gerçektenmi canım ben hiç kullanmadım.o yüzdende tedirginim.kullanan biri olarak söylüyorsan öyle yapayım.ilaçta kararsızdım zaten sağol canım valla çok iyi geldi söylediklerinVajinal tampon kullan canım benim de tatilin son 2 günü adete denk gelecek tampon kullanicam gecen yıl da tatilin ilk günleri adetliydim tampon kurtarıcı valla ben normal zamanlarda da dışarı çıkarken kullanıyorum çünkü benim yoğun oluyor adetim hep pantolona falan çıkıyor pedle olunca ama tamponla beyaz pantolon bile giyiliyor :)) reklam gibi oldu ama :)
gerçektenmi canım ben hiç kullanmadım.o yüzdende tedirginim.kullanan biri olarak söylüyorsan öyle yapayım.ilaçta kararsızdım zaten sağol canım valla çok iyi geldi söylediklerin
Kan sonucumu aldim bugun 60 cikti 3 haftalik hamileymisim o kadar ugrasmalarima yaptigm kurlere ragmen olmamişti hic ugrasmadigm zamanda geldi bebisım çök şukur
Ayyy teşekkür ederim cookk yakışmış mavii;-)BEKLENMEYEN ADET TARİHLERİ VE HAMİŞLER :)
1. esoes1919___________BAT 21 Nisan______HAMİLE_____ERKEK
2. nastasia ____________ BAT 10 Nisan___________HAMİLE
3. Yesimakmn __________BAT 9 Mayıs___________HAMİLE
4. Mihrimah00___________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
5. Orkidee0238__________BAT 2 Haziran___________HAMİLE
6. rzombie _____________BAT 28 Mayıs___________HAMİLE
7. new smiles __________BAT 12 Haziran ___________HAMİLE
8. Becuu______________BAT 4 Haziran___________HAMİLE
9. dilaraela ____________BAT 5 Temmuz___________HAMİLE
10. Cilekkavun __________BAT 12 Haziran
11. _Unicorn_ __________BAT 15 Haziran
12. ekim2013____________BAT 21 Haziran
13. ttu89_______________BAT 24 Haziran
14. Ulytau______________BAT 26 Haziran
15. fatihkbra____________BAT 27 Haziran
16. base2012____________BAT 13 Temmuz
17. aayna ______________BAT 14 Temmuz
18. mtkt_______________BAT 24 Temmuz
19. purplebliss___________BAT ???
20. tommbik____________BAT ???
NOT: Hamişlerimize maşallah demeden geçmeyelim lütfen
Gözün aydin ;-) hayırlı olsun bebisinKan sonucumu aldim bugun 60 cikti 3 haftalik hamileymisim o kadar ugrasmalarima yaptigm kurlere ragmen olmamişti hic ugrasmadigm zamanda geldi bebisım çök şukur
biraz abes olacak ama alenen anlatayım ben orta parmağım sonuna kadar girinceye dek içeri ittiriyorum tamponu içeri itemezsen hem korumaz hem de seni rahatsız eder ilk kullanımda hafif rahatsızlık verebilir ama 5-10dk sonra varlığını bile hissetmiyorsun çok rahat oluyor bir de çok hafif leke tarzı sızıntı olabiliyor o yüzden günlük pedle birlikte kullanmakta yarar var. ve tabi ki sık sık değiştir kutuda 4 saat yazar ama sen o kadar tutma en fazla 3 saatte değiştir ve tabi denize girip çıkınca da değiştir
Kan sonucumu aldim bugun 60 cikti 3 haftalik hamileymisim o kadar ugrasmalarima yaptigm kurlere ragmen olmamişti hic ugrasmadigm zamanda geldi bebisım çök şukur[/QUO
ayy maşallah. Sağlıkla gelsin inşallah.darısı başımıza inşallahhh
Kan sonucumu aldim bugun 60 cikti 3 haftalik hamileymisim o kadar ugrasmalarima yaptigm kurlere ragmen olmamişti hic ugrasmadigm zamanda geldi bebisım çök şukur
kızlar dün predictor erken gebelik testi aldım.adetim yarın normalde çift çizgi çıktı yani ben hamilemiyim şimdi yaaaa.inanamıyorum nezaman doktora gitmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor acaba bilen varmı.
evet arkadaşım hamilesin.önce inanması zor geliyor ama öylesin:)ilk yapman gereken bir an evvel gidip kan testi yaptırmak.sonrasını doktor sana söyler o ne söylerse ona göre yol izlersin.tebrik ederim.allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar dün predictor erken gebelik testi aldım.adetim yarın normalde çift çizgi çıktı yani ben hamilemiyim şimdi yaaaa.inanamıyorum nezaman doktora gitmem gerekiyor ne yapmam gerekiyor acaba bilen varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?