• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

ahh beni,m bebekim o yaa :D sahiplendim ben 11 aylıkken ama şu anda bende değil kaynanamda :D bahçelerine kedi giriyor ekinleri mahvediyor diye aldılar benden :D bende arada bir gidip görüyorum kaynanamla da görüşmeye bahanem oluyor böylece :D anneminde alerjisi çıktı köpeğe falan en güzeli orası dedik sağolsunlar onlarda hemencik sahiplendiler benim deliyi :D adı pe.evnk e çıkmıştı kızlara hasta erkeklere düşmandı :D ama sağolsun sevdicek adam etti biraz :D

:1::1:
iyi etmiş valla. başınıza bela acardı falan :27::ssz:

:1::1:
iyi etmiş valla. başınıza bela acardı falan :27::ssz:
sormaa :D olur olmadık yerde aparttaki kıların oralarını buralarını yalıyor falan :D jackrussel cinsiydi ufak tefek öpmek için beni kızları zıp zıp zıplıyordu uçan öpücük koyduydukdu adını :D tabi diğer lakaptan sonra :D

neyse dur az bi etrafı topliim bugün sevdicek 11 de gelicek abisinin dükkanına :D akşama da yemek yapılcak daha bitsin işlerin yine gelirim :) hadi görürşürüüüüzzz :D :16::2::5:

İyi aksamlar fıstıklar nasılsınız.Bugün tektasımıda aldım kuyumcudan nasıllarr cok mutluyummm :16:

Eki Görüntüle 1062510 Eki Görüntüle 1062511 $yuzuklee.jpg

kızlar çok mutsuzum :43: Allah ın işine tabiki de karışılmaz ama yağmur yağıyor cumartesi günü nişan öncesi dış çekimimiz var :43:

kızlar çok mutsuzum :43: Allah ın işine tabiki de karışılmaz ama yağmur yağıyor cumartesi günü nişan öncesi dış çekimimiz var :43:
Canım uzulme daha 2 gun var neler neler olur bu zmn dilimindeee.Rabbim cok buyukk

neredeydin canım sen ? üzülme vardır bi hikmeti, hem cumartesiye daha çok var

bi yandan nişan hazırlıkları bi yandan okul derken kk ya her zaman giremez oldum canım.

bütün terslikler aksilikler üstüste geliyor :43:önce tacımın belli olucak bi parçası kırıldı tam umudumu kesmişken dün Allah a şükür annem yaptırmış.nişanlığımı aldık eve geldik annemle konuşurken bi baktık nişanlığın eteklerindeki dantelin küçük bir parçası öne doğru düşüyor meğer yırtılmış Allah tan dantelin altından annem hemen dikti.okula da bu hafta gitmiycektim anneme temizlikte yardım ederim diyordum saolsun hocalar yarın a sınav koyduğu için ancak yarın sınavdan sonra gidebilicem..bugünde şiddetli yağmur yağıyor , ya o günde yağarsa :43: herşeyde bi hayır vardır iyi düşünmeye çalışıyorum ama iyice moralim bozuldu.sevdiceğim daha kötü durumda ona yansıtmamaya çalışıyorum. normalde sinirli bi yapısı var bugüne kadar o da bana çok yansıtmıyordu mutlu olalım diye ama yağmurda yağınca iyice çöktü :43:

topikteki arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var çok üzülüyorum:43::43:

bi yandan nişan hazırlıkları bi yandan okul derken kk ya her zaman giremez oldum canım.

bütün terslikler aksilikler üstüste geliyor :43:önce tacımın belli olucak bi parçası kırıldı tam umudumu kesmişken dün Allah a şükür annem yaptırmış.nişanlığımı aldık eve geldik annemle konuşurken bi baktık nişanlığın eteklerindeki dantelin küçük bir parçası öne doğru düşüyor meğer yırtılmış Allah tan dantelin altından annem hemen dikti.okula da bu hafta gitmiycektim anneme temizlikte yardım ederim diyordum saolsun hocalar yarın a sınav koyduğu için ancak yarın sınavdan sonra gidebilicem..bugünde şiddetli yağmur yağıyor , ya o günde yağarsa :43: herşeyde bi hayır vardır iyi düşünmeye çalışıyorum ama iyice moralim bozuldu.sevdiceğim daha kötü durumda ona yansıtmamaya çalışıyorum. normalde sinirli bi yapısı var bugüne kadar o da bana çok yansıtmıyordu mutlu olalım diye ama yağmurda yağınca iyice çöktü :43:

topikteki arkadaşlar nolur dualarınızı eksik etmeyin çok ihtiyacım var çok üzülüyorum:43::43:

nazar çıkıyo canım işte.. bırak yaşanacak tüm aksilikler nişandan önce yaşansın ki o güne bişi kalmasın :31:

