- 23 Mart 2014
- 3.201
- 1.007
- 248
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin inşaallah cnm güzel şeyler düşünmüşsün tatlımm
Hyr cnm ne yazıkkii
Canlarrr beni de araniza katin bi zahmet
InsaAllah 2015 gelini olacagim Allah nasip ederse , bu sene olamadik bir takim sikintidan dolayi... ama olsun, saglik olsun degil mi
Bakalim Nisan 2015 gibi dusunuyoruz Pasam'la !
Bu arada ben Fransa'dan katiliyorum, onun için simdiden kusuruma bakmayin tam düzenli türkçe yazmazsam
merhaba ayy ne güzel en çok görmek istediğim yer Fransa
hayırlı olsun bu arada
Merhaba canim :) Fransa güzeldir ama Türkiyem daha da güzel vallah Cok özledim çoook
Ya bir sey soracagim arkadaslar bu topigin yas ortalamasi kaç acaba? Bu topigin ablasimiyim diye merak ettim de (ben 29 bu arada)
bilmiyorum ki bende bugün yazdım buraya 21 yaşındayımm yazın gelirsin belki buraya
Hosgeldin cnmm benim ne demekk.Hadi hayirlisiyla insaAllah ikk gelinlerinizden olursunnCanlarrr beni de araniza katin bi zahmet
InsaAllah 2015 gelini olacagim Allah nasip ederse , bu sene olamadik bir takim sikintidan dolayi... ama olsun, saglik olsun degil mi
Bakalim Nisan 2015 gibi dusunuyoruz Pasam'la !
Bu arada ben Fransa'dan katiliyorum, onun için simdiden kusuruma bakmayin tam düzenli türkçe yazmazsam
Merhaba canim :) Fransa güzeldir ama Türkiyem daha da güzel vallah Cok özledim çoook
Ya bir sey soracagim arkadaslar bu topigin yas ortalamasi kaç acaba? Bu topigin ablasimiyim diye merak ettim de (ben 29 bu arada)
Mutluhatun sana da hayirli olsun, Rabbim mutlulugumuzu daim etsin, yüzlerimizi guldursun, kalplerimizi de sevgiyle doldursun insaAllah
Oy kuzummm sen daha küçücüksün Evlilik ne zaman Allah nasip ederse canim ?
InsaAllah Agustos ayinda gelirim Istanbul'a
Oy kuzummm sen daha küçücüksün Evlilik ne zaman Allah nasip ederse canim ?
InsaAllah Agustos ayinda gelirim Istanbul'a
Hosgeldin cnmm benim ne demekk.Hadi hayirlisiyla insaAllah ikk gelinlerinizden olursunn
Topigimizin ablasi 26 yasinda olan karkralicesiydi ama epeydir takilamiyor nisani bozuluyir sanirim ailesi yuzunden.istemiyor annesi ve babasi
Bende 23 yasindayim cnm
miniciğim ben :) seneye okul bitince inşallah abla eylülde sözüm olsun da şimdilik bana yeter
gelirsin inşallah gezersiniz bol bol
Mini minacik haha
InsaAllah canim benim, söz ile baslayin hayirlisiyla gerisi gelir elbette
siz kaç yıldır berabersiniz
belki 3 ekim doğum günüm o gün söz olur
Biz 1 senedir beraberiz
InsaAllah 2. senemize de evli olarak gireriz
Siz ? Hadi insaAllah tatlimmm
1. yıl 3 ay oldu işte bizimde :)3. ayda evlenme teklifi aldım galata kulesindee
2. yılımızın içinde evlenicez bizde inşallah
Demeee ! Bizim damat adayi baya hizli çikti desene MasaAllah size, Allah tamamina erdirsin
Ben daha bekliyorum Pasam'in evlilik teklifini ... :18: Ama olacak gibi bakalim hayirlisi
Zaten dedim ona "evlilik teklifi yoksa beni gelip istemeyin" haha çok kötüyümmm
kıyamam ben ona yaaa
ayyy eniştede eyfel kulesinde teklif eder artıkkk bende demiştim aramızda ne konuşursak konuşalım teklif yoksa icraatta yok demiştim