2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Yeşimin sana verdiği gazdan bende etkilendimde yaptım biliyon mu. ay dedim ne duruyorum gidip yapayım. :) ama negatif sonuç...

Hehe benim de negatif canım kalbim gibi tertemiz :)) yavaştan belim agrimaya başladı zaten şimdi akşama sabaha gelir benimki ama senin gelmez umarım geç döllenme olmuştur belki

Hayır bişey değil test ziyan oldu ona yanıyorum :)) ama adet gelmeden de cesaret edip ilaç içemiyorum şimdi bir an önce gelse de icsem hastalık beni yatirmadan malum evde 3 yaşında bi canavar var :)

Hehe benim de negatif canım kalbim gibi tertemiz :)) yavaştan belim agrimaya başladı zaten şimdi akşama sabaha gelir benimki ama senin gelmez umarım geç döllenme olmuştur belki
İnşallah Allah söyletiyodur böle geç döllenme falan olmuştur diye. İstiyorum çok çünki.
bi ara sivilcelerim çıktı her adet dönemi giibi. aha olcam dedim. sivilceler geçti gitti. çikolata yedim deli giibi aha oluyom dedim, olmadı. belim ağrıdı olcam dedim olmadı. şimdide bikaç gündür ne belirti vaaaar ne başka bişi. kendimi bildim bilelide hiç bu kadar gün gecikmemişti. 28 günde olurdum, evlendim 30 günde olmaya başladı. bebek düşündüğümüz ilk ay 32. gün oldu. şimdi bu sefer 2.ayımızdada maşallah 34. gün bugün.

İnşallah Allah söyletiyodur böle geç döllenme falan olmuştur diye. İstiyorum çok çünki.
bi ara sivilcelerim çıktı her adet dönemi giibi. aha olcam dedim. sivilceler geçti gitti. çikolata yedim deli giibi aha oluyom dedim, olmadı. belim ağrıdı olcam dedim olmadı. şimdide bikaç gündür ne belirti vaaaar ne başka bişi. kendimi bildim bilelide hiç bu kadar gün gecikmemişti. 28 günde olurdum, evlendim 30 günde olmaya başladı. bebek düşündüğümüz ilk ay 32. gün oldu. şimdi bu sefer 2.ayımızdada maşallah 34. gün bugün.

Benim de öyle olmuştu canım oglumda ilk karar verdigimiz ay zaten yumurtlama falan geçmişti 34 günde adet oldum sonraki ay da hemen hamile kaldım zaten vücut kendini gebeliğe hazırlıyor demek oluyor bu gecikmeler duzensizlikler

Benim de öyle olmuştu canım oglumda ilk karar verdigimiz ay zaten yumurtlama falan geçmişti 34 günde adet oldum sonraki ay da hemen hamile kaldım zaten vücut kendini gebeliğe hazırlıyor demek oluyor bu gecikmeler duzensizlikler
Hmmm.. zemini oluşturuyor diyorsun yani :) E hadi inşallah, şu mübarek günde Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği babalığı.

Hmmm.. zemini oluşturuyor diyorsun yani :) E hadi inşallah, şu mübarek günde Rabbim isteyen herkese nasip etsin anneliği babalığı.

Amin canım inşallah Allah bekleyen isteyen kimsenin dualarını cevapsız bırakmasın herkese nasip etsin inşallah

Oglana diyorum ki oğlum bize kardeş gelmiyormus sen yanlış anlamissin ama anne burda burda diyor karnını gösterip bizim kardeş yusufun karnına girmiş ahahah :)))

ahaha çok hoşsun kız dünkü test ne kadar zaman sonra o hale geldi bilmiyorum hani ilk yaptığımda çıkmış olsa tamam da okadar zaman geçince zaten geçersiz yani aslında :) bademciklerim de şiş durmadan sıvı tüketiyorum o yüzden nasıl olacak o test işi bilmem akşam testi görmeden önce ilaç da almıştım bakalım bebiş varsa da bişey olmaz umarım belki yaparsam testi resim atarım yine zaten
Hadi yaap yaaaap sıkış iyice :) bebişi öğrenmeden önce yaptıklarından sorumlu değilsin canım :)

Hadi yaap yaaaap sıkış iyice :) bebişi öğrenmeden önce yaptıklarından sorumlu değilsin canım :)

Kiz yaptım negatif zaten hafiften belim agrimaya başladı ben yanlış anlamışım bizim bebek yusufun karnindaymis :)

Ahh yeşim ahh senin gazinla yaptım testi 3dk oldu bir şey yok 10dkdan sonra dikkate almayın yazıyor 10 dk dolana kadar bekliycem bakalım
Ya yoksa neden çıkıyor ozaman 2. Çizgi.. Ben yaptığımda hiç çıkmıyordu öyle :)

Ya yoksa neden çıkıyor ozaman 2. Çizgi.. Ben yaptığımda hiç çıkmıyordu öyle :)

Canım ikinci çizgi vardı ama pembe değildi bu şekilde olan çok oldu forumda zaten adamlar boşa yazmamislardir oraya 10dkdan sonra dikkate almayın diye :)

Canım ikinci çizgi vardı ama pembe değildi bu şekilde olan çok oldu forumda zaten adamlar boşa yazmamislardir oraya 10dkdan sonra dikkate almayın diye :)
En son yaptığındada olacak mı o çizgi bakalım.. Nekadanda sevinmiştim yaa :))

merhaba arkadaşlar adetime 4 gün var çatlatma iğnesini vurulalı 10 gün oldu yumurta kıvamında akıntım var ne acep

En son yaptığındada olacak mı o çizgi bakalım.. Nekadanda sevinmiştim yaa :))

1 saat içinde çıkmadı sonrasını bilmiyorum artık çöpte :)) laboquick kullanıyorum daha önce de yapıp unuttuğum testler oldu hic öyle bir çizgi çıkmamıştı ama olabiliyor demek ki

Hamilelik belirtisi olabilir canım ama çok kaptirma kendini az kaldı zaten ogreniriz yakında

bilen yok mu hamile arkadaşlar sizde de öyle akıntı oldu mu:(

bilen yok mu hamile arkadaşlar sizde de öyle akıntı oldu mu:KK43:

ben sana yazmıştım canım da alıntı olmamış hamilelikte de akıntı oluyor yani sen vücudunu tanırsın normalde oluyor muydu akıntın ovulasyondan sonra? normalde olmuyorsa muhtemelen hamilelik belirtisidir.. ama sen yine de çok kaptırma kendini az kaldı zaten bekle biraz daha 2 gün sonra falan test yaparsın aslında mesela yeşimin 4 gün önce çıkmıştı idrar testinde elinde fazla testin varsa sabah ilk idrarla yapabilirsin

Back