2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

evet sperm testi verecek.ikisi beraber 230 civarı tutmuştu.düzen laboratuvarın sitesine gir bak canım.biz istanbulda yaptırdık..heryerde yapılmıyor bu test.
Bi de istanbuldayız canım yaptırırız onu da bakalım. Onun çözümü ameliyat mı peki?

@cnntrm hocam testi aldırdım :)
Yarın sabah yapıcam. Şimdiden bi heyecan bastı
insan ister istemez umutlanıyo. Şimdiden çin takvimine baktım doğum gününü hesapladım bile

@cnntrm hocam testi aldırdım :)
Yarın sabah yapıcam. Şimdiden bi heyecan bastı
insan ister istemez umutlanıyo. Şimdiden çin takvimine baktım doğum gününü hesapladım bile

Canım benim hayırlısı neyse o olsun inşallah pozitif çıkar forumda ilk tanıdığım insanlardan birisin çok isterim güzel haberini almayı inşallah hayırlısıyla sağlıkla nasip olur amin

Ay canım benim direk yaz da sabah görelim inşallah güzel bi haber alırsın da mutlu oluruz :) Her zaman burda baskalarinin mutluluklarina ortak oluyorum inşallah bi gün kendi mutlulugumu paylasirim
Canım paylaşırım tabi merak etme. İnşallah senden de benden de en kısa zamanda güzel haberler gelecek. Gerçi umutsuzum akşam ağlafım negatif çıkçak diye ama yapmasam da elimde test varken dayanamıyorum yapayım gitsin

BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)

1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE_____ERKEK
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE_____ERKEK (?)
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE_____ERKEK (?)
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE_____KIZ (?)
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE
10. mim_arc ___________BAT 26 Temmuz__________HAMİLE
11. Ulytau______________BAT 26 Haziran
12. biceline_____________BAT 13 Temmuz
13. fatihkbra____________BAT 27 Temmuz
14. tommbik____________BAT 10 Ağustos
15. aayna ______________BAT 13 Ağustos
16. mtkt_______________BAT 18 Ağustos
17. lamb-h______________BAT 29 Ağustos
18.melita09_____________BAT 30 Ağustos
19. _Unicorn_ __________BAT 1 Eylül
20._Lavin_ _____________BAT 12 Eylül
21. base2012 ____________BAT 13 Eylül

Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen

NOT: Listemiz aktif olarak sohbete katılan herkese açıktır. Eklenmek isterseniz bana ulaşın :)

Selamlar ben de eklenmek isterim:) bat 27 agustos

matsiyahoje canım yaptın mı testi,inşsllah hamilesindir :)
Günaydın kızlaar :) ben yarına doktordan randevu almıştım ama tatili unutmuşum önümüzdeki haftaiçi giderim artık,4-5 gün daha sabretmem gerekecek minnoşu görmem için
Bu arada içimde balon patlar gibi oluyor ara ara,galiba minnoş tekmeliyor anneyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…