- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Mavi elbise cıks... orta yaş kadınların giymesi gereken bi elbise gibi duruo bana göre

ama digerleri cok hoş.. cok güzel

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi elbise cıks... orta yaş kadınların giymesi gereken bi elbise gibi duruo bana göre
ama digerleri cok hoş.. cok güzel![]()
Benim en çok siyah olanlar çok hoşuma gitti mankendeki gibi su dalgasıda saç çok cici olur benceee
Yemek yapmakla aram oldukça iyi canim turizm ogretmeniyim mutfak dersi veriyorum ve ayrica butik kurabiye işiyle ugrasiyorum :) o sebeple mutfakta türk ve dünya mutfagi her turlu elimden geliyor :) ama bulasik makinesinde yikanmayanlarda var mesela tahta ve plastik ürünleri koymam benonlarida sevdicek elde yikar artik :) zamanla gelirsiniz o düzeye merak etme kimse anasinin karninda ogrenmiyor ya yemek yapmayi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aman Amaaan unutulur mu hiç o cümleee :) Maşallah sana canıım![]()
aaa bak ne güzel anlayışla karşılamış seni mesleğin de çok güzel bu arada![]()
dantelsiz gelin olmaz diyormuşum :111: sevmiyorum evimdede kullanmayı düşünmüyorum :26:
topikçe bana dua edersenizde aynı olur aslındasiz sınavı bekliyoruz. eğer olumlu geçerse kısa aralıklarla söz nişan düğün inşALLAH
![]()
ayyy ayyy yemek konusunda profosyonelsen ne güzel tarifler alırız snden bende acayip pasta börek yemek yapam işlerine düşkünüm hamaratım ama bazen takıldığım oluyor sorarım sanameselaaa bir tane sorayım yaa ben resmen ekler ve profiterol aşığıyım ama bir türlü içinin kremsını tutturamadım ne koyuluyor
:26:
ben giriş ve pasta müziğimi buldum alyanst takıldıktan sonraki dans müziğinide bulduma ama hala takılı kaldım ilk dans müziğine yaa![]()
İlk giriş için '' yalın-yeniden,gökhan tepe söz şarkısıının nakaratı,gökhan tepe adı aşk olsun ve yalın yeniden bu 4 şarkı arasında gidip geldim sonunda yalın yeniden şarkısını seçtim...teşekkür ederim canım benim. zaten unutmak için benim bildiğin gerizekalı olmam lazımböylesine güzel iltifat unutulur mu? üstelik bunu kendi annesinin yanındada dedi D:
teşekkür ederim canım :) evet anlayışlıdır benim sevdiceğim çok şükür ki![]()
inşallah sınav bir an önce olur ve güzel geçer de sizde bir an önce kavuşursunuz.
tabikide şekerim istediğini sorben genelde tatlı ürünlerimi büyük ölçekli yapıyorum ancak bak burda ev tipi kremaların tarifini ve ekler yapımını v.s. bulabilirsin üstelik çokta güzel anlatımlı bir video.
http://www.uzmantv.com/ekler-pastanin-ic-kremasi-nasil-yapilir
bizimlede paylaşır mısın canım? benim daha çoook zamanım var ama yinede örnekler olsun istiyorum :)
ben giriş ve pasta müziğimi buldum alyanst takıldıktan sonraki dans müziğinide bulduma ama hala takılı kaldım ilk dans müziğine yaa![]()
İlk giriş için '' yalın-yeniden,gökhan tepe söz şarkısıının nakaratı,gökhan tepe adı aşk olsun ve yalın yeniden bu 4 şarkı arasında gidip geldim sonunda yalın yeniden şarkısını seçtim...
Pasta için de göksel senden başka,ceceli söyle canım bu 2 şarkı arasında gidip gelirkeeennn yusuf güney melekler seni bana yazmış şarkısını seçtim
yüzük takıldıktan sonrada ceceli hastalıkta sağlıkta şarkısı olsun dedim
İlk dans için %90 ferhat göçer sarıl bana olabilir irem dericinin albümünü bekledim ama kalbimin sahibine şarkısını albümde mahvetmiş acayip yavaş bakalım şimdilik kararım bunlar![]()
kızlar an itibari ile tahmini nişan tarihine karar vermiş durumdayız aile onayı ile inşallah![]()
Himm güzel müzikler canim bakalim bizim ne olacak :) henüz karar verilmedi biraz arabeske kacsada iyi ki varsin diye bir sarkisi var biran ünsal un onu düşünebiliriz biz en çok o sarkiyi dinliyoruz çünkü :)
Ay hadi maşallah :) ne zaman hayirlisiyla?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ekim 15 dedik nişanı istemede 13 ya da 14 ekim olur![]()
niye kimseler yok bugün![]()
benim kafam gidik bugün...
geiboluda askeri birlikte patlama olmuş, ben hala benimkine ulşaamıyorummdelirmek üzereyim...
![]()
ayyyy
cok panik yapma canım. karışıktır ortalık
bi sesini duysam tek bi saniyecikkk![]()
ayyy sizladı yaaaaa
dua oku. içini ferah tut canım![]()