internette biraz araştırdım tam çatladığı gün ilişki olursa erkek olur çatlamadan 3 gün önce fln ilişki olursa kız olur fln diolar sizce bunun doğruluğu nedir bi fikriniz var mı? Tabi sağlıklı hayırlı olsun en önemlisi ama ne bilim biz çok erkek olsun istiyoruz da o yuzden soruyorum.

Burda karşılaştık şansa bak:)
canım 1 seneden fazladır bebek isteyerek çırpınmış biri olarak yardımcı olmaya çalışayım.
1- ovülasyon belirlemek için ovülasyon testi kullandım. adetlerin düzenliyse her ay kullanmana gerek yok. 10 tane falan al iki ay kullan yeter. adetin atıyorum 24 gün sürüyor diyelim. sondan 14 çıkaracaksın yani 10. gün +-3 yumurtlarsın genelde. adetin ilk gününden 7 gün sonra başladın her akşam aynı saatte 3 saat sıvı tüketmeyip idrarını da tutup yaptığın ovülasyon testinde gittikçe t çizgisi koyulaşmaya başlayacak. testleri sakla yanyana koyup bakarsın. en koyu olduğu gün yumurtlamış oluyorsun. sonra birkaç gün aynı koyulukta devam edebilir yada hemen sonraki gün rengi açılabilir. rengi açıldığı gün yumurtan çatlamış döllenmeye en müsait zaman oluyor. bunu bir kere tespit edince sonrası kolay. zaten akıntıdan yada ağrıdan yumurtladığını anlarsın. o dönemlerde kendini iyi incelersin.
2-kız erkek olayı da dediğin gibi diyorlar ama bilemeyiz ki...

MErhaba hanımlar :)

Nasılsınız? Bu konuyu çok seviyorum sürekli yazmasamda okuyorum yorumlarınızı hoşuma gidiyor :) Daha önce tanıtmıştım kendimi meslekte ve evlilikte yeni tazecik bir gelindim hatırlatıyım :) Ha bu arada meslektaşım neredesin sanada selamlar

Kızlar 2 gün önce adet oldum ama normalde benim adetim ilk oldugum zamandan beridir hep düzenli günü gününe gelir 28 günde bir olurum. Fakat 3 gün geçikti bu sefer sanırım tatilde denize filan girdimüşüttüm mü artık neyse bilmiyorum idrar yollarımda biraz intihaplıydı zaten. Herneyse 3 gün gecikti ya içimi tatlı bir telaş sardı. Korunuyoruz hamile olmadıgımı biliyorum ama ne bileyim inşallah adet olmam diye geçirdim ilk defa içimden. Bi taraftan adet oluyum diye bekledim, diğer taraftan hamilemiyim ki diye düşündüm. Ve ilk defa böyle bir düşünceye kapıldım. Önceki aylar hep adet olacagım günün sabahı tuvalete koşardım oldum mu diye niye olmadım diye sinirlenirdim telaşlanırdım. Ama bu ay o duygulardan arınmış bir şekildeydim. Olursa olur ne güzel dedim içimden.. Acaba yavaş yavaş hazır mı hissediyorum kendimi bilmiyorum :) Öyle bilinçsizde hamile kalmak istemiyorum doktora gidip muane olmak istiyorum. Ne bileyim önerebileceginiz birşey varmı ne yapmam gerek.. Sizce bu duygu değişikli büyük bir adım mı benim için ? :)

Canım merhaba.. İşler güçler takılıyoruz :)
Böyle hissetmen ne güzel,o duygu gelmiş sana hamile kalmadan önce doktora gitmiştim bende,muayneni yapıyor,kan testi istiyor(eksik değerlerini gebelikten önce düzenlemek için) ve en önemlisi folik asite başlaman gerekiyor. Doktorlar gebelikten 3 ay önce başlanmasını tavsiye ediyorlar. Hadi bakalım hayırlısı

Günaydin ne güzel bi havaa . Ayy bi kaç gün giremedim neler olmuş :) roman okur gibi okuyorum ya cnntrm cnm iyi badire atlatmissin hayirlisi olsun. İnşallah hayirli zamanda hayirlarla gelir bebisin.

Selam kızlar daha öncede dedıgım gıbı bu ay ılk defa klomen kullanmaya basladım .Bugun 4.günüm yarın bıtıyor ilaç . Cuma gunu kontrolum var doktora .
Benım sormak ıstedıgım bu klomen bende herhangı bır yan etkı yapmamıs .
Kımısınde kasık karın agrısı yapıyormus . Benım suan hıcbır sıkayetım yok cok sukur .
Ama kasıkların agrıması neye alamet aceba ? benım kı agrımıyor yumurtalarda bır degısıklık olamamıstır mı dusunmelıyım .

Yorumlarınızı beklıyorum .

Ysmdfn yeşim cnm bebegin hareketleri basil birşey ya. Bende böyle cooook hafif bişiler oluyor ama mesela günde 1 - 2 kere . Sureklimi hissetmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…