• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Hosbulduk cannn :16: InsaAllah öyle olur, çok istiyorum ve seviyorum :17: Ben galiba yanlis topige yazmisim 2014/2015 gelinlerine yazmaliydim çünkü bizim söz/nisan nasipse eylül'de olacak ve nisan/mayis 2015 gibi evlenmeyi düsünüyoruz. Amannnn bosverrr ! Her yere de yazarimmm :27:

Ok o zaman yeni ablaniz ben oldum. InsaAllah karkralicesi 'nin durumu da duzelir. Bende o yollardan geçtim, benim ailemde sikinti yaratti ama çok sükür atlattik onlari :21: Zor zorrrr ! Ama hakkinda hayirlisini diliyorum arkadasimiza :16:

Bende senin gibi ağstosta söz ekimde nişan mayıs sonu haziran başı gibide düğün yada yaz sonuna doğru duruma göre .Bende burda takılıyorummm:21:

Bende senin gibi ağstosta söz ekimde nişan mayıs sonu haziran başı gibide düğün yada yaz sonuna doğru duruma göre .Bende burda takılıyorummm:21:

Vallah gel beraber takilalim buralarda :4:

Gunaydin hatunlar, herkese güzel bir gün diliyorum !!! :16:

Son düzenleme:
Vallah gel beraber takilalim buralarda :4:

Gunaydin hatunlar, herkese güzel bir gün diliyorum !!! :16:

Günaydın cnm sağoll:16:

Bi kaç arkadaş daha varda pek aktif olmayınca topik biraz dağıldı gibi ama az aktif olsun toparlanır yineee:16:

kızlaar tarihi kesin belli olanlar için artık geri sayım başlasınnnnnn :52:
özel mesaj olarak tarihlerinizi bekliyorum:16:

...............................................................................................................................................................................................................................

4 Haziran 2014 Çarşamba

♥ 2015 - 2016 YILI GELİNLERİ KINA VE DÜĞÜN TARİHLERİ ♥

♥ 2015 ♥
:123:_umutlu : 28 Ağustos 2015 .. kına :64::58:
29 Ağustos 2015 ..Düğün :16:............................ 451 Gün .... :123:

Son düzenleme:
kızlaar tarihi kesin belli olanlar için artık geri sayım başlasınnnnnn :52:
özel mesaj olarak tarihlerinizi bekliyorum:16:

...............................................................................................................................................................................................................................

4 Haziran 2014 Çarşamba

♥ 2015 - 2016 YILI GELİNLERİ KINA VE DÜĞÜN TARİHLERİ ♥

♥ 2015 ♥
:123:_umutlu : 28 Ağustos 2015 .. kına :64::58:
29 Ağustos 2015 ..Düğün :16:............................ 451 Gün .... :123:
keşke söz nişan tarihleride olsaa:9::9:

nasılsınız kızlarrr salı günü memleketime geldim sınavlar bitti ama gelir gelmez dakika bir gol bir ummadığım dersten büte kaldığımı öğrendim :31: tün nişan heyecanımıda aldı ilk defa FF not gördüm neyse sağlık olsun dielim sizler nasılsınız ne alemdesiniz ben nişan koşturmasınadayım :16:

nasılsınız kızlarrr salı günü memleketime geldim sınavlar bitti ama gelir gelmez dakika bir gol bir ummadığım dersten büte kaldığımı öğrendim :31: tün nişan heyecanımıda aldı ilk defa FF not gördüm neyse sağlık olsun dielim sizler nasılsınız ne alemdesiniz ben nişan koşturmasınadayım :16:

tatlı telaşlar bunlar hayırlı olsun:16:

kızlaaar beni de aranıza alır mısınız ?:17: Benimde belli değil tarih ama şuan askerde izni saymazsak 135 gün sonra burada inşallah :) bizde seneye olabilir diyoruz kararı almadık ama kararı alırsak işlemler hızlı olacak 1 hafta içinde gelin olup gidicem ben :)))

Herkese selam kizlqr bayafir yazamiyorum buraya :( dükkan hazirliklati aldin basinin gidiyor nasipse cumartesi acilis yapiyoruz :) ramazan öncesinde de söz isteme bir arada olucak kesinleşti :) sadece tarih belirliycez inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar :)

benimde nasipse nisan eylül gibi ,yazında düğün düşünüyoruz :) hem ızmır hem samsunda olcak ama çeyiz namına daha bir şeyim yok :) siz neler yapıosunuz :)

Oh ne güzel tatlımmm:16:dersin içinde üzülme düzeltirsin

tatlı telaşlar bunlar hayırlı olsun:16:

Nasılsın cnm ne var neyok

kızlaaar beni de aranıza alır mısınız ?:17: Benimde belli değil tarih ama şuan askerde izni saymazsak 135 gün sonra burada inşallah :) bizde seneye olabilir diyoruz kararı almadık ama kararı alırsak işlemler hızlı olacak 1 hafta içinde gelin olup gidicem ben :)))

Nedemk cnm hoşgeldin hadi hayırlısı:16:

Herkese selam kizlqr bayafir yazamiyorum buraya :( dükkan hazirliklati aldin basinin gidiyor nasipse cumartesi acilis yapiyoruz :) ramazan öncesinde de söz isteme bir arada olucak kesinleşti :) sadece tarih belirliycez inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Vaaayy hadi hayırlı uğurlu olsun tatlımm.Başka ne var ne yok

benimde nasipse nisan eylül gibi ,yazında düğün düşünüyoruz :) hem ızmır hem samsunda olcak ama çeyiz namına daha bir şeyim yok :) siz neler yapıosunuz :)

Günaydın cnm sende hoşgeldin.Bizdede 2 düğün olucak ama evvela şu isteme nişanı hele biratlatalımda .Bende çeyizimi hemen hemen bitirdim sayılır

hepsi zamanla olur canım ama çokta sıkıştırma zaman alıyor:1:

saolun kızlar hoşbuldum :) inanın ılk once neyi alacagımı bılmıyorum o kadar cok sey var ki :) erkek olmak vardı :)

Meraba kızlarrr :)

Bende belki 2016 kasımda yada 2017 haziran gibi evlenebilirim :17:

Sizlere bişey sormak istiyorum

2016 haziran da okulum bitiyor kasımda evlenirsem çok mu erken olur sizce ?

Yoksa bir sene bekleyip 2017 haziran gibi falan mı evlenmeliyim :26:

$10409501_1515131678709906_6707170313407873584_n.jpg birde bu var canım:) $10348605_1515131625376578_5281002915304231352_n.jpg bu mutfak listem canımm:1: istegine göre ekleme yada çıkarma yaparsın :)
canım çok iyi fikir aslında :) hazır listen war mı peki :)

Son düzenleme:
Back