• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

baharatlığımı değiştirdim metal 3 lü büyük kap aldım :D tupperware dan almıştım baharatlık sonradan aklıma geldi :D fıstık yeşili kapaklı :d bunlarıda çay şeker türk kahvesi koymak için kullanıcam büyük boy aldım 3 lü :D

sıkma canınını gimumcum :D elbisende saçın başın makyajında güzel olacak :D iyi düşün iyi olsun ;)

amin canım inşAllah ama sizin dualarınıza da çok ihitiyacım var unutmayın sakın beni:16:

unuturmuyum kız hiç :D resimlerini kocaman büyük heyecanla bekliyoruz :D topikcek :D :16:

ayy bitanesiniz siz :16: kızlar ben çıkıyorum simdi hazırlanıyım sınava gidicem ordan da evime dönücem bugün çok sükür.iyi dilekleriz için hepinize ayrı ayrı çok teşşekkür ederim ..bende size dua edicem Allah ım hepinize mutlu , huzurlu , aşk dolu yuvalar nasip etsin .kimse giremesin aranıza.umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur.unutmayın beni:16: çok seviyorum ben sizii:16::54::54::16:

ayy bitanesiniz siz :16: kızlar ben çıkıyorum simdi hazırlanıyım sınava gidicem ordan da evime dönücem bugün çok sükür.iyi dilekleriz için hepinize ayrı ayrı çok teşşekkür ederim ..bende size dua edicem Allah ım hepinize mutlu , huzurlu , aşk dolu yuvalar nasip etsin .kimse giremesin aranıza.umarım herşey gönlünüzden geçtiği gibi olur.unutmayın beni:16: çok seviyorum ben sizii:16::54::54::16:

boşa stres etmişim diye koşa koşa gelmeni bekliyorum ben topiğe :4:
herşey gönlünce olsun. şimdiden tebrikler. az döktür oyna. daha dügün var kına var :10:

nişanlıma jest konusunda niye kimseden cıt cıkmadı :47::20::19:
cok ayıp :4:

bizde seni seviyok :) :16: hadi bakalım hem hayırlı sınavlar hemde hayırlı günler :)
boşa stres etmişim diye koşa koşa gelmeni bekliyorum ben topiğe :4:
herşey gönlünce olsun. şimdiden tebrikler. az döktür oyna. daha dügün var kına var :10:

nişanlıma jest konusunda niye kimseden cıt cıkmadı :47::20::19:
cok ayıp :4:

ben fikrimi paylaştım :) ama evde yapmak istemediğin için dışarıdan alacağın çikilatalar banada uygun gibi geldi D:

ben fikrimi paylaştım :) ama evde yapmak istemediğin için dışarıdan alacağın çikilatalar banada uygun gibi geldi D:

hediyedenizinden alcam. cikolataları kalitelidir umarım
rezil olmuyum jest yapcam derken :24:
saol canım :7:

diğerleri yok piyasada gelirler elbet :24::44:
annen sevdiceginin evinde oldugunu bilmio dimi. kıskandım sanki
annenin telefon numarası neydi bişi danışıcaktımda. seni ispiyonlama gibi bi durum söz konusu bile olamaz tatlım :35::51:

salonda olucak canım davetiyeler de dağıtıldığı için erteleyemeyiz :44: akşamı takmıyorum canım kafama gündüz korkuyorum çok istiyoruz dış çekimi :16:
İnşallah gönlünce olur canım herşey, ne olursa olsun sevgiye sahip olduğun aklına gelsin gerisi teferruat ;)
manisa da yaşıyorum canım.sağolsun teyzemler kuzenler dün gelmişler bize herşeye yardım etmişler ,bu akşamda gelip yemeklere yardım ediceklermiş.
canımm benim güldürdün vallahi yüzümü , çok iyi moral oldun :54::) inşAllah canım o gün bari bişey çıkmasa.şemsiyem hazır zaten ama elbisem saçım bozulur :14:

Allah yardımcın olsun inşallah ne diyim, mutlu etsin ikinizi:54:

annenin telefon numarası neydi bişi danışıcaktımda. seni ispiyonlama gibi bi durum söz konusu bile olamaz tatlım :35::51:

cancağazımm, çikolata yerine meyve sepeti ya da kek sepetleri var ya onlardan da gönderebilirsin. bütçe limitin nedir bilmiyorum ama güzel arajmanlar oluyor :31:

annem dumanla haberleşiyor caım telefon kullanmıyok biz:D zaten senin hiiiç öyle birşey yaptığını düşünmüyorum asla yapmazsın :P kıskanmak bile sende abes duruyor :P annem bilse burda olduğumu çoktaaaaaannn cenaze merasimim bitmiş gömmüştü beni :D kafamı dışarı çıkartamıom kız :D bizim evlerimiz azıcık yakın sayılır ikimizde merkezdeyiz tam dolaşırken falan birine denk gelirim diye evde oturuyorum sürekli ancak akşam belli bi saatten sonra çıkıyorum dışarıya :D :52::52::52::36::36::36::36::36: olmazsın olmazsın... içek sepeti miydi neydi o sitedede meyveli çikilatalar falan var :D onlarada baksana kekler falan oh mis :D bide macaron da değişik bir gönderi olabilir :D

