2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

banada öyle gelio

işi geregi canım

cok romantigim ben ya
cok seviyorum böyle olmayı. hele bi evlenelim evimizde neler yapcam

bence de git doktora. dahada kötüleştirme

Hee şimdi olduuu , mecburiyetten kaçmış gitmiş adamcaaazz :)

hoşgeldin canım
sıra bizde işte

peki kıdemli evli olarak biz evlilik yolunda olanlara söylüyebiliceğin yada tavsiyede bulunucagın bişeyler varmı?

Küçük şeyleri büyütmeyin ve evlilik yolunda kırgınlıklar biriktirmemeye bakın.

Şunu da asla unutmayın, mutluluğunuzu birleştirmek için evleniyorsunuz, geri kalan her şey teferruattır ve bu teferruatlar evlilik yolunda ilişkinize gölge düşürürse, üstüne basın geçin

Ama çeyiz mevzularında tavsiye istersen o iş uzun

Son düzenleme:

aa ne güzel.. online bir sitedenmi çok merak ettim.

Ben de Karkraliçesi'ni görünce gelip yazmak istedim. Heyy gidi günler, neler yaşadık bir burda, demi kız

ben hala bıraktığın gibiyim

Hee şimdi olduuu , mecburiyetten kaçmış gitmiş adamcaaazz :)

Bana kacmış gibi gelio bazen

tişikkiler
ceyiz mevzusunda bilgim vs. var şükür ya. ıvır zıvırım kaldı zaten
büyük eşyaları almıştım coktan

Bana kacmış gibi gelio bazen

tişikkiler
ceyiz mevzusunda bilgim vs. var şükür ya. ıvır zıvırım kaldı zaten
büyük eşyaları almıştım coktan

Düğün tarihi belli mi?
Beyaz eşya aldıysan serviste bekletsinler, evlendiğin zaman daha üst modelini tercih edersin belki.

Çeyiz büyük aşk yaaaaa

Düğün tarihi belli mi?
Beyaz eşya aldıysan serviste bekletsinler, evlendiğin zaman daha üst modelini tercih edersin belki.

Çeyiz büyük aşk yaaaaa

dügün tarihi ne yazıkki belli degil henüz.
beyaz eşyalarımı 2-3 yıl olmuştu alalım
aldıgım firmada tabi. evlenirken istedigim modeli alıcam. öyle anlaşmıştık

evet evine yuvana alcagın herşeyi aşkla sevgiyle alıosun
hele bide eşlik eden sevdicegin varsa deyme kefine

banada öyle gelio

işi geregi canım

cok romantigim ben ya
cok seviyorum böyle olmayı. hele bi evlenelim evimizde neler yapcam

bence de git doktora. dahada kötüleştirme

Hadi maşallah canim bak ne güzel olmuş. Enişte bey almistir inşallah mesaji yoksa bir trip daha gelir diye düşünüyorum :)

Ne kadar güzel duygular bunlar. Büyük ihtimalle hepimiz evlenip barklandiktan sonra bi topic daha acar oradan devam ederiz sohbete :)

yok canım dantellerim bitsin evlencem

Dantel mi yok artik :) sen dantel bekliyorum de buz topic ce sana oreriz :):)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

düğünüm inşallah 2015 yazında olacak :) Kızlar şimdiden telaş başladı mı hani ne bileyim ev işi ve yemek konusunda herşeyi öğrenme çabası :)

düğünüm inşallah 2015 yazında olacak :) Kızlar şimdiden telaş başladı mı hani ne bileyim ev işi ve yemek konusunda herşeyi öğrenme çabası :)

Ayy o telaştan ben de varr! Eve gelince yemek yapmalar, anne bu nasıl yapılır ki diye sormalar.. O vakte kadar bişeyler kaparsak ne mutlu bizeeee

aynen annem her seferinde ölçüye "karar" diyor :)) o kararı bi anlayamadım ya neyse

İnşallah bir an önce ölçüye karar diyecek kadar profesyonelleşiriz biz de yaa.. Azmin elinden hiçbişicikler kurtulamaaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…