İdrarda çıkacağını sanmıyorum canım ya evde testim var ama çıkmaz diye yapmıyorum bir de ovu testi koyu çıkıyor diyorlar ya hamilelikte benim ovu silik çıktı
Canım benim regl öncesi de ovulasyon testi silik çıkmıştı. Çok güvenilir değil yani. burda çoğumuzun gününe 2-3 gün kala çıktı. Çıkabilir yani ama beklemek istersen tabi sen bilirsin.
Canım ben bata 4 kala akşamüstü yapmıştım testi. Çıkacaksa çıkar sabahı beklemeye gerek yok. Biraz bekle bakalım kanama olmazsa yaparsınAslında elbetteki beklemek istemiyorum ama hep ovu koyu çıkmış diye okudum herkesin o yüzden de yapmak istemedim senin de silik ciktiysa yapayım o zaman ama ne zaman yapsam ki sabahı mı beklesem acaba şimdi mi yapsam? Sen nasıl yapmıştın?
Kırmızı değil de mi? Acaba sökülemiyor mu bilemedim. Gebelik testi için en iyisi sabah saatleri biliyorsun. Yarın sabah bi yap istersen.Lekelenmem biraz daha yoğunlaşmış sanırım en iyisi biraz daha bekleyeyim
Canım ben bata 4 kala akşamüstü yapmıştım testi. Çıkacaksa çıkar sabahı beklemeye gerek yok. Biraz bekle bakalım kanama olmazsa yaparsın
Kırmızı değil de mi? Acaba sökülemiyor mu bilemedim. Gebelik testi için en iyisi sabah saatleri biliyorsun. Yarın sabah bi yap istersen.
Sen baya regl olmuşsun canım. Neyse artık smeardan sonra sağlıkla hemencecik gelsin inşallah bebişbugün öğleden beri kırmızı geliyor canım ve şuan daha yoğun hani adetin son günleri gibi ama artık adet olduğuna eminim yani bu renk bir yerleşme olmaz hani oldu ama tutunamadı düşüyor desem de daha yoğun kanama olurdu sanırım.. sonuç olarak bebek değil artık ona eminim de bir sökülse de rahatlasam dünden beri baş ağrım var bugün akşam üstü minoset içtim geçmişti ilacın etkisi geçince yine başladı az önce tekrar içtim mecburen dayanamıyorum ağrısına.. ameliyattan bu yana çok farklılıklar oldu vücudumda yumurtlamadan adete kadar.. artık kendimi tanıyamıyorum ama bu ay iyice sapıttı
Sen baya regl olmuşsun canım. Neyse artık smeardan sonra sağlıkla hemencecik gelsin inşallah bebiş
Oo canım demek sende avukatsın :) daha mesleğin başındasındasın,ya hemen yap çocuğu yada uzun bi süre ertelemen gerekecek :) nerden mezunsun ?
Oo süper eşinde avukatmış :) serbet mi çalışıyorsun kurumda mı ? Daha çok yenisiniz zaten,biraz çalışın başkalarıyla pratik teoriden çok farklı buralardaİzmir Dokuzeylül :) Ruhsatımıda yeni aldım aslında kendime ait ofisimde yok. Başkasının yanında maaşlı calışıyorum. Aynı şekilde eşimde başka birinin yanında maaşlı çalışıyor. İkimizde avukatız o 25 ben 23 yaşında erkenden evlendik :) Daha son sınıfta nişanlandık :) Stajerken evlendikDüğünümüzüde kendimiz yaptık kimsenin destegi olmadan. Borcuda yeni yeni bitirdik sayılır. Bir araba aldık ama hala kirada oturuyoruz :) Bebek için erken mi bilemiyorum.
Bebiş işide tamamen kişisel.. Eğer ben kurumda çalışıyorum böylede devam ederim diyosan rahat olur bebiş,diğer türlüsüde çok zor bi okadar zevkli ve bebişi unutturur bi süre :)İzmir Dokuzeylül :) Ruhsatımıda yeni aldım aslında kendime ait ofisimde yok. Başkasının yanında maaşlı calışıyorum. Aynı şekilde eşimde başka birinin yanında maaşlı çalışıyor. İkimizde avukatız o 25 ben 23 yaşında erkenden evlendik :) Daha son sınıfta nişanlandık :) Stajerken evlendikDüğünümüzüde kendimiz yaptık kimsenin destegi olmadan. Borcuda yeni yeni bitirdik sayılır. Bir araba aldık ama hala kirada oturuyoruz :) Bebek için erken mi bilemiyorum.
Bebiş işide tamamen kişisel.. Eğer ben kurumda çalışıyorum böylede devam ederim diyosan rahat olur bebiş,diğer türlüsüde çok zor bi okadar zevkli ve bebişi unutturur bi süre :)
Küçük yerin avantajlarıda var dezavantajlarıda.. Büyük avukatlar gidince onların yerine siz geçeceksinizhayır kurumda değilim serbest çalışıyorum :) Küçük bi içanadolu ilindeyim :) Burada işler çok olmadıgı için genç avukatlar büyük avukatların yanında maaşlı olarak çalışıyor :)
5-6 gün içinde yumurtanın çatladığını varsayarsak 16-17 ağustosa denk gelir,ozaman döllenmenolduysa 26 ağustosta kan testinde çıkardı. Geç döllenme olduysa onu bilemem.. Kaç günde bir regl oluyorsun ve düzenli mi ?merhabalar kızlar. son adet tarihim 4 ağustostu 11 ağustosta kadın doğum doktoruna gittim 14 mm çapında iki yumurtam olduğunu ve 5-6 güne çatlayacağını söyledi. 26 ağustostada kan testi yaptırdım sonuç 0.1di. dün regl olmam gerekiyordu olmadım idrarda yaptığım testte de negatif çıktı. hiç regl belirtilerimde yok bel ağrısı haricinde. hamile olma ihtimalim var mıdır ki
30 günde bir oluyorum. benimde kafam çok karıştı regl olamadım üstüne testlerde negatif.5-6 gün içinde yumurtanın çatladığını varsayarsak 16-17 ağustosa denk gelir,ozaman döllenmenolduysa 26 ağustosta kan testinde çıkardı. Geç döllenme olduysa onu bilemem.. Kaç günde bir regl oluyorsun ve düzenli mi ?
İdrar testini nezaman yaptın ? Stres,sıcak vs düzenin bozulmasında etkili olabiliyor.30 günde bir oluyorum. benimde kafam çok karıştı regl olamadım üstüne testlerde negatif.
dün yaptım regl olmam gereken günde. kan testi yapayım en net sonuç o olcak sanırım.İdrar testini nezaman yaptın ? Stres,sıcak vs düzenin bozulmasında etkili olabiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?