- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
Bu dediklerinin aynısı yaptım canım. 1 yıllık evliyiz ilk defa bu ay normalin 2 3 katı ilişkiyi sıklastırdık gecikmis de olsam yinede umudum yok o şans bana vurmaz diye ama ogrenmem lazım alıcam bende birazdan test. Yoksa da bileyim ona göre geciktirici kullanayım saf saf boşa bekleyip tatil zamanımız da regl olmak istemiyorum.canım bizde baya problemler vardı. bu adetle doktora gidip aşılama yaptırcaktık. onu düşünerek hiç kafaya takmadım bu ay hiç düşünmedim. hatta aşılama öncesi gezdim yedim içtim tatil yaptım bebekten önce hayatımı yaşadım :)
ama dedim ki aşılama öncesi ha gayret diyip yumurtlama günümü içine alacak şekilde 5 gün üstüste ilişkiye girdik her akşam.
ayakları iyice diktim mum duruşu yapar gibi kalca havada. bi de ayaklaırmı salladım birbirine vurdum. spermler hep içerde kaldı. 15-20 dk bekledim sonra duş almadan uyudum. muhtemelen yaptıklarımın faydası oldu.
yap canım. ben de bi ovü testi saklamıştım hamile kalırsam yapıcam diye. çok aşırı koyu çıkıyo diyolar merak ettim onu deniycemBu dediklerinin aynısı yaptım canım. 1 yıllık evliyiz ilk defa bu ay normalin 2 3 katı ilişkiyi sıklastırdık gecikmis de olsam yinede umudum yok o şans bana vurmaz diye ama ogrenmem lazım alıcam bende birazdan test. Yoksa da bileyim ona göre geciktirici kullanayım saf saf boşa bekleyip tatil zamanımız da regl olmak istemiyorum.
Canim gözunaydin çok sevindim. Rabbim kucagina almayida nasip etsinKızlar sanırım hamileyim.
Şoktayım hiç kendimde değilim şuan.
Tüp bebek yaptırcaktık aşılama yaptırcaktık sorunlar vardı biliyosunuz nasıl oldu hala inanamıyorum. Şoktayım kızlar
Amin canım sana da inşallahCanim gözunaydin çok sevindim. Rabbim kucagina almayida nasip etsin
Kızlar, fortel diye bir ultra erken gebelik testi buldum netden, onu sipariş verdim, test yapıcam akşam..yani varsa var, yoksa yok gebelik...böyle oturduğum yerden düşününceye kadar...gerçekle yüzleşmek lazım
sağol canım Allah sana da versin inşallah en kısa zamanda iyileş gel hamişlerin arasına. gözlerim hep seni aradı iyi ki geldin canım foruma.matsiyahoje canım benim inan şaşırdım dersem yalan olur bu sonucu bekliyordum ama senin hayal kırıklıklarini bildiğim için umut vermek istemedim inan o kadar çok sevindim ki Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sevimli mi sevimli tommbik bir bebiş versin sana :)
TmmYap bakalım canım ama erken gebelik testleri de kesin sonuç vermiyor onu da bil negatif çıkarsa üzülmek yok
Maalesef negatif kizlar. Neyseki öğrendim negatif olduğunu da içimde bi kuşku kalmadı kullandım adet gecikmesi için kullanmam gereken ilacı. Hayırlısı olsun diliyorum.....
tebrik ederim canım saglıkla kucagına alırsın inş.%1 morfolojiyle hamile kalman gercekten mucize Rabbim diledikten sonra hersey oluyor.İnşallah canım sağol güzel dileklerin içi
Maalesef negatif kizlar. Neyseki öğrendim negatif olduğunu da içimde bi kuşku kalmadı kullandım adet gecikmesi için kullanmam gereken ilacı. Hayırlısı olsun diliyorum.....
sağol canım Allah sana da versin inşallah en kısa zamanda iyileş gel hamişlerin arasına. gözlerim hep seni aradı iyi ki geldin canım foruma.
gerçekten mucize canım çok şükür Allah'ıma. Hayatta çocuğunuz olmaz diyen doktorlar da oldu, bekleyin olabilir diyenler de oldu. inandık ve bekledik bebişimiz geldi çok şükür :) darısı isteyen herkesin başına. inşallah ilerde bunları okuyanlara umut olurumtebrik ederim canım saglıkla kucagına alırsın inş.%1 morfolojiyle hamile kalman gercekten mucize Rabbim diledikten sonra hersey oluyor.
Kızlar sanırım hamileyim.
Şoktayım hiç kendimde değilim şuan.
Tüp bebek yaptırcaktık aşılama yaptırcaktık sorunlar vardı biliyosunuz nasıl oldu hala inanamıyorum. Şoktayım kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?