2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

eheh o da iyiymiş ya hakkınızda hayırlısı o zaman

Alemsin lokum .. aslında ne güzel kendini yipratmiyorsun

eheh o da iyiymiş ya hakkınızda hayırlısı o zaman

Alemsin lokum .. aslında ne güzel kendini yipratmiyorsun

Her Türk erkegi nasıl yapıyorsa o da giders pasa pasa askerligini yapacak
Erkek dedigin guclu olmalı kızlar ya hic oyle aay napıyo ac mı tok mu aman yorulmasın demem
Merak ederim, endise ederim ama yapması gerekiyor diye dusunurum
Özlerim ama kendimi heba etmem "onsuz ben naparım" demem hele hic
Kendim icin boyle

Ama cocugumuza kıyamam
O nedenle giderse de cocuk olmadan gitmeli

Kendisini askere git diye zorlayamam sonra cok zorlanırsa bunalıma filan girmesin
Kendini be zaman hazır hissediyorsa gitsin :)

Evet ben nisan diye düşünmüştüm bilmiyorum ki kır düğünü istiyorum ben ama Ankara soğuk olur diye korkuyorum

hayırlısı olsun canım :) ege şimdiden sıcak olmaya başladı ama ankarayı hiç bilmiyorum.

Burcunu sorabilirmiyim

bende nişan olsun bu yaz göndericem askere okul sayesinde biraz alıştık ayrı kalmaya ama yine de çok zorlanıcaz gibi geliyor

Tipik başak kadınıyım
Sen de oyle mi tahmin ettin

Basak kadınının duygularından cok mantıgı ön plandadır

Benimde annem başak iyi bilirim başkaları .. ama biz sizin kadar rahat olamıyoruz malesef .bu arada ben akrep burcuyum

bende nişan olsun bu yaz göndericem askere okul sayesinde biraz alıştık ayrı kalmaya ama yine de çok zorlanıcaz gibi geliyor

Zor oluyor gercekten bazen artık dayanamıyorum diyor insan ama mecbur. Ama alisiliyor da tabi

Hayirlisiyla gitsin gelsin insallah canim :)

Benimde annem başak iyi bilirim başkaları .. ama biz sizin kadar rahat olamıyoruz malesef .bu arada ben akrep burcuyum

Hehehe hadi yaa :) ben de bu aralar hep akreplerle tanisiyorum :)

arkadaslar yavastan musadenizi alayim iyi geceler

Kızlar merhabaa bu topiği yeni gördümmm

Merhaba

Aranıza yeni katılanlardanım.. Düğün, nişan tarihim bile belli değil ama, topiği görünce yazmak istedim.

4 senelik ilişkim var düğün için daha ciddi hiçbişey yok ortada ne söz ne nişan falan ama tahmini olarak 2015-2016 gelini olucam bende allah kısmet ederse :)
Bizimki ilk başlarda aramız kötüydü ben anlayışsız cadının tekiydm herşeyi sorun eden biriydim e haliyle çocuk evlilik istemiyodu düşünmüyodu ayrıldık falan şimdi oda istiyo evlenmeyi tabi ben düzeldiğim için :))
Onun sülalesi biliyo beni ve sürekli hadi isteyelim diyolar bizdende babam hariç herkes onu sevdiğimi biliyo ama annem kesinlikle vermem
diyo
Öyle yani baştan yazayım ki dedim hakkımda fikir sahibi olun inşallah hayırlı insanlarla yuvamızı kurarız bizde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlaar nişan alışverişimizi yaptık bitmek üzere artık çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…