• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

hayırlı olsunnn neler aldınızz resimlerini yüklesene :52::52::52::52:

nişanlığımı çook beğenerek aldım daha mağazaya o gün gelmiş ve ilk ben giydim benim olduu :16::16: cumartesi provaya gidicem.. ayakkabımı , takılarımıda aldık, nişan çiçeği siparişi verdim çanta istemiyorum bakalım nasıl olucak.kuaförümü de ayarladım 12 gibi orda olucam , bi gün önce gel çıtçıtlarının rengine falan bakarız dedi.dış mekan için fotoğrafçıyı da ayarladık 16.30 da orda olun dedi.davetiyemizi de sade bişey istedik düğünde özeniriz dedik onlarıda bugün vericekler.alyanslarımızıda aldık benim bir tek tacım eksik sanırım onuda nişanlığımı aldığımız mağazadan bi kaç model gösterdiler hoşuma gitmedi , provaya kadar yeni gelirse o zaman bakarız dedik.sevdiceğimin midesi ağrıdı o yüzden alışverişe devam edemedik :19: haftaya kalsın dedik.onunda takımlarını ,ayakkabısını ,kemerini, saatini bu cumartesi alıcaz..:16: Allahım herseyi gönlüme göre verdi , hepsi istediğim gibi oldu .kayınvalidemde önemli olan senin beğenmen dedi.:16:

nişanlığımı çook beğenerek aldım daha mağazaya o gün gelmiş ve ilk ben giydim benim olduu :16::16: cumartesi provaya gidicem.. ayakkabımı , takılarımıda aldık, nişan çiçeği siparişi verdim çanta istemiyorum bakalım nasıl olucak.kuaförümü de ayarladım 12 gibi orda olucam , bi gün önce gel çıtçıtlarının rengine falan bakarız dedi.dış mekan için fotoğrafçıyı da ayarladık 16.30 da orda olun dedi.davetiyemizi de sade bişey istedik düğünde özeniriz dedik onlarıda bugün vericekler.alyanslarımızıda aldık benim bir tek tacım eksik sanırım onuda nişanlığımı aldığımız mağazadan bi kaç model gösterdiler hoşuma gitmedi , provaya kadar yeni gelirse o zaman bakarız dedik.sevdiceğimin midesi ağrıdı o yüzden alışverişe devam edemedik :19: haftaya kalsın dedik.onunda takımlarını ,ayakkabısını ,kemerini, saatini bu cumartesi alıcaz..:16: Allahım herseyi gönlüme göre verdi , hepsi istediğim gibi oldu .kayınvalidemde önemli olan senin beğenmen dedi.:16:

Allah mutlu mesut etsin :16::16: sevindim istediğin gibi olmasına :=) elbiseyi 1500 e bıraktılar mı :1:

Allah mutlu mesut etsin :16::16: sevindim istediğin gibi olmasına :=) elbiseyi 1500 e bıraktılar mı :1:

amin canım Allah herkese nasip etsin:16: oraya bidaha gitmedik canım başka bi şehirdeydi , bunu bulunduğumuz şehirden aldık.ilk o mağazaya girdik ,nişanlığımda o gün sabah gelmiş beni bekliyormuş gibi girer girmez onu gördüm tutuldum:16: sevdiceğim ve annelerimizde çok beğendi eltimde kesinlikle bu dedi :16: bunun da fiyatı 1800müş ama 1500 e indirdiler :1:

Kızlarr Güünaydınnnnn :16::16:

Topiğimiz çok hareketsiz neden böyleyiz biz:31:

Canim ya ne guzel masallah :nazar: hayirli olsun aldiklariniz mutlulukla giy insallah :16:
Alyanslarinizin fotosunu koy bari yaaa alyans meraklisiyim :)

Kızlarr Güünaydınnnnn :16::16:

Topiğimiz çok hareketsiz neden böyleyiz biz:31:

Gunaydin efuli evet yaaa neden boyleyiz :31:

Selam kızlar bende geldimmm

Aleykum selam :)

Canim ya ne guzel masallah :nazar: hayirli olsun aldiklariniz mutlulukla giy insallah :16:
Alyanslarinizin fotosunu koy bari yaaa alyans meraklisiyim :)

Gunaydin efuli evet yaaa neden boyleyiz :31:

Aleykum selam :)

selam kızlar hepinze tekrardan :16::16:

Bilemiyorum kuzu ya vall ahareketlendirelim burayı :52:

Hareketlendirelim :9:
Kac yasindasin efuli :) tanismadik sanirim seninle

Tanışmadık canım 24 yaşındayım ben. Alanyada yaşıyorum :27:

2.5 yıllık bir ilişlim var bizde yaz sonu gibi söz düşünüyoruz Onun bütün ailesi biliyor bizden haber bekliyorlar hepside beni çok seviyor çok şükür

Ylnız benim abim ve babam henüz bilmiyor . ÇÜnkü erkek arkdaşım askere gitmedi allah nasip ederse ağustos yada kasımda gidicek derslerini verip bizde askere gitmeden söz yapmayı düşünüyoruz .

