How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Canlarrr beni de araniza katin bi zahmet :3:
InsaAllah 2015 gelini olacagim Allah nasip ederse , bu sene olamadik bir takim sikintidan dolayi... ama olsun, saglik olsun degil mi :16:
Bakalim Nisan 2015 gibi dusunuyoruz Pasam'la !

Bu arada ben Fransa'dan katiliyorum, onun için simdiden kusuruma bakmayin tam düzenli türkçe yazmazsam :1:

InsaAllah 2015 gelini olacagim Allah nasip ederse , bu sene olamadik bir takim sikintidan dolayi... ama olsun, saglik olsun degil mi :16:

Bu arada ben Fransa'dan katiliyorum, onun için simdiden kusuruma bakmayin tam düzenli türkçe yazmazsam :1:

merhaba ayy ne güzel en çok görmek istediğim yer Fransa:1:
hayırlı olsun bu arada:1:

merhaba ayy ne güzel en çok görmek istediğim yer Fransa:1:
hayırlı olsun bu arada:1:

Merhaba canim :) Fransa güzeldir ama Türkiyem daha da güzel vallah :16: Cok özledim çoook :43:

Ya bir sey soracagim arkadaslar bu topigin yas ortalamasi kaç acaba? Bu topigin ablasimiyim diye merak ettim de (ben 29 bu arada) :27:

Mutluhatun sana da hayirli olsun, Rabbim mutlulugumuzu daim etsin, yüzlerimizi guldursun, kalplerimizi de sevgiyle doldursun insaAllah :16:

Son düzenleme:
Merhaba canim :) Fransa güzeldir ama Türkiyem daha da güzel vallah :16: Cok özledim çoook :43:

Ya bir sey soracagim arkadaslar bu topigin yas ortalamasi kaç acaba? Bu topigin ablasimiyim diye merak ettim de (ben 29 bu arada) :27:

bilmiyorum ki bende bugün yazdım buraya 21 yaşındayımm:9::9: yazın gelirsin belki buraya:10:

Hosgeldin cnmm benim ne demekk.Hadi hayirlisiyla insaAllah ikk gelinlerinizden olursunn:16:

Mutluhatun sana da hayirli olsun, Rabbim mutlulugumuzu daim etsin, yüzlerimizi guldursun, kalplerimizi de sevgiyle doldursun insaAllah :16:

Oy kuzummm sen daha küçücüksün :16: Evlilik ne zaman Allah nasip ederse canim ?
InsaAllah Agustos ayinda gelirim Istanbul'a :21:

Topigimizin ablasi 26 yasinda olan karkralicesiydi ama epeydir takilamiyor nisani bozuluyir sanirim ailesi yuzunden.istemiyor annesi ve babasi :(

Bende 23 yasindayim cnm

Oy kuzummm sen daha küçücüksün :16: Evlilik ne zaman Allah nasip ederse canim ?
InsaAllah Agustos ayinda gelirim Istanbul'a :21:

miniciğim ben :) seneye okul bitince inşallah abla eylülde sözüm olsun da şimdilik bana yeter
gelirsin inşallah gezersiniz bol bol:16:

Hosgeldin cnmm benim ne demekk.Hadi hayirlisiyla insaAllah ikk gelinlerinizden olursunn:16:

Topigimizin ablasi 26 yasinda olan karkralicesiydi ama epeydir takilamiyor nisani bozuluyir sanirim ailesi yuzunden.istemiyor annesi ve babasi :(

Bende 23 yasindayim cnm

Hosbulduk cannn :16: InsaAllah öyle olur, çok istiyorum ve seviyorum :17: Ben galiba yanlis topige yazmisim 2014/2015 gelinlerine yazmaliydim çünkü bizim söz/nisan nasipse eylül'de olacak ve nisan/mayis 2015 gibi evlenmeyi düsünüyoruz. Amannnn bosverrr ! Her yere de yazarimmm :27:

Ok o zaman yeni ablaniz ben oldum. InsaAllah karkralicesi 'nin durumu da duzelir. Bende o yollardan geçtim, benim ailemde sikinti yaratti ama çok sükür atlattik onlari :21: Zor zorrrr ! Ama hakkinda hayirlisini diliyorum arkadasimiza :16:

Son düzenleme:
miniciğim ben :) seneye okul bitince inşallah abla eylülde sözüm olsun da şimdilik bana yeter
gelirsin inşallah gezersiniz bol bol:16:

Mini minacik haha :1:
InsaAllah canim benim, söz ile baslayin hayirlisiyla gerisi gelir elbette :16:

1. yıl 3 ay oldu işte bizimde :)3. ayda evlenme teklifi aldım galata kulesindee:16:
2. yılımızın içinde evlenicez bizde inşallah:9:

Demeee ! Bizim damat adayi baya hizli çikti desene :1: MasaAllah size, Allah tamamina erdirsin :nazar:
Ben daha bekliyorum Pasam'in evlilik teklifini ... :18: Ama olacak gibi bakalim hayirlisi :16:
Zaten dedim ona "evlilik teklifi yoksa beni gelip istemeyin" haha :33: çok kötüyümmm

Demeee ! Bizim damat adayi baya hizli çikti desene :1: MasaAllah size, Allah tamamina erdirsin :nazar:
Ben daha bekliyorum Pasam'in evlilik teklifini ... :18: Ama olacak gibi bakalim hayirlisi :16:
Zaten dedim ona "evlilik teklifi yoksa beni gelip istemeyin" haha :33: çok kötüyümmm

:1::1::1: kıyamam ben ona yaaa

ayyy eniştede eyfel kulesinde teklif eder artıkkk:23::nazar::nazar: bende demiştim aramızda ne konuşursak konuşalım teklif yoksa icraatta yok demiştim:9:

:1::1::1: kıyamam ben ona yaaa

ayyy eniştede eyfel kulesinde teklif eder artıkkk:23::nazar::nazar: bende demiştim aramızda ne konuşursak konuşalım teklif yoksa icraatta yok demiştim:9:

Ya birak eyfel kulesini daha sade bir seye de raziyimmm :1:
Ama bana takiliyor iste, geçen sefer "yaw eskiden evlilik teklifi mi varmis?!" dedi de güldük :1:

Back