- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Oooh size demaşallahh! :) Olsun olsun büyük olmak iyidir sözün geçer buralardaaa..
Biz de askerlik denen o gıcık zamanları atlattık çok şükür. Şimdi durumları ayarlamaya bakıyoruz işte. Çeyizler eşyalar... Askerlik ne zaman gitmedi mi henüz?
kız ben senden büyükmüşüm yaaaa
27,5 yaşındayım ben
topiğin ablası benim artık, çekilinnn uleeeynnn
rahatladım
ablaların ablasıııııııııııııııı
aöf okuo ya beyimiz. sınavlar bitince belli olcak.
tahminimize göre temmuz agustos asker
Olsun olsun en azından kısa dönem buna da şükür.. Ben tamı tamına 15 ay beklemiş bulunuyorum ne yazık kii.. Ayy kabus gibiydi düşünmek bile istemiyorum!!!
he heee
86/Kasım doğumluyum ben, sen?
Olsun olsun en azından kısa dönem buna da şükür.. Ben tamı tamına 15 ay beklemiş bulunuyorum ne yazık kii.. Ayy kabus gibiydi düşünmek bile istemiyorum!!!
87/agustos.. zafer bayramı kızıyım ben
3 yıldır askerde sanki bizim beyfendi
ilişkimizin 1.ayında şehir dışına kactı gitti... ne gerek vardı gül gibi gecinip gitcektik şu koca şehirde
dırdıra başlamamıştımki daha
9 ay varmış aramızdaaa
ben doğmuşum, sen de o zamanlar yola çıkmışsınnn
ve dogdugum gün annemlerinde evlilik yıl dönümü
Haha ne sebeple kaçtı gitti yani yaaa87/agustos.. zafer bayramı kızıyım ben
3 yıldır askerde sanki bizim beyfendi
ilişkimizin 1.ayında şehir dışına kactı gitti... ne gerek vardı gül gibi gecinip gitcektik şu koca şehirde
dırdıra başlamamıştımki daha
uvvvvben şu an kısa döneme bile zor dayanıyorum, iyi dayanmışsın vallaaa
Haha ne sebeple kaçtı gitti yani yaaa
Ayy hiiç sorma nası dayandım Allah biliyo. Geçmek bilmedi o 15 ay, 15 sene gibiiiNeyseki kurtulalı uzun zaman olduu. Uyandık kabustan. Şimdi başka telaşlar peşine düştük iştee
darısı başıma inşallaaaah, şu 28 temmuz bi gelseee
dün cikolatalarım teslim olcak diye yırtınıodum yaaaa haniii
teslim olmadı dün
kargo salakları başka ilceye göndermişler. ordan bugün döndü. bugün verilicek inşallah
ambalajlarda resmimiz var bakalım atıcakmı saklayıp bana göndercekmi merak ediyorum
ben olsam içlerine hepsine ayrı ayrı güzel yazılar yazar gönderirirdim... ama tabi herke sbenmi
Bir 2015 Gelinine aranız da yer var mııı ? :))
baya baya planlamışlar galibaaa
işi geregi canımHaha ne sebeple kaçtı gitti yani yaaa
Ayhh sen pek romantiksin kuzucum kimseler eline su dokemez :) neyse aranizin duzelmesine çok asiri sevindim :) maşallah ve inşallah bi daha bozulmaz :)
Hoşgeldin canım aramıza :) hayurlisuyla gelin ederiz senide inşallah :)
Gunaydin kizlar :) nasil keyifler? Bugün hastaneye gidicem annem tutturdu durma o ayakla diye bakalim ne olacak. Bu arada hazir eve dönmüşken bende diyete baslayayim diyorum. Malum mayis ta kuzen düğünü eylülde isteme var :) zayif olayim bari. Şuanda 40 bazense 38 giyiyorum ama kemiksel olarak 36 görmek mümkün değil zaten bende :)
cikolataalr ulaştı eline
niye yaptınki diyo. süprizlerle dolu bi hatun oldugumu hala anlamadınmı dedim.
o ambalajlarıda nabıcan bakalım cok merak ediyorum diye bi sinyal verdim ama anladımı zamanla görücez
cok cok sevindi cok mutlu oldu. agsını öptümmmmm
Ayyy görünce yazmadan duramadım.
Ömrüm geçti benim bu sayfalarda, 2011'de başlamıştım yazmaya. Ne çabuk geçmiş zaman. Artık evlilik adayı değil, neredeyse kıdemli evli olacağım. 2015/16'yı görünce bir tuhaf oldum.
Sizi de Allah kavuştursun. Bu topiclerin tadı unutulmuyor.
canım ne çikoltası gönderdin :26:
Ayyy görünce yazmadan duramadım.
Ömrüm geçti benim bu sayfalarda, 2011'de başlamıştım yazmaya. Ne çabuk geçmiş zaman. Artık evlilik adayı değil, neredeyse kıdemli evli olacağım. 2015/16'yı görünce bir tuhaf oldum.
Sizi de Allah kavuştursun. Bu topiclerin tadı unutulmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?