Şu an babama ve abime söyleyemiyorum çünkü söylesem okulu bitmemeiş askere gitmemiş dicekler ilk başta bi tezatlık yaratmak ta istemiyorum o yüzden mezun olunca söyelemeyi düşünüyorum haziranda inşşallah

Çok stres yapıyorum bu konu hakkında nasıl söylicem nasıl karşılıcaklar ne dicekler diye Umarım Allah yardımcımız olur herşey güzel bi şekilde gelişir :36::32:

Ya sen canım

Hareketlendirelim :9:
Kac yasindasin efuli :) tanismadik sanirim seninle

Tanışmadık canım 24 yaşındayım ben. Alanyada yaşıyorum :27:

2.5 yıllık bir ilişlim var bizde yaz sonu gibi söz düşünüyoruz Onun bütün ailesi biliyor bizden haber bekliyorlar hepside beni çok seviyor çok şükür

Ylnız benim abim ve babam henüz bilmiyor . ÇÜnkü erkek arkdaşım askere gitmedi allah nasip ederse ağustos yada kasımda gidicek derslerini verip bizde askere gitmeden söz yapmayı düşünüyoruz .

Şu an babama ve abime söyleyemiyorum çünkü söylesem okulu bitmemeiş askere gitmemiş dicekler ilk başta bi tezatlık yaratmak ta istemiyorum o yüzden mezun olunca söyelemeyi düşünüyorum haziranda inşşallah

Çok stres yapıyorum bu konu hakkında nasıl söylicem nasıl karşılıcaklar ne dicekler diye Umarım Allah yardımcımız olur herşey güzel bi şekilde gelişir :36::32:

Ya sen canım

Canim mantikli dusunmussun evet simdiden soylersen bir terslik cikabilir daha okul bitmemis askerlik bitmemis:)
Uff soylemek zordur annene soyleyeceksi o da abiyle babaya iletecek artik bu tarz durumlarda anneler kurtaricimiz oluyor :)

Ben 21.5 yasindayim canim universite 3. Sinif ogrencisiyim
Sevgilim 23 yasinda diyebilirim artik (dogum gunu 26 mart azcik kaldi)

Bizim iliskimiz 5 yili doldurdu ve daha biz tam sevgili olmadan benim annemle babam bi iliskim oalcagini anlamisti
O yuzden taaa bastan beri aile onayli iliskim :9:

Sevgilimin okulu bitince nişan
Benimki bitince dugun yapalim diyoruz :16:

Yani 2014 nişan 2015 dugun insaAllah :16:

Canim mantikli dusunmussun evet simdiden soylersen bir terslik cikabilir daha okul bitmemis askerlik bitmemis:)
Uff soylemek zordur annene soyleyeceksi o da abiyle babaya iletecek artik bu tarz durumlarda anneler kurtaricimiz oluyor :)

Ben 21.5 yasindayim canim universite 3. Sinif ogrencisiyim
Sevgilim 23 yasinda diyebilirim artik (dogum gunu 26 mart azcik kaldi)

Bizim iliskimiz 5 yili doldurdu ve daha biz tam sevgili olmadan benim annemle babam bi iliskim oalcagini anlamisti
O yuzden taaa bastan beri aile onayli iliskim :9:

Sevgilimin okulu bitince nişan
Benimki bitince dugun yapalim diyoruz :16:

Yani 2014 nişan 2015 dugun insaAllah :16:

çok sevindim kuzum senin adına :16::16:

Bizde bu sene nişan askerden gelince düğün düşünüyoruz 2015 de askerlik kısa dönem olcak zaten :16: şte beni gerende o kuzum annemi 5 yıl önce kaybettim ben ablam var sadece bana yardımcı olabilcek :31:

çok sevindim kuzum senin adına :16::16:

Bizde bu sene nişan askerden gelince düğün düşünüyoruz 2015 de askerlik kısa dönem olcak zaten :16: şte beni gerende o kuzum annemi 5 yıl önce kaybettim ben ablam var sadece bana yardımcı olabilcek :31:

Canim cok ozur dilerim densizlik ettim dusunmeden konustum kusura bakma :14::14:
Aile icinde birini kaybetmenin ne oldugunu ben de bilirim
Ablamı kaybettim ben de 2.5 yıl oluyor :14:

Kusura bakma tekrar olur mu :((

Ablan abin varmis ne guzel canım ablan yardimci olur ozaman

Canim cok ozur dilerim densizlik ettim dusunmeden konustum kusura bakma :14::14:
Aile icinde birini kaybetmenin ne oldugunu ben de bilirim
Ablamı kaybettim ben de 2.5 yıl oluyor :14:

Kusura bakma tekrar olur mu :((

Ablan abin varmis ne guzel canım ablan yardimci olur ozaman

Rica ederim canım nerden bilebilirsin ki sorun değil. Evet gerçekten çok zor :50:

İnşallah canım herşey kolay olsun bize fazla stres yasatmasınlar :)

Rica ederim canım nerden bilebilirsin ki sorun değil. Evet gerçekten çok zor :50:

İnşallah canım herşey kolay olsun bize fazla stres yasatmasınlar :)

Kısa donem askerlikmis oh iyi agustosta giderse subatta doner insallah

Kısa donem askerlikmis oh iyi agustosta giderse subatta doner insallah

Aynen canımm bizimde tam istediğimiz tarihlere denk geliyor zaten :16: Bizde birbirimizi 7 yıldır tanıyoruz ama 2.5 yıldır sevgiliyiz. Nerden nereye :)

Aynen canımm bizimde tam istediğimiz tarihlere denk geliyor zaten :16: Bizde birbirimizi 7 yıldır tanıyoruz ama 2.5 yıldır sevgiliyiz. Nerden nereye :)

Way beee 7 yil onceki hallerini biliyorsun demek :9:
Abinle ablan evli mi canim:)

Back