oo o zaman durum farklı kaçıncı haftandasın allah kolaylık versin canımÇalışmadığım tek bir gün hayal edemezdim ama hamileyken zormuş çalışmak.. Ayaklarım büyüdümü şişti mi bişey oldu anlamadım,1 numara büyük ayakkabı lazım bana :)
inşallah bu ay da bize bi mucize gelir :) kim bilirCanım tebrık ederım tekrardan senı ınsallah bebişini sag salim kucagına alırsın . İsim netlık kazandımı .
Keşke bende hamıle olsamda ayakkabılarımın hıcbırı olmasa
Teşekkür ederim canım,darısı başına inşallah.. Bebişin gelir inşallah en kısa zamanda bekletmesin annesini.. Eşimle anlaşamıyoruz isim konusunda :) içime sinen bişeyde bulamadım zaten daha,daha vakit var buluruz elbet :))Canım tebrık ederım tekrardan senı ınsallah bebişini sag salim kucagına alırsın . İsim netlık kazandımı .
Keşke bende hamıle olsamda ayakkabılarımın hıcbırı olmasa
22. Haftadayım canım.göbek şişmeye başladı yavaş yavaş ama ayaklar daha fena :)oo o zaman durum farklı kaçıncı haftandasın allah kolaylık versin canım
allah kolaylık versin canım,sağlıkla geçir inşallah hamileliğini.22. Haftadayım canım.göbek şişmeye başladı yavaş yavaş ama ayaklar daha fena :)
kızçen olacak he ne mutlu sana .)günaydınlar hanımlar,
cumartesi günü bebişimi görmeye gittim artık kesin kız diyoruz cinsiyeteo kadar büyümüş ki sıpam, karnım daha da büyüsün rahatça hareket etsin diye dua ediyorum yazık ayakları bağdaş kurmuş öyle oturuyordu yalnız dün çok kötü bir gün geçirdim arkadaşlar, aşı için sağlık ocağındaydım aşıdan çıktıktan sonra işe gidebilmek için annemle durağa yürürken ki annem gelmeyecekti tek başıma gitcektim yalnız bırakmak istemedi iyiki de bırakmamış, durağa yürürken bir bayılmışım sokakta. annemin dediğine göre gözlerim kaymış ağzım kitlenmiş kendime getirememişler beni, Allah razı olsun karşıda bir inşaat varmış ordaki işçiler arabalarıyla hemen yakın diye sağlık ocağına götürmüşler 6,5 a 4 müş tansiyonum ben bir yarım saat sonra falan anca kendime gelmişim. sonrasında eşim ve babamda geldi hemen kendi kadın doğumcuma gittik, çok şükür bebeğim iyi ama dün tansiyonum yerlerdeydi komalık yattım annemde. artık sıcaklardan mı oldum aşıdan mı bilmiyorum ama bir kaç gündür kalp çarpıntım çoktu birde parmak uçlarımda uyuşmalar vardı, cumartesi günü kontrolde doktoruma söylediğimde bu dönemde sık sık bunların yaşandığını bazen uyuşmaların anlık his kaybına bile sebep olabildiğini söylemişti ki bende elimdeki gebelik kitaplarında okumuştum. neyse ki gelmiş geçmiş oldu ama çok korkulu ve yorucu bir gün geçirdim dün
Canım çok geçmiş olsun.. O dönemde tansiyon düşüklüğü oluyor,bende devamlı bayılmak ve bayılmamak arasında gidip geliyordum. Az ve sık ye,en büyük kurtarıcımda ayrandı. Bikaç haftaya normale döneceksin inşallah..günaydınlar hanımlar,
cumartesi günü bebişimi görmeye gittim artık kesin kız diyoruz cinsiyeteo kadar büyümüş ki sıpam, karnım daha da büyüsün rahatça hareket etsin diye dua ediyorum yazık ayakları bağdaş kurmuş öyle oturuyordu yalnız dün çok kötü bir gün geçirdim arkadaşlar, aşı için sağlık ocağındaydım aşıdan çıktıktan sonra işe gidebilmek için annemle durağa yürürken ki annem gelmeyecekti tek başıma gitcektim yalnız bırakmak istemedi iyiki de bırakmamış, durağa yürürken bir bayılmışım sokakta. annemin dediğine göre gözlerim kaymış ağzım kitlenmiş kendime getirememişler beni, Allah razı olsun karşıda bir inşaat varmış ordaki işçiler arabalarıyla hemen yakın diye sağlık ocağına götürmüşler 6,5 a 4 müş tansiyonum ben bir yarım saat sonra falan anca kendime gelmişim. sonrasında eşim ve babamda geldi hemen kendi kadın doğumcuma gittik, çok şükür bebeğim iyi ama dün tansiyonum yerlerdeydi komalık yattım annemde. artık sıcaklardan mı oldum aşıdan mı bilmiyorum ama bir kaç gündür kalp çarpıntım çoktu birde parmak uçlarımda uyuşmalar vardı, cumartesi günü kontrolde doktoruma söylediğimde bu dönemde sık sık bunların yaşandığını bazen uyuşmaların anlık his kaybına bile sebep olabildiğini söylemişti ki bende elimdeki gebelik kitaplarında okumuştum. neyse ki gelmiş geçmiş oldu ama çok korkulu ve yorucu bir gün geçirdim dün
Kızım olacak nasip olursa :)allah kolaylık versin canım,sağlıkla geçir inşallah hamileliğini.
