2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

İdrarda çıkacağını sanmıyorum canım ya evde testim var ama çıkmaz diye yapmıyorum bir de ovu testi koyu çıkıyor diyorlar ya hamilelikte benim ovu silik çıktı

Canım benim regl öncesi de ovulasyon testi silik çıkmıştı. Çok güvenilir değil yani. burda çoğumuzun gününe 2-3 gün kala çıktı. Çıkabilir yani ama beklemek istersen tabi sen bilirsin.

Canım benim regl öncesi de ovulasyon testi silik çıkmıştı. Çok güvenilir değil yani. burda çoğumuzun gününe 2-3 gün kala çıktı. Çıkabilir yani ama beklemek istersen tabi sen bilirsin.

Aslında elbetteki beklemek istemiyorum ama hep ovu koyu çıkmış diye okudum herkesin o yüzden de yapmak istemedim senin de silik ciktiysa yapayım o zaman ama ne zaman yapsam ki sabahı mı beklesem acaba şimdi mi yapsam? Sen nasıl yapmıştın?

Lekelenmem biraz daha yoğunlaşmış sanırım en iyisi biraz daha bekleyeyim

Canım ben bata 4 kala akşamüstü yapmıştım testi. Çıkacaksa çıkar sabahı beklemeye gerek yok. Biraz bekle bakalım kanama olmazsa yaparsın

Canım ben bata 4 kala akşamüstü yapmıştım testi. Çıkacaksa çıkar sabahı beklemeye gerek yok. Biraz bekle bakalım kanama olmazsa yaparsın

Kırmızı değil de mi? Acaba sökülemiyor mu bilemedim. Gebelik testi için en iyisi sabah saatleri biliyorsun. Yarın sabah bi yap istersen.

bugün öğleden beri kırmızı geliyor canım ve şuan daha yoğun hani adetin son günleri gibi ama artık adet olduğuna eminim yani bu renk bir yerleşme olmaz hani oldu ama tutunamadı düşüyor desem de daha yoğun kanama olurdu sanırım.. sonuç olarak bebek değil artık ona eminim de bir sökülse de rahatlasam dünden beri baş ağrım var bugün akşam üstü minoset içtim geçmişti ilacın etkisi geçince yine başladı az önce tekrar içtim mecburen dayanamıyorum ağrısına.. ameliyattan bu yana çok farklılıklar oldu vücudumda yumurtlamadan adete kadar.. artık kendimi tanıyamıyorum ama bu ay iyice sapıttı

kizlar selam.bende anne olmak istiyorum.pko war bnde.adetlerim ilac almadan glmiyor.glifor kullaniyorum.bikere asilama oldum malesefolmadi.benim gbi olan arkadaslar lutfen yazin umut olun bana

Sen baya regl olmuşsun canım. Neyse artık smeardan sonra sağlıkla hemencecik gelsin inşallah bebiş

Sen baya regl olmuşsun canım. Neyse artık smeardan sonra sağlıkla hemencecik gelsin inşallah bebiş

Aynen canım şu an tamamen regle döndü çok şükür baş ağrısı da geçti sökülünce yerini bel ağrısına bıraktı :) ama çok sürmez geçer o da

Oo canım demek sende avukatsın :) daha mesleğin başındasındasın,ya hemen yap çocuğu yada uzun bi süre ertelemen gerekecek :) nerden mezunsun ?

İzmir Dokuzeylül :) Ruhsatımıda yeni aldım aslında kendime ait ofisimde yok. Başkasının yanında maaşlı calışıyorum. Aynı şekilde eşimde başka birinin yanında maaşlı çalışıyor. İkimizde avukatız o 25 ben 23 yaşında erkenden evlendik :) Daha son sınıfta nişanlandık :) Stajerken evlendik Düğünümüzüde kendimiz yaptık kimsenin destegi olmadan. Borcuda yeni yeni bitirdik sayılır. Bir araba aldık ama hala kirada oturuyoruz :) Bebek için erken mi bilemiyorum.

Oo süper eşinde avukatmış :) serbet mi çalışıyorsun kurumda mı ? Daha çok yenisiniz zaten,biraz çalışın başkalarıyla pratik teoriden çok farklı buralarda sonra kendi ofisinizi açarsınız beraber çalışırsınız :)

Bebiş işide tamamen kişisel.. Eğer ben kurumda çalışıyorum böylede devam ederim diyosan rahat olur bebiş,diğer türlüsüde çok zor bi okadar zevkli ve bebişi unutturur bi süre :)

Bebiş işide tamamen kişisel.. Eğer ben kurumda çalışıyorum böylede devam ederim diyosan rahat olur bebiş,diğer türlüsüde çok zor bi okadar zevkli ve bebişi unutturur bi süre :)

hayır kurumda değilim serbest çalışıyorum :) Küçük bi içanadolu ilindeyim :) Burada işler çok olmadıgı için genç avukatlar büyük avukatların yanında maaşlı olarak çalışıyor :)

Küçük yerin avantajlarıda var dezavantajlarıda.. Büyük avukatlar gidince onların yerine siz geçeceksiniz
Kurumda çalışmak hiç bana göre değil zaten,memur gibi..

merhabalar kızlar. son adet tarihim 4 ağustostu 11 ağustosta kadın doğum doktoruna gittim 14 mm çapında iki yumurtam olduğunu ve 5-6 güne çatlayacağını söyledi. 26 ağustostada kan testi yaptırdım sonuç 0.1di. dün regl olmam gerekiyordu olmadım idrarda yaptığım testte de negatif çıktı. hiç regl belirtilerimde yok bel ağrısı haricinde. hamile olma ihtimalim var mıdır ki

5-6 gün içinde yumurtanın çatladığını varsayarsak 16-17 ağustosa denk gelir,ozaman döllenmenolduysa 26 ağustosta kan testinde çıkardı. Geç döllenme olduysa onu bilemem.. Kaç günde bir regl oluyorsun ve düzenli mi ?

30 günde bir oluyorum. benimde kafam çok karıştı regl olamadım üstüne testlerde negatif.

selam kızlar neler yapıyorsunuz bakalım ben heyecanla şu 1 haftanın geçmesini bekliyorum, reglime 11 gün kaldı. önceki gebeliğimden tecrübemle sanki oldu gibi hissediyorum kasık ağrım oldu bugün bi de akıntım devam ediyor az az, sonra da kendi kendine uyduruyosun diyorum işte böyle dengesizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…