How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Ankaradayim sevdicekten ayri kaldim üzülüyorum :(

İyi gibi özledim sevdiğimi :( ankaraya geldim sinavlara giricem inşallah bi bitseydi :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bsrns sen üzülüyorsan biz napalım şimdii benim yarim askerdeeee kuzum özlemekte güzeldirr.

Günaydın kızlaaarrr nasılsınızz nerelerdesinnnzzz

Son düzenleme:
Kızlar ben bir liste buldum düğünle ilgili tüm yapılacaklar var içinde, bu yıl inşallah muradıma ericem sizede lazım olur diye haber vermek istedim, konusunu açtım belki ihtiyacı olan vardır:16::16:

Herkese selam kizlar :) sonunda anamın evine döndüm :) sevdicegi 5 dakika kadar gördüm gelirken eve sağolsun asker arkadasi getirdi beni bursaya kadar ankaradan :) simdi onlar sevdicegin evindwlee bende kendi evimdeyim :) yarin disari cikariz heralde birlikte. Pazar günüde tosun babayi yani sevdiğimin asker arkadasini yemeğe alacagim sizce ne yapsam?

Gunaydin kizlar nasilsiniz???

..

10 Mayıs 2014 Cumartesi

♥ 2015 - 2016 YILI GELİNLERİ KINA VE DÜĞÜN TARİHLERİ ♥

♥ 2015 ♥
:123:_umutlu : 29 Ağustos 2015 ..Düğün :16:............................ 476 Gün

Gunaydin kizlar KK ya bakamadim bi kaç gündür. Sevdicegin asker arkadasi gelmişti onlarlaydim her gün. Oldukça gezdim eglendij sevdicegimle bol bol vakit geçirdik :) sözlerde durumlar nasil?

Kar kraliçesi ne durumdasin tatlim?

Yekta61 sende durumlar nedir?

Gunaydin kizlar KK ya bakamadim bi kaç gündür. Sevdicegin asker arkadasi gelmişti onlarlaydim her gün. Oldukça gezdim eglendij sevdicegimle bol bol vakit geçirdik :) sözlerde durumlar nasil?

Kar kraliçesi ne durumdasin tatlim?

Yekta61 sende durumlar nedir?

Sevindim senin adına canım.Ben iyi değilim gece gece şok yaşadım. Sinirlerim alt üst:14:

Kızlar ben iliskimi bitirdim.Tuhaf tuhaf davraniyodu.En son benden özur dileyip hatani anlayana kadr seninle kinusmayacagim yazdim.Oda yalandan bir aciklama yazip ozur diledi guya kandircak beni.Bende bi kac gun gorusmeyelim.Kedine gel yazdim.Sora uyudum.Gece 1 e kadar durmus.Bir suru sey yazmis bana sok oldum. Bende su icmek icin uyandigimda gordum.İnsan bukadr terbiyesiz olmaz.Ben onu birakmisim askerde o oyun yasini gecmis.Beni cok sevdiginden bitakamayacagindan bende ona neler yapmisim.Bende yazdim seni gercekten birakiyorum bu kadr pis dusunceli birisiyle birde evlencektim.Ben ailemi ayaga kaldirdim onun icin verdigim mucadelenin karsiligi bu oldu.Ama suc benim.Ona bu yüzü veren ben oldum.Dedkm birdaha beni rahatsiz etme beni arayip sorarsan en adi köpeksin die yazdim kizlar.Sinirden karnima sancilar girdi.Cok kotuyum.Yrn hem hattimi degistircem hemde yuzukleri yollayacam annesine.Yanliz kizlar kargoyla altin gondrilirmi?Nasil yollayacagim bunlari

Back