neyin oluyor :)
ne güzellll rabbim sağlıklı uzun ömür versin :) bana da nasip eder inşallahKızım olacak nasip olursa :)
İnşallah canım,hayırlısıyla gelsin bebişin.. Nekadar oldu korunmayalı ?ne güzellll rabbim sağlıklı uzun ömür versin :) bana da nasip eder inşallah
bu ay 3.ay canım bat'a 2gün kaldı inşallah rabbim nasip ederİnşallah canım,hayırlısıyla gelsin bebişin.. Nekadar oldu korunmayalı ?
Ozaman hemen test yap :) ben bata 4 kala idrar testiyle öğrendim :)bu ay 3.ay canım bat'a 2gün kaldı inşallah rabbim nasip eder
bat'ı beklicem kısmete :) kendi kendime hep öyle söz verdim erken test yapmıcam ama karnım ağrımaya başladı bugün gelir sevimsiz misafir :SOzaman hemen test yap :) ben bata 4 kala idrar testiyle öğrendim :)
2 gün önceden gelmez canım.. Karın ağrısını yaşayıp hamile olanlar vardı aramızda. Hayırlısı olsun inşallah gelmiştir bebiş :)bat'ı beklicem kısmete :) kendi kendime hep öyle söz verdim erken test yapmıcam ama karnım ağrımaya başladı bugün gelir sevimsiz misafir :S
canım benim normalde döngüm hiç şaşmaz 28günde bir saat gibi.korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay 5gün gecikti ilk kez test yaptım negatif cıktı,ardından 5dk geçmeden regl oldum.sonraki ay 5gün önce geldi,son ay da 7gün önce geldi.sistemim olduğu gibi karıştı anlıcağın.bu ay da bilmiyorum ne olur ağrım döngüye 9gün kala bi başladı ama bugüne kdr geldim öyle böyle inşallah vardır ama bugün olcam gibi geliyo2 gün önceden gelmez canım.. Karın ağrısını yaşayıp hamile olanlar vardı aramızda. Hayırlısı olsun inşallah gelmiştir bebiş :)
Karışmış senin durumlar :) inşallah olmazsın bugün,1-2 gün bekler test yaparsın.. Hayırlısı olsun,sağlıkla gelsincanım benim normalde döngüm hiç şaşmaz 28günde bir saat gibi.korunmayı bıraktıktan sonra ilk ay 5gün gecikti ilk kez test yaptım negatif cıktı,ardından 5dk geçmeden regl oldum.sonraki ay 5gün önce geldi,son ay da 7gün önce geldi.sistemim olduğu gibi karıştı anlıcağın.bu ay da bilmiyorum ne olur ağrım döngüye 9gün kala bi başladı ama bugüne kdr geldim öyle böyle inşallah vardır ama bugün olcam gibi geliyo
hem de nasıl karştıKarışmış senin durumlar :) inşallah olmazsın bugün,1-2 gün bekler test yaparsın.. Hayırlısı olsun,sağlıkla gelsin
yapma erken test bekleyelim bat'ı inşallah güzel haber paylaşırız :)Benımde bat a 2 gun var ama erken test yapmıycam artık bende , bende de karın agrıları ve kasık agrıları basladı .Bakalım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?