2015-2016 gebe adayları, gebeleri ve anneleri

Bu ay ovulasyon falan yapmadın saldın ya canım bekleme Döneminde de rahat ol düşünme :) hayırlı zamanda gelsin inşallah. Bu ay gelir inşallah gelmezse de diğer ay beraber :)
Çok sıkıcıı ama beklemek :) bu ay gelmiştir inşallah gelmediysede gelecek kaçarı yok :)

Canım senin eşin askeri personel değil mi?

Bu taraflarda maalesef hastane doktor sıkıntılı canım. Neyse artık bitiyo senin için de benim için de :) Hem eşin de yanında olur hep inşallah yalnız kalmasın. Sosyal hayatın da daha renkli olur. Ohh yaşasın :) bizim de Haziran sonunda bakalım :)

Habersiz sürpriz oluyo ne güzel :) haberin olunca da dikkatli olursun işte o var :)

EŞİME KIZGINIM VE BENİM KIZGINLIĞIMI ANLAMADIĞI GİBİ KENDİNİ HAKLI GÖRÜYOR
BU AY BENDEN BEBEK İÇİN BİRŞEY ÇIKMAZ

Boşver canım ya erkekler bizim gibi düşünemedikleri için tepkileri bazen çok can yakıcı olabiliyor takma kafana bir gün anlayacaklar ama be zaman Allah bilir

Boşver canım ya erkekler bizim gibi düşünemedikleri için tepkileri bazen çok can yakıcı olabiliyor takma kafana bir gün anlayacaklar ama be zaman Allah bilir
ORASI ÖYLE ARKADAŞIM BUNCA YILLIK KARISINI ANLAYAMIYOR OLMASINI ANLAMIYORUM 10 YIL OLDU EVLENELİ, ÖNCESİNDE DE 3 YIL FLÖRT VAR NE DEYİM ALLAH AKIL FİKİR VERSİN AMA KIRGINLIĞIM VE KIZGINLIĞIM GEÇMİYOR

HOŞGELDİN CANIM NASILSIN

İyiyim Allaha Şükür canım bu ara hiçbir şeye yetisemiyorum aslında aman aman isim de yok ama genel bir isteksizlik var her şeye karşı nedendir bilmem ara ara girip okuyorum ama pek yazasım gelmiyor o gücü bulamıyorum sanki garip

HAVALAR ETKİLİ ARKADAŞIM BİRDE DÖNEM DÖNEM İNSANIN İÇİNE KAPANDIĞI OLUYOR BENDE OLUYOR ZAMAN ZAMAN KENDİ KENDİME OLUYORUM BOŞVERMİŞLİK OLUYOR HERŞEYİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…