• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Meraba kızlarrr :)

Bende belki 2016 kasımda yada 2017 haziran gibi evlenebilirim :17:

Sizlere bişey sormak istiyorum

2016 haziran da okulum bitiyor kasımda evlenirsem çok mu erken olur sizce ?

Yoksa bir sene bekleyip 2017 haziran gibi falan mı evlenmeliyim :26:

Canım o tamamen hazır olmanıza ve maddiyata bakar durumunuz varsa biran önce yap ha daha iş maddiyat sıkıntıları varsa 2017 olması daha makul

Eki Görüntüle 1147728 birde bu var canım:)Eki Görüntüle 1147727 bu mutfak listem canımm:1: istegine göre ekleme yada çıkarma yaparsın :)

Ohhh ohhhh maşaAllahhhh:9:

ayyy şimdi baktım baya şey almışsın canım vee hepsi çok güzell:nazar::nazar:

bu ay çatal kaşık bıçak takımıyla bi nevresim takımı aldım :) ama aklım evlilik setlerinde:9:
Sagol tatlimm halledersin zamanla cnm:16:

Bendeee geldim tarih kesin değil ama düğün 2016da gözüküyor şuan için :48:

nasılsınız kızlaaar :16: 4 gün kaldı nişana nasipse yaa bugün son kez elbisemin provasına gittim p.tesi alacağım dış çekim pozları buldum 50 tane arkadaşlarımız çekecek sahilde :31: nişanda para vermeyelim fotoğrafçıya dedik düğünde yaptıracağız profesyonel çekim :10: müziklerim falan da hazır geriye bugünü saymazsak 3 günü beklemek kaldı ALLAH düğün içinde son 3 demeyi nasip etsin inşallah :31:

nasılsınız kızlaaar :16: 4 gün kaldı nişana nasipse yaa bugün son kez elbisemin provasına gittim p.tesi alacağım dış çekim pozları buldum 50 tane arkadaşlarımız çekecek sahilde :31: nişanda para vermeyelim fotoğrafçıya dedik düğünde yaptıracağız profesyonel çekim :10: müziklerim falan da hazır geriye bugünü saymazsak 3 günü beklemek kaldı ALLAH düğün içinde son 3 demeyi nasip etsin inşallah :31:

Amiiin canim benim insaAllahh.Rabbim ogunleride hepimize gormeyi nasip eylesinn:16:

Teşekkürler hoşbuldımm :) Ayy ne güzel hepiniz bi çeyiz telaşına tutulmuşsunuz çok heveslendim vallahi :) inşallah Rabbim bi aksilik çıkartmadan mutlu başlangıcınıza ulaşmayı sağlar :)

Teşekkürler hoşbuldımm :) Ayy ne güzel hepiniz bi çeyiz telaşına tutulmuşsunuz çok heveslendim vallahi :) inşallah Rabbim bi aksilik çıkartmadan mutlu başlangıcınıza ulaşmayı sağlar :)

Amin cnm benim hepimize inşaAllahh:16:

günaydıınnnn :16: kaldı 1 gün nişana nasipseee heyecan var mı yok mu bilemiyorum :1: aklım açıklanmayan sınav sonucunda dua edin geçeyim kızlar işte o zaman yaşayabilirim sanırım tam olarak heyecanı :31:

günaydıınnnn :16: kaldı 1 gün nişana nasipseee heyecan var mı yok mu bilemiyorum :1: aklım açıklanmayan sınav sonucunda dua edin geçeyim kızlar işte o zaman yaşayabilirim sanırım tam olarak heyecanı :31:

Elbiseni nasıl seçtiniz merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kız evi olarak düğün nişan kaça mal olur toptan bize

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

elbisem altı tül üstü taş su yeşili kabarık bi şey :49: nişan için bohça işine girmedim ben o yüzden mekanı alyansı damada saati derken 2500 3000 arası gidiyor kıza ait masrafta :31: düğün içinse mutfak eşyası yatak odası bazı beyaz eşyası ıvırı zıvırı falan filan derken göze görünmüyor ama 30.000 rahat gider sadece kıza ait buda :31: ben 2012den beri çeyiz yapıyorum elime para geçtikce aldım pek bişeyim kalmadı şükür geriye mobilya ve beyaz eşya gibi büyük şeyler kaldı. mutfak malzemeleri göze görünmüyor ama o bu derken bay tutuyor ben birde biev,bernardo,karaca gibi yerlerden aldım.

Amin cnm benim hepimize inşaAllahh:16:

:))) inşALLAH :) ben çeyizimi yapıyordum da bıraktım artık. Kayınvalidem ile oturacağım için gerek kalmadı diye almıyorum birşey :) en çokta buna üzülüyorum (kayınvelidemle oturacağıma değil tabii ki) heves edip güzelce alıp kullanamayacağım için. Hazır kurulu eve gideceğim zaten ne alınır ki ?

Back