• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

Kizlarrr bugün bütün gün disaridaydim annemle carsi pazar gezdim sevdicekle bulustum. Ama sizlere çok çok güzel haberler getirdim :) annemle kahvalti takimi baktik sonra sevdicege gösterdim. Adam belli limitin üstünde alirsaniz elden taksit yaparim dedi yemek takimi catal-bicak takimi ve kahvalti setini beğendik annem almayalim simdi dedi bende içimde kaldi falan deyince sevdicek madem ev kuruyoruz herşeyi beraber alicaz bunu da alalim beraber dedi :) yarin adam pesinat istemezse eğer gidip alican setlerimi. Şuanda elektrikler yok telefondan görüyorum eklerin fotografini aldigim setlerin :) çok mutlu oldum ki :):):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Vaaay hadi bakalım merakla bekliyorumm:16:

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnn :24::24::64::64:
Günaydın cnm hosgeldin

bu gimumda iyice abarttı ha :1::1::1::1:
nişan kutlamasında zannımca hala :51:
Günaydın kraliceemm :)
Kızcagız tadini cikariyor heralde:9:

hoş buldum tatlım :) çok sevindim ya haberlerine :46:

Tesekkur ederim canim :)

Vaaay hadi bakalım merakla bekliyorumm:16:

Günaydın cnm hosgeldin

Günaydın kraliceemm :)
Kızcagız tadini cikariyor heralde:9:

Sanirim hala atamadi heyecani üstünden :)

Bozuk hala aramız

Hâlâ mı:(:(:( umarım düzelir kyzum kisa zamanda :( sende mi cikilata göndersen acabaaa :)

Kizlar ciktik annemle yön diye bir mağaza var gel bürde buraya bakalim dedim baktik ve karaca marka çatal bicak takimi,yemek takimi, kahvaltı takimi, cezve takimi, birde yemek takimimla ayni modelde su takimi aldik üstelik diğer taraftan daha ucuza ve daha kapsamli takimlar oldu. Diğer tarafta 75 parcalik bir setti yemek takimi simdi 89 parca üstelik modeli harika modelle uyumlu su takimi ve çatal bucak takimimda oldu :) nasil mutluyum sormayin :) kahvalti takiminada sevdicekle beraber karar verdik whatsapp araciligiyla resimlere yorum yapa yapa :) cezve takimi da ekstra annem aldi :) çeyiz takimi diye geçiyor fiyatida çok çok çok uyhuna geldi

2015 / 2016 gelin adayları bizimde bir topiğimiz olsun istedim..umarım yalnız değilimdir:16::16:

Kızlar,Hayırlı olsun,güzel bir başlık olmuş,Rabbim bizede nasip eder inşaallah,erteliyoruz bakalım,bende arada gelsem yine sizinle olacağım,Rabbim hepimizin bahtını açık etsin
:54:

Kizlar ciktik annemle yön diye bir mağaza var gel bürde buraya bakalim dedim baktik ve karaca marka çatal bicak takimi,yemek takimi, kahvaltı takimi, cezve takimi, birde yemek takimimla ayni modelde su takimi aldik üstelik diğer taraftan daha ucuza ve daha kapsamli takimlar oldu. Diğer tarafta 75 parcalik bir setti yemek takimi simdi 89 parca üstelik modeli harika modelle uyumlu su takimi ve çatal bucak takimimda oldu :) nasil mutluyum sormayin :) kahvalti takiminada sevdicekle beraber karar verdik whatsapp araciligiyla resimlere yorum yapa yapa :) cezve takimi da ekstra annem aldi :) çeyiz takimi diye geçiyor fiyatida çok çok çok uyhuna geldi

Güle güle kullan canim benimm

....................................................

Son düzenleme:

hepsini toplam ne kadara aldınız canm:26:

Güle güle kullan canim benimm
Sağol tatlim tesekkur ederim :) yine telefondan giriyorum aksama eğer bulursam fotolarini aticam fikirlerinizi merak ediyorum

.................................................

Selen16 kiz küfür mü ediyon hayirdir bu ne boyle :) tamam kizma bi daha alman çeyizlik birşey :p

hayırlı olsunnn, fotoğraf isteriz amaaaaa :16: :31:

Selen16 kiz küfür mü ediyon hayirdir bu ne boyle :) tamam kizma bi daha alman çeyizlik birşey :p

:9: yok kız yok yanlış mesajı alıntıladım ondan öyle oldu fiyat soracaktım başka amacım yok valla:27::52:

Sağol tatlim tesekkur ederim :) yine telefondan giriyorum aksama eğer bulursam fotolarini aticam fikirlerinizi merak ediyorum

Tamm canm merakla bekliyorum benimkilerde karaca :)

2400 15 ay taksitle canim.

karaca bazen çeyiz kampanyası yapıyor ya onun içinde de tencere takımından tut da,cezve, kahvaltı takımına kadar oluyor..acaba oda uyguna gelir mi..:26:
en son 1600 tl di oda:ssz:

Back