Eki Görüntüle 1147728 birde bu var canım:)Eki Görüntüle 1147727 bu mutfak listem canımm istegine göre ekleme yada çıkarma yaparsın :)
canım yaa bitanesin çok saol walla :) aklımda bi ton şey vardı toparlayamıyodum iyi geldi :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1147728 birde bu var canım:)Eki Görüntüle 1147727 bu mutfak listem canımm istegine göre ekleme yada çıkarma yaparsın :)
canım yaa bitanesin çok saol walla :) aklımda bi ton şey vardı toparlayamıyodum iyi geldi :))
cnm su takımından sonra ne var 12 kısılık anlayamadım da
Meraba kızlarrr :)
Bende belki 2016 kasımda yada 2017 haziran gibi evlenebilirim
Sizlere bişey sormak istiyorum
2016 haziran da okulum bitiyor kasımda evlenirsem çok mu erken olur sizce ?
Yoksa bir sene bekleyip 2017 haziran gibi falan mı evlenmeliyim :26:
Ohhh ohhhh maşaAllahhhh
buz dağının görünen kısmı zor işler
Benim çeyizlerimde bunlar canımmm http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=639351
Sagol tatlimm halledersin zamanla cnmayyy şimdi baktım baya şey almışsın canım vee hepsi çok güzell
bu ay çatal kaşık bıçak takımıyla bi nevresim takımı aldım :) ama aklım evlilik setlerinde
nasılsınız kızlaaar 4 gün kaldı nişana nasipse yaa bugün son kez elbisemin provasına gittim p.tesi alacağım dış çekim pozları buldum 50 tane arkadaşlarımız çekecek sahilde nişanda para vermeyelim fotoğrafçıya dedik düğünde yaptıracağız profesyonel çekim müziklerim falan da hazır geriye bugünü saymazsak 3 günü beklemek kaldı ALLAH düğün içinde son 3 demeyi nasip etsin inşallah
Teşekkürler hoşbuldımm :) Ayy ne güzel hepiniz bi çeyiz telaşına tutulmuşsunuz çok heveslendim vallahi :) inşallah Rabbim bi aksilik çıkartmadan mutlu başlangıcınıza ulaşmayı sağlar :)
günaydıınnnn kaldı 1 gün nişana nasipseee heyecan var mı yok mu bilemiyorum aklım açıklanmayan sınav sonucunda dua edin geçeyim kızlar işte o zaman yaşayabilirim sanırım tam olarak heyecanı
Kız evi olarak düğün nişan kaça mal olur toptan bize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Amin cnm benim hepimize inşaAllahh