oyyy internetten mi tanıştınız canım
annesiyle beraber gelmeseydi yaaaa ya ekelktrik olmazsa il görüşte
ne demek elektrik almazsanız
adama trafo bağlarım trafo
arkadaşlar vesile oldu canım
ve ben çıkıyorum duj yapajağım
selamlar
angel sana da selam
hoşbulduk canım sanırım sadece ikimiz varız
bu arada ben gündüz 3 den sonra çoğunlukla açık olurum
pembelokum sende hoşgeldin canım topiğimize
bende genelde akşamları girebiliyorum canım haftaiçi okul haftasonu da malum nişan hazırlıkları derken fırsat buldukça girmeye çalışıyorum
artık üç olduk canım
Hosbuldum :) nisan heyecanini paylasirsin artik bizimle :)
paylaşırım tabiki de23 gün var ama biz daha sadece düğün salonunu tuttuk :18: haftasonu da hayırlısıyla kıyafetlerle takıları almaya çıkıcaz .fotoğrafçıyla konuştuk ama haftasonu bidaha gideriz kapora falan veriliyor mu oraya da hiç bilmiyorum :44:
en çok düşündüğüm konu da nişanlık ve kuaför onları da çıkarsak aradan biraz rahatlıycam:18:
Salon tutulmus:) elbise de 3-4 gun gezmeyle halledilir ya:)
Ee yas kac:) iliskiniz kac yillik:)
bi yandan okulda olduğundan zor oluyor yoksa şimdiye kadar çoğunu halletmiş olucaktıkşuan 19 ama nişanımdan 17 gün sonra 20 olucam 1 buçuk yıllıkta ilişkimiz var canım
Hm masallah canim
Ben de 21.5 yasimdayim iliskimizde de 5 yili doldurduk
size de maşallah canım Allah hiç bozmasın6 ay sonra seninde nişanın varmış peki isteme falan oldu mu
Yok daha isteme olmadı yaa il disindan akrabalar gelecek diye annem bisan ile kiz isteme yakin olsun diyor
Yani nisandan bir gun once filan olsun kiz isteme diyor ya bakalim oyle olabilir
stres başlamıştır o zaman şimdiden
kız isteme bi geçsin ertesi günü büyük bi yük kalkmış gibi oluyor üstünden canım vallaSabirsizlik var ya :) zaman gecse bir an once :)
kız isteme bi geçsin ertesi günü büyük bi yük kalkmış gibi oluyor üstünden canım vallaama her anın tadını çıkart ve birinin eline foto makinesini ver bol bol video çeksin sonra izlerken çok komik oluyor tam isteme anında herkesten terler akıyor
Evet foto ve video cok onemli :)
Bunca yildan sonra isteme merasimi sonrasi rahatlama benim icin buyuk olur evet
senin ikisi yakın olucakmış hem canım şimdiden araştır nişan elbiseni ayrıntılarını
Ay bende 2015 geliniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?