• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

ekim 15 dedik nişanı istemede 13 ya da 14 ekim olur :17:

Asagi yukari ayni tarihlere denk gelecek canim bizimkide eylül sonu ekim basit falan olacak ama isteme daha öncesinde yapilacak bizim. Staj olayina bağlı tabiki :)

canım, haber aldım şükür...

Patlama onların birlikte değilmiş. başka bi köydeymiş... tedbir amaçlı telefonları kesmişler bilgi sızdırılmasın dışarı diye, o yüzden ulaşamamışız.

Kiz bayangamzeli bi korktum ki okurken içim gitti resmen :( ama neyseki sonradan çok rahatladim yinede çok çok geçmiş olsun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarrr bugün bütün gün disaridaydim annemle carsi pazar gezdim sevdicekle bulustum. Ama sizlere çok çok güzel haberler getirdim :) annemle kahvalti takimi baktik sonra sevdicege gösterdim. Adam belli limitin üstünde alirsaniz elden taksit yaparim dedi yemek takimi catal-bicak takimi ve kahvalti setini beğendik annem almayalim simdi dedi bende içimde kaldi falan deyince sevdicek madem ev kuruyoruz herşeyi beraber alicaz bunu da alalim beraber dedi :) yarin adam pesinat istemezse eğer gidip alican setlerimi. Şuanda elektrikler yok telefondan görüyorum eklerin fotografini aldigim setlerin :) çok mutlu oldum ki :):):)

Asagi yukari ayni tarihlere denk gelecek canim bizimkide eylül sonu ekim basit falan olacak ama isteme daha öncesinde yapilacak bizim. Staj olayina bağlı tabiki :)

Kiz bayangamzeli bi korktum ki okurken içim gitti resmen :( ama neyseki sonradan çok rahatladim yinede çok çok geçmiş olsun.

öldüm öldüm dirildim bugün ben de canımm :14: neyse ki sesini duydum da rahatladımm :31:

Kizlarrr bugün bütün gün disaridaydim annemle carsi pazar gezdim sevdicekle bulustum. Ama sizlere çok çok güzel haberler getirdim :) annemle kahvalti takimi baktik sonra sevdicege gösterdim. Adam belli limitin üstünde alirsaniz elden taksit yaparim dedi yemek takimi catal-bicak takimi ve kahvalti setini beğendik annem almayalim simdi dedi bende içimde kaldi falan deyince sevdicek madem ev kuruyoruz herşeyi beraber alicaz bunu da alalim beraber dedi :) yarin adam pesinat istemezse eğer gidip alican setlerimi. Şuanda elektrikler yok telefondan görüyorum eklerin fotografini aldigim setlerin :) çok mutlu oldum ki :):):)

aaaa ne güzel, eğer çok beğendiysen alın tabiii :31:

öldüm öldüm dirildim bugün ben de canımm :14: neyse ki sesini duydum da rahatladımm :31:

aaaa ne güzel, eğer çok beğendiysen alın tabiii :31:

Anlamaz miyim canim benim birşey olacak diye ordumuz koparken kalkipta böylesine ulasamamak v.s. iyice cilgina çevirir insani.

Beğendim de 75 parcaymis ya o bi tane daha vardi çok sevdiğim bir model oda 87 parcaymis tam takim yani diğerinde eksikler var :) yarin gidince incik bincik seçip karar veririm herhalde ayh nasil heyecan yaptim ben yaa :)

olmamanın sebebi belli oldu
ceyiz hazırlıgında hanım kızımız :13:

rabbim bi daha yaşatmasın.
cok sevindim canım:38:

olmamanın sebebi belli oldu
ceyiz hazırlıgında hanım kızımız :13:

Ayy evet sorma :) nasil bir mutluluktur yaa :) anneme falan hemen anlatiyorum bak bunu almayalim çok beğendim ama kaynanamlar yemeğe gelince ben onlara bununla sunu servis ederim boyle bir menü hazirlarim falan filan :) direkt bir iki ay sonra düğün var moduna girdim :) ama çok seviniyorum evim için birşeyler alacagimdan dolayi :)

rabbim bi daha yaşatmasın.
cok sevindim canım:38:

günaydııııııııııııııınnnnnnnnnnn :24::24::64::64:

Gunaydin canim hoş geldin :)

Back