Bu sıcakta hamileliğin sonlarında olanlara allah yardım etsin.. Biz bile bu haldeysek onları düşünemiyorum..öyle sıcaklar vallahi ama evinin tadını çıkar bu sıcakta Esrayada yazdım ilerde bu günleri arayacaksın vallahi
sinema yemeklere gidin eşinle
GöZünaydın canım,bişey yokmuş bak :) bu ay bebişinde gelir inşallah bi süreliğine kurtulursun regl sıkıntısından :)kızlar doktordan döndüm. doktor baktı her ley yolunda ve temiz dedi rahim ve yumurtalıklar.
o kahverebgiler de reglmiş. doktor regl olmuşsun ama kırmızıya dönmediği için anlamamışsın dedi. bir garip oldum. rahatladım ama bir taraftan.
tamam canım hemeeeenn bakıyorum ilk fırsatta alıcam:)esoes1919 bu kitapları mutlaka oku derim,hem canın sıkılmaz evde hemde gerçekten çok faydalı bilgiler var içeriğinde.. Ayşe öneri araştır istersen bu konuda çok başarılı bir kadın.
GöZünaydın canım,bişey yokmuş bak :) bu ay bebişinde gelir inşallah bi süreliğine kurtulursun regl sıkıntısından :)
sağolasın canım dualarınız sayesinde topladık Rabbime binlerce şüküraman iyi çok sevindim canım araya tatil girmesi de iyi oldu.. çocuklar evde çok sıkılıyorlar yaa bahçeye falan da çıkarmak istemiyorum sitenin çocukları çok fena ve büyükler eziliyor anların arasında çocuğun kaydıraktan kaymasına bile izin yok kum oynuyorlar orda diye kimseyi kaydırmıyorlar akşamları eşim geldikten sonra çıkıyoruz parklara falan iyi oluyor gelir gelmez bir banyo yaptırıyorum sütünü içip yatırıyorum güzel güzel uyuyor
Bak tabi canım fikir edin :)) bende şu cinsiyeti kesinleştirsemde alsam eşyalarını artıkKızlar kanz'ın bebek mobilyalarına baktım çok şirinler. Kafayı yiyorum sanırım
Bak tabi canım fikir edin :)) bende şu cinsiyeti kesinleştirsemde alsam eşyalarını artık
Çok şükür kızlar hayırlı bir haber aldım. Gerçi onca sinir krizini nasıl tarif etsem bilmiyorum ama
Gerçi gerçekten 2-3 gün önce o bunalımlar birdenbire kesildi demek ki kahverengi gerçekten reglimdi. Pıhtılı falandı. Geçen ay 10 gün soğan suyu içtim ondan da olmuş olabilir tabii, bilmiyorum artık. Bakalım yumurtlamayı falan anlayabilecek miyim bu ay.
MinikPiranha nickin gibi inşalah gebesindir. Bu gidişle evine gittiğinde direk keseyi görürsün sen
Canım neden olmasın ki.. Olmaması için hiçbir sebep yok.. Kötü düşünüp strese sokma kendini,yakında güzel haberlerini alacağız inşallahValla olmayınca üzüleceğim bu işin sonunda, bakmasam daha iyi ya.
Alırsın canım, daha 21 haftan var. Hayırla gelsin miniğimiz.
Ayyyy çok zor bir durum canım. Seni çooook iyi anlıyorum. Bir hafta daha olmazsa bir doktora görünsen? Kist falan olmasın Allah korusun.günaydınnnn bitane daha test yaptım negatif, iyice sinir olmaya başladım
öğleden sonraya randevu aldım canım gidicem bakalım ne dicekAyyyy çok zor bir durum canım. Seni çooook iyi anlıyorum. Bir hafta daha olmazsa bir doktora görünsen? Kist falan olmasın Allah korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?