2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

oyyy internetten mi tanıştınız canım
annesiyle beraber gelmeseydi yaaaa ya ekelktrik olmazsa il görüşte

ne demek elektrik almazsanız

adama trafo bağlarım trafo

arkadaşlar vesile oldu canım

ve ben çıkıyorum duj yapajağım

selamlar

angel sana da selam

pembelokum sende hoşgeldin canım topiğimize

hoşbulduk canım sanırım sadece ikimiz varız

bu arada ben gündüz 3 den sonra çoğunlukla açık olurum

bende genelde akşamları girebiliyorum canım haftaiçi okul haftasonu da malum nişan hazırlıkları derken fırsat buldukça girmeye çalışıyorum

artık üç olduk canım

Hosbuldum :) nisan heyecanini paylasirsin artik bizimle :)

Hosbuldum :) nisan heyecanini paylasirsin artik bizimle :)

paylaşırım tabiki de 23 gün var ama biz daha sadece düğün salonunu tuttuk :18: haftasonu da hayırlısıyla kıyafetlerle takıları almaya çıkıcaz .fotoğrafçıyla konuştuk ama haftasonu bidaha gideriz kapora falan veriliyor mu oraya da hiç bilmiyorum :44:
en çok düşündüğüm konu da nişanlık ve kuaför onları da çıkarsak aradan biraz rahatlıycam:18:

Salon tutulmus:) elbise de 3-4 gun gezmeyle halledilir ya:)
Ee yas kac:) iliskiniz kac yillik:)

Salon tutulmus:) elbise de 3-4 gun gezmeyle halledilir ya:)
Ee yas kac:) iliskiniz kac yillik:)

bi yandan okulda olduğundan zor oluyor yoksa şimdiye kadar çoğunu halletmiş olucaktık şuan 19 ama nişanımdan 17 gün sonra 20 olucam 1 buçuk yıllıkta ilişkimiz var canım

bi yandan okulda olduğundan zor oluyor yoksa şimdiye kadar çoğunu halletmiş olucaktık şuan 19 ama nişanımdan 17 gün sonra 20 olucam 1 buçuk yıllıkta ilişkimiz var canım

Hm masallah canim
Ben de 21.5 yasimdayim iliskimizde de 5 yili doldurduk

size de maşallah canım Allah hiç bozmasın 6 ay sonra seninde nişanın varmış peki isteme falan oldu mu

Yok daha isteme olmadı yaa il disindan akrabalar gelecek diye annem bisan ile kiz isteme yakin olsun diyor
Yani nisandan bir gun once filan olsun kiz isteme diyor ya bakalim oyle olabilir

Yok daha isteme olmadı yaa il disindan akrabalar gelecek diye annem bisan ile kiz isteme yakin olsun diyor
Yani nisandan bir gun once filan olsun kiz isteme diyor ya bakalim oyle olabilir

stres başlamıştır o zaman şimdiden

Sabirsizlik var ya :) zaman gecse bir an once :)
kız isteme bi geçsin ertesi günü büyük bi yük kalkmış gibi oluyor üstünden canım valla ama her anın tadını çıkart ve birinin eline foto makinesini ver bol bol video çeksin sonra izlerken çok komik oluyor tam isteme anında herkesten terler akıyor

Evet foto ve video cok onemli :)
Bunca yildan sonra isteme merasimi sonrasi rahatlama benim icin buyuk olur evet

senin ikisi yakın olucakmış hem canım şimdiden araştır nişan elbiseni ayrıntılarını

Elbiseyi alabilecegim magazalari belirledim canim ben sevgilime de ilk goruste asık oldugum gibi, biseyleri de ilk goruste begenirim ve birden begenirim, gecen akraba dugunu icin elbise ariyorduk birden bi elbiseyi begendim aldim daha da magaza gezmedim

O nedenle sanirim cok zorlanmam elbise konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…