Hosbulduk cannnInsaAllah öyle olur, çok istiyorum ve seviyorum Ben galiba yanlis topige yazmisim 2014/2015 gelinlerine yazmaliydim çünkü bizim söz/nisan nasipse eylül'de olacak ve nisan/mayis 2015 gibi evlenmeyi düsünüyoruz. Amannnn bosverrr ! Her yere de yazarimmm
Ok o zaman yeni ablaniz ben oldum. InsaAllah karkralicesi 'nin durumu da duzelir. Bende o yollardan geçtim, benim ailemde sikinti yaratti ama çok sükür atlattik onlariZor zorrrr ! Ama hakkinda hayirlisini diliyorum arkadasimiza
Bende senin gibi ağstosta söz ekimde nişan mayıs sonu haziran başı gibide düğün yada yaz sonuna doğru duruma göre .Bende burda takılıyorummm
Vallah gel beraber takilalim buralarda
Gunaydin hatunlar, herkese güzel bir gün diliyorum !!!
Vallah gel beraber takilalim buralarda
Gunaydin hatunlar, herkese güzel bir gün diliyorum !!!
Günaydın cnm sağoll
Bi kaç arkadaş daha varda pek aktif olmayınca topik biraz dağıldı gibi ama az aktif olsun toparlanır yineee
herkese günaydınn hatunlarr
keşke söz nişan tarihleride olsaakızlaar tarihi kesin belli olanlar için artık geri sayım başlasınnnnnn
özel mesaj olarak tarihlerinizi bekliyorum
...............................................................................................................................................................................................................................
4 Haziran 2014 Çarşamba
♥ 2015 - 2016 YILI GELİNLERİ KINA VE DÜĞÜN TARİHLERİ ♥
♥ 2015 ♥:123:_umutlu : 28 Ağustos 2015 .. kına
29 Ağustos 2015 ..Düğün............................ 451 Gün .... :123:
nasılsınız kızlarrr salı günü memleketime geldim sınavlar bitti ama gelir gelmez dakika bir gol bir ummadığım dersten büte kaldığımı öğrendimtün nişan heyecanımıda aldı ilk defa FF not gördüm neyse sağlık olsun dielim sizler nasılsınız ne alemdesiniz ben nişan koşturmasınadayım
nasılsınız kızlarrr salı günü memleketime geldim sınavlar bitti ama gelir gelmez dakika bir gol bir ummadığım dersten büte kaldığımı öğrendimtün nişan heyecanımıda aldı ilk defa FF not gördüm neyse sağlık olsun dielim sizler nasılsınız ne alemdesiniz ben nişan koşturmasınadayım
tatlı telaşlar bunlar hayırlı olsun
kızlaaar beni de aranıza alır mısınız ?Benimde belli değil tarih ama şuan askerde izni saymazsak 135 gün sonra burada inşallah :) bizde seneye olabilir diyoruz kararı almadık ama kararı alırsak işlemler hızlı olacak 1 hafta içinde gelin olup gidicem ben :)))
Herkese selam kizlqr bayafir yazamiyorum burayadükkan hazirliklati aldin basinin gidiyor nasipse cumartesi acilis yapiyoruz :) ramazan öncesinde de söz isteme bir arada olucak kesinleşti :) sadece tarih belirliycez inşallah :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlar :)
benimde nasipse nisan eylül gibi ,yazında düğün düşünüyoruz :) hem ızmır hem samsunda olcak ama çeyiz namına daha bir şeyim yok :) siz neler yapıosunuz :)
günaydın kızlar :)
benimde nasipse nisan eylül gibi ,yazında düğün düşünüyoruz :) hem ızmır hem samsunda olcak ama çeyiz namına daha bir şeyim yok :) siz neler yapıosunuz :)
Nasılsın cnm ne var neyok
saolun kızlar hoşbuldum :) inanın ılk once neyi alacagımı bılmıyorum o kadar cok sey var ki :) erkek olmak vardı :)
bölümlere ayır canım güzel bi liste yap herşey daha kolay olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?