Bayram bitiyor zaten senin önemli günlerde :) bayramdada yine devam,gecede misafir gelecek değil ya :))Gunaydiiin :) sagolun. Bayram mayram dinlemicez artik :)
Kizlar merhaba nasilsiniz ayy yoğunluktan giremiyorum siteye zaten bos bulduğum yer ve zamanda da uyuyorum hemen . Ya bide agzimin tadi çok kotu sizlerde öyle olan varmi nefret ettim ya bişiler yiyorum geçsin diye sonra yine basliyor akabinde de mide bulantisi ne yapcam bilemedim ya
kızlar selamlar bnde ıns 2015 sonuna kadar hamıle kalırım.Rabbim inşAllah banada nasıb edr.bnde pko war kist war yani.adet duzenım yok.ama glıfor ıcıyorum umudum war :))
5 aydir gebe kalmak icin ugrasiyorum buay cok calişma olmadi elimde 2 tane gebelik testi vardi bitsin artik diye yaptim 2 cizgi silik ama net bi sekilde de goruluyor şasirdim daha adetime 4 gun var 2.testide yaptim yine 2.cizgi cıkti yarin kan tahlili yaptiricam umarim olur dua ediyorum bebegim olsun diye
Hoş geldin canım ben de seni merak ediyordum yok oluverdin ortaliktan 12. haftadan sonra ağzının tadı yerine gelir bulantılar da gider az kalmış sık dişini
5 aydir gebe kalmak icin ugrasiyorum buay cok calişma olmadi elimde 2 tane gebelik testi vardi bitsin artik diye yaptim 2 cizgi silik ama net bi sekilde de goruluyor şasirdim daha adetime 4 gun var 2.testide yaptim yine 2.cizgi cıkti yarin kan tahlili yaptiricam umarim olur dua ediyorum bebegim olsun diye
Canım malum Ramazan bide bizim yaz kuran kursları başladı ya onlar falan inan eve geldiğim gibi uyuyorumay valla geçse iyi olur ya ne kötü bişeymiş.sen neler yapıyorsun
Senin durumunda olup da hamile kalan çok kişi var canım tabi ki umut edeceksin tuplerini baglattiktan sonra bile hamile kalan olmuş senin durumun ne ki :) inşallah en yakın zamanda olur bebeğin
Senin warmi cocugun canim?ya bnde pko war kendiligimden adet olamiom
bilmiyorum canım bata 2 gün kaldı küçük abdestimin rengi koyulaştı yarın kan tahlili yaptıracağımUmutlan tabi ki ama kendini cok kaptırmadan
bilmiyorum canım bata 2 gün kaldı küçük abdestimin rengi koyulaştı yarın kan tahlili yaptıracağım
evet direk kana baktırayım diyorum canım zaten yarın adetime 1 gün kalmış oluyor varsa kanda direk çıkarAnladım canım doğrudan kana baktiracaksin yani ihtimallerle uğraşmadan hakkında hayırlısı neyse o olsun canım benim ama inşallah vardır bebiş
Adetlerim duzenli pko yda herhangi birsey yokPko falan warmi canim sende ?adet duzenin nasil
evet direk kana baktırayım diyorum canım zaten yarın adetime 1 gün kalmış oluyor varsa kanda direk çıkar
inşallah, ben de senın alırım :=)aaynaa cım senin için çok heyecanlıyım. İnşallah yarın güzel haberlerini alırımmmm.
bilmiyorum canım bu ay eskisi aylar kadar heyecan yapmıyorum biraz da orucun yorgunluğu diyorum kendi kendime yarın sabahtan kan vereceğim bakalım sağlık ocağında salı günü de belli olur YARABBİM hepimizi hayırlısıyla sevindirsin inş amin sen nasılsın canım sağlığın nasılaaynaa cım senin için çok heyecanlıyım. İnşallah yarın güzel haberlerini alırımmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?