Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman aileler anlaşsada boş. Sonra balını cıkaroyolar
Dizmişiniz tarihleri peş peşee :))))
Kesin senin başının altından cıktı...
Hakkınızda hayırlısı. Ama ev alıcaz diye dügünü ertelemeniz bana sacma gelio. Herkes anasının karnında ev sahibi olup dogmuoki... evlendikten 3-4 yıl sonra ciftler illaki alıoki.
Yekta ne durumdasın canım?
Ne senin yüzün ne benimki güldü ya...
İyi aksamlar kızlar nasılsınız
Bizi geç sen nasilsin asıl????
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bizi geç sen nasilsin asıl????
Kiz anamlar benimkinin geçmişi problemli diye bi nevi teminat istediler evi. Yoksa elbette öyle ama ertelemenin sebeplerinden sadece 1 tanesi ev. Bir kaç sebep daha var canim hem pek ertelenmiş sayılmaz. Yani planlanan taa en basinda oydu sonra 2015 e düğün denildi sonra yine 2016 diyoruz :) hem nisanimi da salonda yapicam baharda istiyordum iyi oldu :)
Tarih takintim yok ama denk geliyor esasen :) biz kendi aramizda yuzukte taktik süreç çok uzun olacak v.s. diye onunda tarihi 11.12.13 :)
İste cok daraldim bugun.Is cikisi eve geldim sora kardesimle sahile indik boraz rahatladim.Halam dogum yapti onu ziyarete gittik kafami birazcik dagittim.Erkek arkadasimixa alttan almaya calistim arkadaslarin tavsiyeleriyle onlar sakinlestirdiler sagolsunlar.
Ne kadr gayret etsemde bizimde tukendigimiz yerler oluyo tatlimm.Zorlaniyorum artikSana akıl vericemde bende yapmalıyım tabi.
Gerginken hemen kötüsüne yapışma. Ayrılmak gibi... sıkı sıkı sana sarılmış... ve nişan arefesindesiniz.
Yuvayı diş kurar diye boşa demiyolar ;(((
Ne kadr gayret etsemde bizimde tukendigimiz yerler oluyo tatlimm.Zorlaniyorum artik
İnsaAllah yaa canim benimmmAynen...dün ayrılık lafıno bende ettim hatta tamam arama hoşcakal.ordan birini bulur evlenirsin dedim. Bunu dedim ama kalbim nasıl carpıo. Aynı zamandada aptal gibi güçlüsün kızım sen gecer buda diye hemen kendime teselliler veriyorum... kendimi kandırıyorum.
Tükenmenin bedeli ayrılık olmamalı. Ama toplum olarak öyle berbat psikolojideyizki. Kötünün kötüsünü düşünmek gibi.cok kızıyorum ben kendime cok. Sanada tabi :)
İçini ferah tutmaya bak. Cok şey yaşadın son zamanlarda zor biliyorum ama denemelisin kendin için... inşallah yine bi kaç yıl sonra burda toplanıp bugünlerimize güleriz. Yada bu lafım aklına gelsin gülümse hemi :)
Ah bu aileler ah.... yarınımızın garantisi varmı sanki...
Hazırlıklarıda agırdan al bari. Ceyizi falan..cünkü bu yıl alıosun seneye daha güzel şeyler cıkıo..yemek takımı gibi şeylerde. Ama kücük ev aletlerini al derim yani. Gerci onada erken. Evde 2 yıl bekleticen. Seneye tam başla bence..hem iş yeri acıosunuz sanırım. Hiç ceyiz alma canım. Seneye daha iyi alırsın..nakitinde daha cok olur. Bu yıl işinize odaklanın bence
Ne kadr gayret etsemde bizimde tukendigimiz yerler oluyo tatlimm.Zorlaniyorum artik
Canim maddi durumumuz duzelirse dukkanin geliri bizi idare edecek kivama gelirse aninda yapicaz düğünü :) çeyiz için ufak tefek ben baslafim zaten büyük esyalari sonraya birakiyorum evin sekli semali belli olunca alicam :) ama yemek takimi falan aldik. Taklitleri biz ödeyeceğiz aileler ödemeyecek birsey o sebeple hepsini ayni zamana toplayamam. Zaten içime dönerek almaya gayret ediyorum modasina falan bakmam pek :) is yerini acinca bankada biriktiricez paramizi o zaman istediğimiz gibi alicaz herşeyi. :)
Canim karkralicesi de demiş ama bende diyorum tukendigin noktada herşeyi unutup ask dolu bir mesaj at bunun bedeli ayrilik olmasın yani zaten soğukluk giriyor araya ayrilik lafida tuz biber olur. Yapma öyle. Ask dolu bir mesaj at bak aninda düzelir araniz. Hic sıkma kendini.... :)
O sinir öfkeyle aklıma aşk sözleri gelmiyorrr
Iyi geceler kizlar beni de alin araniza bizde 2015 te evlenicez:)
hosgeldn hayırlısı olsun :)Iyi geceler kizlar beni de alin araniza bizde 2015 te evlenicez:)
Hosbuldum canim aminn hepimizin inşaallah:)Gel canım hoşgeldin.Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin inşaAllah cnm
hosgeldn hayırlısı olsun :)