- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar ben iliskimi bitirdim.Tuhaf tuhaf davraniyodu.En son benden özur dileyip hatani anlayana kadr seninle kinusmayacagim yazdim.Oda yalandan bir aciklama yazip ozur diledi guya kandircak beni.Bende bi kac gun gorusmeyelim.Kedine gel yazdim.Sora uyudum.Gece 1 e kadar durmus.Bir suru sey yazmis bana sok oldum. Bende su icmek icin uyandigimda gordum.İnsan bukadr terbiyesiz olmaz.Ben onu birakmisim askerde o oyun yasini gecmis.Beni cok sevdiginden bitakamayacagindan bende ona neler yapmisim.Bende yazdim seni gercekten birakiyorum bu kadr pis dusunceli birisiyle birde evlencektim.Ben ailemi ayaga kaldirdim onun icin verdigim mucadelenin karsiligi bu oldu.Ama suc benim.Ona bu yüzü veren ben oldum.Dedkm birdaha beni rahatsiz etme beni arayip sorarsan en adi köpeksin die yazdim kizlar.Sinirden karnima sancilar girdi.Cok kotuyum.Yrn hem hattimi degistircem hemde yuzukleri yollayacam annesine.Yanliz kizlar kargoyla altin gondrilirmi?Nasil yollayacagim bunlari
Kızlar ben iliskimi bitirdim.Tuhaf tuhaf davraniyodu.En son benden özur dileyip hatani anlayana kadr seninle kinusmayacagim yazdim.Oda yalandan bir aciklama yazip ozur diledi guya kandircak beni.Bende bi kac gun gorusmeyelim.Kedine gel yazdim.Sora uyudum.Gece 1 e kadar durmus.Bir suru sey yazmis bana sok oldum. Bende su icmek icin uyandigimda gordum.İnsan bukadr terbiyesiz olmaz.Ben onu birakmisim askerde o oyun yasini gecmis.Beni cok sevdiginden bitakamayacagindan bende ona neler yapmisim.Bende yazdim seni gercekten birakiyorum bu kadr pis dusunceli birisiyle birde evlencektim.Ben ailemi ayaga kaldirdim onun icin verdigim mucadelenin karsiligi bu oldu.Ama suc benim.Ona bu yüzü veren ben oldum.Dedkm birdaha beni rahatsiz etme beni arayip sorarsan en adi köpeksin die yazdim kizlar.Sinirden karnima sancilar girdi.Cok kotuyum.Yrn hem hattimi degistircem hemde yuzukleri yollayacam annesine.Yanliz kizlar kargoyla altin gondrilirmi?Nasil yollayacagim bunlari
üzüldüm canım Rabbim hayirlisini versin inşallah ne diyeyim sasirdim acikcasi ama vardır bir hayir.... İnşallah daha güzel günlerin olur. Bizden ayrilma yinede dertlesiriz. Altin gonderirlermi bilmiyorum ama bi sir istersen yada ufak bi kutuyla kurula sonra gönder içerik kismina altin alyans yazmayi unutma ama. Kaybolması durumunda falan ödeme yapmazlar yoksa. Kendine hakim olmaya sakin olmaya calis tatlim umarim cabuk toparlarsın....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bana bu kadr şey söyledikten sonra yine herşeyi yutacakmışım.Bana son yazdığı mesj salakmısın oyuncak ettin ne ayrılması
biz bayanlar böyleyiz.... ayrılıgı niye bu kadar cabuk söylüyebiliyoruzki... bende dün akşam söyledim..hemde cok kötü şekilde
erkeklerde ayrılık lafı cok nadir. hatta hiç yok...
Bana bu kadr şey söyledikten sonra yine herşeyi yutacakmışım.Bana son yazdığı mesj salakmısın oyuncak ettin ne ayrılması
nasıl ya nasıl ayrıldınız
oldu işe sinirlerimi altüst etti durdukyere
barışma şansı :26:
Geri adm atıyo belli hırslanıp yazdı bana ama bu şekilde davranamaz bana artık sinirlerim yıprandı kaldıramıyorum hiçbişeyi
biz bayanlar böyleyiz.... ayrılıgı niye bu kadar cabuk söylüyebiliyoruzki... bende dün akşam söyledim..hemde cok kötü şekilde
erkeklerde ayrılık lafı cok nadir. hatta hiç yok...
kesinlikle biz dayanma raddemizin sonuna kadar dayandığımız için sabır sabır deyip bi anda patlıyoruz ama onlar öyle olmuyorlar genelde canım. her haltı dank diye söylediklerinden dolayı adamlarda dert tasa yok. sen neden söyledin ayrılalım diye? sonra barıştınız mı???
Biliyosun bizim durumları... hele şu belirsizlik ikimizede büyük eziyet...
uzak duruyorum kac gündür. orduya gidicektim gidemedigim için.. kendime ceza verir gibi.
oda dün kızdı ben sana sarıldıkca sen uzak duruyosun dedi. tlf kapattık.
tekrar aradım aramadı.şarjım yok dedi. bi daha aradım konuşmam lazımdı cünkü. sonra zeusu tasmasız dolandırıyorum dedi...
bende koptu kayışlar... agsıma geleni saydım git ordan birini bul sana sahip cıkar evlenirsiniz diye
oda actı tlf. buraya ben onun için geldim dimi dedi
birbirimize düşmemiz bakma iyide oldu. adrenalin iyi oluo şuan az soguk bana
şuan kendimi toparlamaya calışıyorum ilişkime zarar veriyorum cünkü aptalca
ama şu orduya bi gitsem iyi olcak yarın inşallah gidicem. gaz verin banaaa. destek olun banaaaaaaa
gazlar sana feda da zati ananlar istemio çocuğa birde sen istemio gibi davranırsan iyice soğur git sarıl lan sevdiceğine :)
yok hak ettim. kafam karman corman...
az sürttürsün burnumu. öylede yapıo... şuanda
kurbanım ona... o benim tek sıgınagım şu hayatta ailem bile beni dinlemiyoken o ne olursa olsun dinledi.ve yanımda
bsnrs siz nasılsınız canım
hazırlık falan varmı?
Maşallah canım Rabbim devamı daim etsin inşallah....
Yok canim yani su aralar ticari boyutla mesguluz zaten kafamizdaki plana gore eylül ekim gibi isteme söz olucak seneye yani 2015 te söz 2016 da da düğün olucak su aralar maalesef boyle bur erteleme yoluna gittik ama bu bizim için istediğimiz herşeyin olması amaciyla birşey :)
Hiç acele etmeyin..önce maddiyat.
Ailelerde anlaştıkdan sonra zaten.
Yeni bi işe girişiyo du dimi?
2015de nişan de kız :))))
Ne içtin bende istiyorum ondan
:) valla bütün gün güneş çarptı beni herhalde :) aile olarak anlastilar anlasmasalar bile pek mühim değil kimseye laf birakmiyoruz. Yeni ise girisiyoruz canim birlikte bakalim Rabbim yüzümüz e bakarsa dükkandan topladigimiz parayla ev alip düğün yapicaz yani planlanandan erken de olabilir. Ama nişan tarihi 5.5.15 olsun istiyoruz :)düğünde 6.6.16 olur sanirim :)