cancağazımm, çikolata yerine meyve sepeti ya da kek sepetleri var ya onlardan da gönderebilirsin. bütçe limitin nedir bilmiyorum ama güzel arajmanlar oluyor :31:

yada güzle olurda. işyerinde kalabalıklar arkadaşları yer bitirir :33:
olmaz :ssz:
ondan cikolata diom :27:

annem dumanla haberleşiyor caım telefon kullanmıyok biz:D zaten senin hiiiç öyle birşey yaptığını düşünmüyorum asla yapmazsın :P kıskanmak bile sende abes duruyor :P annem bilse burda olduğumu çoktaaaaaannn cenaze merasimim bitmiş gömmüştü beni :D kafamı dışarı çıkartamıom kız :D bizim evlerimiz azıcık yakın sayılır ikimizde merkezdeyiz tam dolaşırken falan birine denk gelirim diye evde oturuyorum sürekli ancak akşam belli bi saatten sonra çıkıyorum dışarıya :D :52::52::52::36::36::36::36::36: olmazsın olmazsın... içek sepeti miydi neydi o sitedede meyveli çikilatalar falan var :D onlarada baksana kekler falan oh mis :D bide macaron da değişik bir gönderi olabilir :D

dumanlaşırım ben annenler
hangi hava yollarıyla dumanlaşıo :ssz:
korrrr bi ateş yaktımmı tamamdır :1::1:
keşke uzakta olsaydı yada başka ilçede bol bol gezerdiniz dicemde. calışıodu ama dimi.
bari oda işten izin alsaydıda istanbula kacış yapsaydınız. adalar falan :16:

cicek sepetindekiler cıks olmaz :51:

dumanlaşırım ben annenler
hangi hava yollarıyla dumanlaşıo :ssz:
korrrr bi ateş yaktımmı tamamdır :1::1:
keşke uzakta olsaydı yada başka ilçede bol bol gezerdiniz dicemde. calışıodu ama dimi.
bari oda işten izin alsaydıda istanbula kacış yapsaydınız. adalar falan :16:

cicek sepetindekiler cıks olmaz :51:

aa neden :S maddiyat olarak mı pahalı yoksa ürünlerii güzel değil??

annemler mi eee şey kem küm.... sen en kırmızısından ateş yak güzelim annem anlar :P :16::54: uzakta arada ankaraya kaçtık bir iki defa işte o zaman rahat oluyoruz da bursada maalesef pek öyle olamıyoruz. nasipse eylülden sonraya :D şimdi ortada birşey yok zaten karışık ortalık diye pek ses etmiyor benimkide ama deli doludur benden çok meraklıdır gezmeye tozmaya :D bakalım artık nasip :D bugün oğlu geliyor gelmeseydi eğer gezmeye gitcektik :D bakalım artıkcanımcım D:

bu arada ne izni kız benim herif kendi işini yapıyor :D ama sıkıntı şurda işleri bu dönemde var yazın var kışın çalışamıyorlar :S birde elemanları pek anlamıyor işten o yüzden mecbur kendi gidiyor. dükkanıda sokağın başında montaja v.s. gitmediklerinde ben gidip dükkanda oturuyorum o imalat yaparken :D

aa neden :S maddiyat olarak mı pahalı yoksa ürünlerii güzel değil??

annemler mi eee şey kem küm.... sen en kırmızısından ateş yak güzelim annem anlar :P :16::54: uzakta arada ankaraya kaçtık bir iki defa işte o zaman rahat oluyoruz da bursada maalesef pek öyle olamıyoruz. nasipse eylülden sonraya :D şimdi ortada birşey yok zaten karışık ortalık diye pek ses etmiyor benimkide ama deli doludur benden çok meraklıdır gezmeye tozmaya :D bakalım artık nasip :D bugün oğlu geliyor gelmeseydi eğer gezmeye gitcektik :D bakalım artıkcanımcım D:

bu arada ne izni kız benim herif kendi işini yapıyor :D ama sıkıntı şurda işleri bu dönemde var yazın var kışın çalışamıyorlar :S birde elemanları pek anlamıyor işten o yüzden mecbur kendi gidiyor. dükkanıda sokağın başında montaja v.s. gitmediklerinde ben gidip dükkanda oturuyorum o imalat yaparken :D

yok ürünleri cok güzelde. cok şaşalı ofisinde tek degil cok iş arkadaşı var.
yerler bitirirler kuzuma kalmaz. canım sıkılır :1::1:

aile dibinizde olunca pek gezemezsiniz cünkü ondan dedim bende
inşallah canım. gezip tozmak yeni yerler keşfetmek gibisi yok :8:

heeeee klima işiylemi ugraşıo nabıo dicemde. gerci kışında klima kullananlar var :26:

Canım sıkıldı kızlar yaaa :((

Back