- 3 Aralık 2012
- 2.572
- 374
- 103
canım, haber aldım şükür...
Patlama onların birlikte değilmiş. başka bi köydeymiş... tedbir amaçlı telefonları kesmişler bilgi sızdırılmasın dışarı diye, o yüzden ulaşamamışız.
benim bile yüreğime su serptin kız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Patlama onların birlikte değilmiş. başka bi köydeymiş... tedbir amaçlı telefonları kesmişler bilgi sızdırılmasın dışarı diye, o yüzden ulaşamamışız.
benim bile yüreğime su serptin kız![]()
ekim 15 dedik nişanı istemede 13 ya da 14 ekim olur![]()
ahhhh bi de beni düşünnn![]()
nasılmış sevdiceğin bi sıkıntısı yok inşallah?:26:
yok yok, olay başka bi köyde olmuş zaten![]()
iyi iyi elhamdülillah peki köyde Allah korusun şehit falan yok değil mi??![]()
yok canım 17 kişi yaralanmış, 15i ayakta tedavi ile taburcu olmuş bile zaten![]()
Allaha şükür Rabbim dert tasa ve özellikle şehit göstermesin inşallah![]()
ekim 15 dedik nişanı istemede 13 ya da 14 ekim olur![]()
Asagi yukari ayni tarihlere denk gelecek canim bizimkide eylül sonu ekim basit falan olacak ama isteme daha öncesinde yapilacak bizim. Staj olayina bağlı tabiki :)
Kiz bayangamzeli bi korktum ki okurken içim gitti resmenama neyseki sonradan çok rahatladim yinede çok çok geçmiş olsun.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlarrr bugün bütün gün disaridaydim annemle carsi pazar gezdim sevdicekle bulustum. Ama sizlere çok çok güzel haberler getirdim :) annemle kahvalti takimi baktik sonra sevdicege gösterdim. Adam belli limitin üstünde alirsaniz elden taksit yaparim dedi yemek takimi catal-bicak takimi ve kahvalti setini beğendik annem almayalim simdi dedi bende içimde kaldi falan deyince sevdicek madem ev kuruyoruz herşeyi beraber alicaz bunu da alalim beraber dedi :) yarin adam pesinat istemezse eğer gidip alican setlerimi. Şuanda elektrikler yok telefondan görüyorum eklerin fotografini aldigim setlerin :) çok mutlu oldum ki :):):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
öldüm öldüm dirildim bugün ben de canımmneyse ki sesini duydum da rahatladımm
aaaa ne güzel, eğer çok beğendiysen alın tabiii![]()
Kizlarrr bugün bütün gün disaridaydim annemle carsi pazar gezdim sevdicekle bulustum. Ama sizlere çok çok güzel haberler getirdim :) annemle kahvalti takimi baktik sonra sevdicege gösterdim. Adam belli limitin üstünde alirsaniz elden taksit yaparim dedi yemek takimi catal-bicak takimi ve kahvalti setini beğendik annem almayalim simdi dedi bende içimde kaldi falan deyince sevdicek madem ev kuruyoruz herşeyi beraber alicaz bunu da alalim beraber dedi :) yarin adam pesinat istemezse eğer gidip alican setlerimi. Şuanda elektrikler yok telefondan görüyorum eklerin fotografini aldigim setlerin :) çok mutlu oldum ki :):):)
öldüm öldüm dirildim bugün ben de canımmneyse ki sesini duydum da rahatladımm
![]()
rabbim bi daha yaşatmasın.
cok sevindim canım![]()
olmamanın sebebi belli oldu
ceyiz hazırlıgında hanım kızımız :13:
Ayy evet sorma :) nasil bir mutluluktur yaa :) anneme falan hemen anlatiyorum bak bunu almayalim çok beğendim ama kaynanamlar yemeğe gelince ben onlara bununla sunu servis ederim boyle bir menü hazirlarim falan filan :) direkt bir iki ay sonra düğün var moduna girdim :) ama çok seviniyorum evim için birşeyler alacagimdan dolayi :)
rabbim bi daha yaşatmasın.
cok sevindim canım![]()
günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnn![]()
bu gimumda iyice abarttı ha
nişan kutlamasında zannımca hala![]()