- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
düğünüm inşallah 2015 yazında olacak :) Kızlar şimdiden telaş başladı mı hani ne bileyim ev işi ve yemek konusunda herşeyi öğrenme çabası :)
:) çok şükür yemek konusunda çok sanslıyim :) asciyim çünkü :) meslegim bu zaten :) tek sorunum bulasik yikamak niye bilmiyorum bi iğrenme oluyor içimde kusuyorum hemen allahtan onun çözümü var :) bulasik makinesi :) sevdicekte el atiyor huyumu bildiği için :) sikinti çözülüyor :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ohh yemek yapmakla aran baya iyi demek ki bu çok iyi iştee. Bulaşık zaten dert değil, annem bulaşık makinası için bu hamarat kız diye bahseder hepİnşallah biz de bir aşçı edasıyla hallediveririz zamanla bu işlerii
Ayy o telaştan ben de varr!Eve gelince yemek yapmalar, anne bu nasıl yapılır ki diye sormalar.. O vakte kadar bişeyler kaparsak ne mutlu bizeeee
Yemek yapmakla aram oldukça iyi canim turizm ogretmeniyim mutfak dersi veriyorum ve ayrica butik kurabiye işiyle ugrasiyorum :) o sebeple mutfakta türk ve dünya mutfagi her turlu elimden geliyor :) ama bulasik makinesinde yikanmayanlarda var mesela tahta ve plastik ürünleri koymam benonlarida sevdicek elde yikar artik :) zamanla gelirsiniz o düzeye merak etme kimse anasinin karninda ogrenmiyor ya yemek yapmayi :)
benim herif cok şanslı o konuda valla
cok şükür herşeyi biliyorum mutfak konusunda
pasta kek börek benden sorulur zaten
ee yemek konusundada cok şükür. elimin lezzetide var
Canım ben çok iddialı değilim malesef kii. Yani hep annem yaptı biz yedik söylemesi ayıp.
Ama birşeyi yapmak isteyipde yaprsam elimin lezzeti var çok şükür. Annemden bana geçmiş bu özellik neyse ki. Zamanla öğrenir yaparım herşeyi umuyorum ki :)
Sen ona türk ve dünya mutfağından yemekler yap o sana bütün çatal bıçakları dizer sen merak etmee canım.İnşallah diyorummm :)
benim herif cok şanslı o konuda valla
cok şükür herşeyi biliyorum mutfak konusunda
pasta kek börek benden sorulur zaten
ee yemek konusundada cok şükür. elimin lezzetide var
aman maşallah maşallah efendim :)ah birde anan vermeye razı gelse seni bak ne güzel olacak evliliğiniz canımcım
Bir 2015 Gelinine aranız da yer var mııı ? :))
cikolataalr ulaştı eline
niye yaptınki diyo. süprizlerle dolu bi hatun oldugumu hala anlamadınmı dedim.
o ambalajlarıda nabıcan bakalım cok merak ediyorum diye bi sinyal verdim ama anladımı zamanla görücez
cok cok sevindi cok mutlu oldu. agsını öptümmmmm
düğünüm inşallah 2015 yazında olacak :) Kızlar şimdiden telaş başladı mı hani ne bileyim ev işi ve yemek konusunda herşeyi öğrenme çabası :)
evet ya. aslında cok şanslı kızı
harika bi damatla birlikte haberi yok
benle konuşur bana bagırmaz. konuşarak halletmeye calışır sorunlarını kurban oldugum
ev işlerindede yardım ederki bana. yıllardır ailesinden uzakta hep. ev işi yemek vs. gelio hep elinden
rabbim huzurumuzu mutlulugumuzu bozmasın. biz böyle cok mutluyuz
herkesede huzur mutluluk versin rabbim
kızlaaar okul çıkışında kahve falı baktırmaya gidicem hayatımda ilk defaaa
sorma vallaseviyor yaptığım yemekleri annemden güzel yapıyorsun dedi bi keresinde allahımmm unuturmuyum hiç olafı
aman maşallah maşallah efendim :)ah birde anan vermeye razı gelse seni bak ne güzel olacak evliliğiniz canımcım
Hoşgeldin tatlımmm
Ohhh ohh ne güzell canımm benimmmm bende istereemmmm
Bende yemek konusunda sıkıntım yok Allaha şükür sarmasından tatlısına yaparım herşeyisadece zaman konusunda sıkıntılıyım:s İşten eve geldiğimde yorgun olacağım için nasıl yapacam acaba yetiştirebilrmiyim altından kalkabilirmiyim korkusu var sadece
yani zamanla olcak şeyler bunlar
Hoşgeldin tatlımmm
Ohhh ohh ne güzell canımm benimmmm bende istereemmmm
Bende yemek konusunda sıkıntım yok Allaha şükür sarmasından tatlısına yaparım herşeyisadece zaman konusunda sıkıntılıyım:s İşten eve geldiğimde yorgun olacağım için nasıl yapacam acaba yetiştirebilrmiyim altından kalkabilirmiyim korkusu var sadece
:) çok şükür yemek konusunda çok sanslıyim :) asciyim çünkü :) meslegim bu zaten :) tek sorunum bulasik yikamak niye bilmiyorum bi iğrenme oluyor içimde kusuyorum hemen allahtan onun çözümü var :) bulasik makinesi :) sevdicekte el atiyor huyumu bildiği için :) sikinti çözülüyor :)
Dantel miyok artik :) sen dantel bekliyorum de buz topic ce sana oreriz :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?