2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Bende senin gibi ağstosta söz ekimde nişan mayıs sonu haziran başı gibide düğün yada yaz sonuna doğru duruma göre .Bende burda takılıyorummm

Bende senin gibi ağstosta söz ekimde nişan mayıs sonu haziran başı gibide düğün yada yaz sonuna doğru duruma göre .Bende burda takılıyorummm

Vallah gel beraber takilalim buralarda

Gunaydin hatunlar, herkese güzel bir gün diliyorum !!!

Son düzenleme:
Vallah gel beraber takilalim buralarda

Gunaydin hatunlar, herkese güzel bir gün diliyorum !!!

Günaydın cnm sağoll

Bi kaç arkadaş daha varda pek aktif olmayınca topik biraz dağıldı gibi ama az aktif olsun toparlanır yineee

kızlaar tarihi kesin belli olanlar için artık geri sayım başlasınnnnnn
özel mesaj olarak tarihlerinizi bekliyorum

...............................................................................................................................................................................................................................

4 Haziran 2014 Çarşamba

♥ 2015 - 2016 YILI GELİNLERİ KINA VE DÜĞÜN TARİHLERİ ♥

♥ 2015 ♥
:123:_umutlu : 28 Ağustos 2015 .. kına
29 Ağustos 2015 ..Düğün ............................ 451 Gün .... :123:

Son düzenleme:
keşke söz nişan tarihleride olsaa

nasılsınız kızlarrr salı günü memleketime geldim sınavlar bitti ama gelir gelmez dakika bir gol bir ummadığım dersten büte kaldığımı öğrendim tün nişan heyecanımıda aldı ilk defa FF not gördüm neyse sağlık olsun dielim sizler nasılsınız ne alemdesiniz ben nişan koşturmasınadayım

tatlı telaşlar bunlar hayırlı olsun

kızlaaar beni de aranıza alır mısınız ? Benimde belli değil tarih ama şuan askerde izni saymazsak 135 gün sonra burada inşallah :) bizde seneye olabilir diyoruz kararı almadık ama kararı alırsak işlemler hızlı olacak 1 hafta içinde gelin olup gidicem ben :)))

Herkese selam kizlqr bayafir yazamiyorum buraya dükkan hazirliklati aldin basinin gidiyor nasipse cumartesi acilis yapiyoruz :) ramazan öncesinde de söz isteme bir arada olucak kesinleşti :) sadece tarih belirliycez inşallah :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydın kızlar :)

benimde nasipse nisan eylül gibi ,yazında düğün düşünüyoruz :) hem ızmır hem samsunda olcak ama çeyiz namına daha bir şeyim yok :) siz neler yapıosunuz :)

Oh ne güzel tatlımmmdersin içinde üzülme düzeltirsin

tatlı telaşlar bunlar hayırlı olsun

Nasılsın cnm ne var neyok

Nedemk cnm hoşgeldin hadi hayırlısı

Vaaayy hadi hayırlı uğurlu olsun tatlımm.Başka ne var ne yok

benimde nasipse nisan eylül gibi ,yazında düğün düşünüyoruz :) hem ızmır hem samsunda olcak ama çeyiz namına daha bir şeyim yok :) siz neler yapıosunuz :)

Günaydın cnm sende hoşgeldin.Bizdede 2 düğün olucak ama evvela şu isteme nişanı hele biratlatalımda .Bende çeyizimi hemen hemen bitirdim sayılır

hepsi zamanla olur canım ama çokta sıkıştırma zaman alıyor

saolun kızlar hoşbuldum :) inanın ılk once neyi alacagımı bılmıyorum o kadar cok sey var ki :) erkek olmak vardı :)

Meraba kızlarrr :)

Bende belki 2016 kasımda yada 2017 haziran gibi evlenebilirim

Sizlere bişey sormak istiyorum

2016 haziran da okulum bitiyor kasımda evlenirsem çok mu erken olur sizce ?

Yoksa bir sene bekleyip 2017 haziran gibi falan mı evlenmeliyim :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…