Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba bende 2015 geliniyim nişanı evde yapmayı düşünüyoruz ama evde olacağı için uzun bir elbise giysem abartılı mı olur sizce
Hiçte abartılı olmaz bence :) hem insan o gün ne giymek istiyorsa onu giymeli sonuçta senin en özel günün :) eğer kabarık birşey değilse abartılı olmaz :)
Kız evi olarak düğün nişan kaça mal olur toptan bize
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
valla bütçeye göre değişiyor canımm
biraz önce bi set aldım magzada büyülenmiş gibiydim ama magzadan çıktıktan sonra resmen içime oturdu
takı seti mi koltuk seti mi? kaç paraydı ki
yok canım evlilik seti diyolar nevresim pike seti fransız dantelli işlemeli saten 700 tl
ohaa ama yaa :) nerden baktın ki
elbisem altı tül üstü taş su yeşili kabarık bi şey nişan için bohça işine girmedim ben o yüzden mekanı alyansı damada saati derken 2500 3000 arası gidiyor kıza ait masrafta düğün içinse mutfak eşyası yatak odası bazı beyaz eşyası ıvırı zıvırı falan filan derken göze görünmüyor ama 30.000 rahat gider sadece kıza ait buda ben 2012den beri çeyiz yapıyorum elime para geçtikce aldım pek bişeyim kalmadı şükür geriye mobilya ve beyaz eşya gibi büyük şeyler kaldı. mutfak malzemeleri göze görünmüyor ama o bu derken bay tutuyor ben birde biev,bernardo,karaca gibi yerlerden aldım.
magzadan çıkınca bende kendime aynı tepkiyi verdim bi çeyiz magzası canım her marka var var benim aldığım cemil ipekçi
cemil ipekçiden ne aldın yahu :O
ayy ne biliyim magzaya girdim ilk bu takımı gözüme kestirdim sonrasını hatırlamıyorum zaten
cemil ipekçi ise 700 lira az bile kesin çok zariflerdir dimi
:))) inşALLAH :) ben çeyizimi yapıyordum da bıraktım artık. Kayınvalidem ile oturacağım için gerek kalmadı diye almıyorum birşey :) en çokta buna üzülüyorum (kayınvelidemle oturacağıma değil tabii ki) heves edip güzelce alıp kullanamayacağım için. Hazır kurulu eve gideceğim zaten ne alınır ki ?
Merhaba bende 2015 geliniyim nişanı evde yapmayı düşünüyoruz ama evde olacağı için uzun bir elbise giysem abartılı mı olur sizce
yok canım evlilik seti diyolar nevresim pike seti fransız dantelli işlemeli saten 700 tl
aaa evet bende öyle biliyorum bizdede öyle oldu mesela kuzenim evlendi herşey yenilendi öyle demirbaş eşyalar hariç evde ne varsa dağıtıldı kız kendi eşyalarını kendi zevkine göre serdiCnm benim bildiğim gelin kayınvalideylede oturacaksa eşyalar yenilenir gelin çeyizini serer mutfağa bizde öyle oluyor yani
Biliyorum o takımları çok zarif ve hoş oluyorlar cnm güle güle kullan
Cnm benim bildiğim gelin kayınvalideylede oturacaksa eşyalar yenilenir gelin çeyizini serer mutfağa bizde öyle oluyor yani
ALLAH tamamına erdirsin tatlım darısı benim başıma inşallah :))Tesekkür edrim gerçi nişan daha eylülde ama elbiseyi beğendim bu aralar alırım kabarık değil :)
Ayy hiç bilmiyorum eğer öyleyse yani alınır ama kayinvalidenin kabul etmesi lazım önce. O günler bir gelsin konusulsunda o zaman alay şimdi alırım attırmaz falan :)
beraber mi oturcaksın aynı evin içindeee