Vaaaav sayfalar dolmuş bu sayfayı böyle dolu görmek süper... Bende 7 ilacım var onları yarıma düşürüp bi hafta kullanacağım ve kalanlarında gün aşırı bitireceğim ve böylece nisan 7 de adet gelecek ve sonrada eşimle aşk dolu günler yaşamak istiyorum bebekte ne zaman isterse gelsin.. Çünki sadece bebeğe odaklandım ama olduktan sonrası adına korkuyorum çünki çoooook sabırsızlık ce stresliyim.....bu arasa burda öğretmen galiba herkes kk da genelde öğretmenler mi takılıyor ne
bende sağlıkçıyım güya :) şuan bıraktım bir süreliğine amaben sağlıkçıyım numunelik
öyle mi senin branşın ne canım smyo mezunu musunbende sağlıkçıyım güya :) şuan bıraktım bir süreliğine ama
ben hastanede çalıştım sonra tarım bakanlığına geçtim biyologum ben canım laboratuuvarda çalıştımöyle mi senin branşın ne canım smyo mezunu musun
ben hastanede çalıştım sonra tarım bakanlığına geçtim biyologum ben canım laboratuuvarda çalıştım
iş yerinde anlaşmazlıklar yaşadım senleik sözleşmeliydim bu sene imzalamadım bakalım nasıl olcakşuan neden çalışmıyorsun peki sıkıldın mı
Bak bitti bile tatil geldi :)Sabır sabır yaa sabır modundayım zaten bugun :)
Bitti valla :) yaşasın tatilllllBak bitti bile tatil geldi :)
Vaaaav sayfalar dolmuş bu sayfayı böyle dolu görmek süper... Bende 7 ilacım var onları yarıma düşürüp bi hafta kullanacağım ve kalanlarında gün aşırı bitireceğim ve böylece nisan 7 de adet gelecek ve sonrada eşimle aşk dolu günler yaşamak istiyorum bebekte ne zaman isterse gelsin.. Çünki sadece bebeğe odaklandım ama olduktan sonrası adına korkuyorum çünki çoooook sabırsızlık ce stresliyim.....bu arasa burda öğretmen galiba herkes kk da genelde öğretmenler mi takılıyor ne
canım teşekkür ederim inşAllah bebişim bana sağlıcakla tutunurAynen yaa bir ara toplanıp zümre yapalım oldu olacak sayfamıza maşallah ilk kez böyle bir açtım 84 mesaj şaşırdım ben de @ ftm00 canım tebrik ederim Allah sağ salim kucağına aldığın günleri de göstersin inşallah
canım teşekkür ederim inşAllah bebişim bana sağlıcakla tutunur
Hoşgeldin canım:) inşallah bu ay hepimize uğurlu gelir..bu arada aynı günde bekliycez beklenmeyen adetibenide aranıza katarmısınız ? sevigili anne adayları :) 2 düşük sonrası bu ay bırakıyorum korunmayı. inşallah aynı şeyleri yaşamam.
bat 10 nisan :)
Aminnn canımmmm aminnnnnninşAllah isteyen herkese bu ay hayırlısıyla nasip olsun Allahııııım herkes mutlu olsun bebişlerleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?