2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

aöf okuo ya beyimiz. sınavlar bitince belli olcak.
tahminimize göre temmuz agustos asker

aöf okuo ya beyimiz. sınavlar bitince belli olcak.
tahminimize göre temmuz agustos asker

Olsun olsun en azından kısa dönem buna da şükür.. Ben tamı tamına 15 ay beklemiş bulunuyorum ne yazık kii.. Ayy kabus gibiydi düşünmek bile istemiyorum!!!

Olsun olsun en azından kısa dönem buna da şükür.. Ben tamı tamına 15 ay beklemiş bulunuyorum ne yazık kii.. Ayy kabus gibiydi düşünmek bile istemiyorum!!!

uvvvv ben şu an kısa döneme bile zor dayanıyorum, iyi dayanmışsın vallaaa

he heee

86/Kasım doğumluyum ben, sen?

87/agustos.. zafer bayramı kızıyım ben

3 yıldır askerde sanki bizim beyfendi
ilişkimizin 1.ayında şehir dışına kactı gitti... ne gerek vardı gül gibi gecinip gitcektik şu koca şehirde
dırdıra başlamamıştımki daha

9 ay varmış aramızdaaa

ben doğmuşum, sen de o zamanlar yola çıkmışsınnn

Haha ne sebeple kaçtı gitti yani yaaa

uvvvv ben şu an kısa döneme bile zor dayanıyorum, iyi dayanmışsın vallaaa

Ayy hiiç sorma nası dayandım Allah biliyo. Geçmek bilmedi o 15 ay, 15 sene gibiii Neyseki kurtulalı uzun zaman olduu. Uyandık kabustan. Şimdi başka telaşlar peşine düştük iştee

darısı başıma inşallaaaah, şu 28 temmuz bi gelseee

Ayhh sen pek romantiksin kuzucum kimseler eline su dokemez :) neyse aranizin duzelmesine çok asiri sevindim :) maşallah ve inşallah bi daha bozulmaz :)

Bir 2015 Gelinine aranız da yer var mııı ? :))

Hoşgeldin canım aramıza :) hayurlisuyla gelin ederiz senide inşallah :)

Gunaydin kizlar :) nasil keyifler? Bugün hastaneye gidicem annem tutturdu durma o ayakla diye bakalim ne olacak. Bu arada hazir eve dönmüşken bende diyete baslayayim diyorum. Malum mayis ta kuzen düğünü eylülde isteme var :) zayif olayim bari. Şuanda 40 bazense 38 giyiyorum ama kemiksel olarak 36 görmek mümkün değil zaten bende :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hoşgeldin canım aramıza :) hayurlisuyla gelin ederiz senide inşallah :)

Gunaydin kizlar :) nasil keyifler? Bugün hastaneye gidicem annem tutturdu durma o ayakla diye bakalim ne olacak. Bu arada hazir eve dönmüşken bende diyete baslayayim diyorum. Malum mayis ta kuzen düğünü eylülde isteme var :) zayif olayim bari. Şuanda 40 bazense 38 giyiyorum ama kemiksel olarak 36 görmek mümkün değil zaten bende :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Canım çok teşekkür ederim, İnşallah diyorum tüm isteyenler içiin :)

baya baya planlamışlar galibaaa

banada öyle gelio

Haha ne sebeple kaçtı gitti yani yaaa
işi geregi canım

cok romantigim ben ya
cok seviyorum böyle olmayı. hele bi evlenelim evimizde neler yapcam

bence de git doktora. dahada kötüleştirme

cikolataalr ulaştı eline
niye yaptınki diyo. süprizlerle dolu bi hatun oldugumu hala anlamadınmı dedim.
o ambalajlarıda nabıcan bakalım cok merak ediyorum diye bi sinyal verdim ama anladımı zamanla görücez
cok cok sevindi cok mutlu oldu. agsını öptümmmmm

canım ne çikoltası gönderdin :26:

Ayyy görünce yazmadan duramadım.

Ömrüm geçti benim bu sayfalarda, 2011'de başlamıştım yazmaya. Ne çabuk geçmiş zaman. Artık evlilik adayı değil, neredeyse kıdemli evli olacağım. 2015/16'yı görünce bir tuhaf oldum.

Sizi de Allah kavuştursun. Bu topiclerin tadı unutulmuyor.

Son düzenleme:

sende 2012/2013 teydin ben artık hiç biryere girmiyorum bir arkadaş baktım bakıp çıkacaktım burdada

canım ne çikoltası gönderdin :26:

nişan resmimizi cikolata yaptırdım canım onu göndermiştimde ömrümeeeee

hoşgeldin canım
sıra bizde işte

peki kıdemli evli olarak biz evlilik yolunda olanlara söylüyebiliceğin yada tavsiyede bulunucagın bişeyler varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…