üzülme kuzuucum benim:29: hangi şehirde yaşıyordun sen bakayım hava durumuna :) temizliğe de kuzenlerin falan yok mu onlar gidip yardım etsinler anneciğine, stres yapma hiç boşuna benim nişanımda da aksilikler çıktı ama sonunda eğlendik geçti bitti önemseme küçük şeyleri, makasında var hem bak kurdelenin kesileceği kesin:1:, sevdiceğinede yansıtma hiç bişey sen çok güzel olacaksın tacın elbisenin neresi koparsa kopsun:nazar:, çok üstüne düşme düştükçe gözüne batar herşeyyy.. Hem yağmur da yağmayacak biliyorum :) diyelim ki yağdı süslü şemsiyeler var bi sürü onlar la çok güzel romantik fotolar çekebilirsinizzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bi gül bakıyım şimdi :54:

Son düzenleme:
Evde mi olacaktı salonda mı canım? Eğer batı taraflardaysan cumartesi yağışlı görünüyor. Allahın işi tabi yağmayabilirde. Eğer evde yapacaksanız(sanırım evde değildi ya :1:) pazara erteleyin diyecektim ama, pazar günü dolu değilse salonuda ayarlayabilirsiniz. Ya da hepsini boşverip akışına bırakıp devam edeceksiniz. Bence en son seçenek;) $haritatahmingun2.png $haritatahmingun3.png

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım :3: 2015 de düğün düşünüyoruz inş sohbetinize dahil olmaya geldim.

İyi aksamlar fıstıklar nasılsınız.Bugün tektasımıda aldım kuyumcudan nasıllarr cok mutluyummm :16:

Eki Görüntüle 1062510 Eki Görüntüle 1062511 Eki Görüntüle 1062512

cok hoş gözüküyolar. güle güle kullan canım :13:

:4::4::4::4:
stresten ne düşünücegini biliyosun valla. perşembeydi dün. düzelir hava düzelir.
hem yagmur altındada daha romantik olur dış cekim :27:
kendini rahatlat ya... düşünme bi aksilik falan rahat ol:7:

Günaydın kızlar hayırlı cumalar..

GiMUm cumartesi günü bütün şanslar senle olsun tatlım...:7:
duam seninle :7:

Kızlar ben de aranıza yeni katıldım :3: 2015 de düğün düşünüyoruz inş sohbetinize dahil olmaya geldim.

Hoşgeldinn canımmm benimm Rabbim hayırlısıyla nasip eylesin inşaAllahhh:16:

cok hoş gözüküyolar. güle güle kullan canım :13:

:4::4::4::4:
stresten ne düşünücegini biliyosun valla. perşembeydi dün. düzelir hava düzelir.
hem yagmur altındada daha romantik olur dış cekim :27:
kendini rahatlat ya... düşünme bi aksilik falan rahat ol:7:

Çok teşekkür ederim cnm benimmmm sağol:16:

Günaydın kızlar :)

YEKTA canim yüzüğün çok güzel maşallah Rabbim bir ömür tasimayi nasip etsin inşallah

GİMUM canim birak yagsin yağmur :) çok daha romantik fotoğraf çekimi olacagindan eminim.yinede inşallah yağmaz diye dua edelim tatlim. Ama inan yağarsa bile çok eğlenceli bi o kadar romantik ve ve ve yağmur altında ask tadinda fotograflarin olur inşallah :)

KARKRALİCESİ bak bugün erken gunaydin dedim :) benimkini ise yolladim simdi geri uyuycam bütün gün evde patlıyorum yoksa tek başıma :( aksama sevdicegin oğlu gelecek :) özledim sıpayı :) biraz neşem yerine gelir :) sağolsun çok seviyor beni b... Abla diye dolasiyor ödev falan yapiyoruz beraber :) tabi sevdiceginde pek hoşuna gidiyor :) oğluyla müstakbel eşi iyi anlasinca :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

YEKTA canim yüzüğün çok güzel maşallah Rabbim bir ömür tasimayi nasip etsin inşallah

GİMUM canim birak yagsin yağmur :) çok daha romantik fotoğraf çekimi olacagindan eminim.yinede inşallah yağmaz diye dua edelim tatlim. Ama inan yağarsa bile çok eğlenceli bi o kadar romantik ve ve ve yağmur altında ask tadinda fotograflarin olur inşallah :)

KARKRALİCESİ bak bugün erken gunaydin dedim :) benimkini ise yolladim simdi geri uyuycam bütün gün evde patlıyorum yoksa tek başıma :( aksama sevdicegin oğlu gelecek :) özledim sıpayı :) biraz neşem yerine gelir :) sağolsun çok seviyor beni b... Abla diye dolasiyor ödev falan yapiyoruz beraber :) tabi sevdiceginde pek hoşuna gidiyor :) oğluyla müstakbel eşi iyi anlasinca :)

Teşekkür ederim tatlımm aminnnn:16:

uyku deme bana... dün eve gittim 6-30 uyudum. 10 da uyandım. tekrar 11,30 da uyudum sabah kalktım işe zar zor geldim.
kendimi uykuya veriyorum :ssz:
uyu uyu akşama işin var. anlaşmanız tabiki cok güzel. rabbim mutlulugunuzu daim etsin.
akşama yemek yap bari bi işe yara :4: :27:
pasta börek. falanda yap :51:

Hoşgeldin hayirli olur inşallah :)

Canim dualarimiz seninle sıkma canini umarim yagmaz :)

Back