• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

uyku deme bana... dün eve gittim 6-30 uyudum. 10 da uyandım. tekrar 11,30 da uyudum sabah kalktım işe zar zor geldim.
kendimi uykuya veriyorum :ssz:
uyu uyu akşama işin var. anlaşmanız tabiki cok güzel. rabbim mutlulugunuzu daim etsin.
akşama yemek yap bari bi işe yara :4: :27:
pasta börek. falanda yap :51:

fırını yok benim sevdiceğin evi bildiğin bekar evi :D ama elimden geldiğince ( aşçı olduğum halde malzeme azlığından birşey yapamıyorum ) birşeyler yapmaya çalışıyorum :)

Teşekkür ederim tatlımm aminnnn:16:

:) :16:

kızlarrr koşun yetişin ben alışveriş yapıyorum markafoniden ara ara nevresim takımları ve mutfak banyo eşyaları indirime girmiş bende bir kaç birşey beğendim bana bi fikir verin sevdiceği aradım sordum beğendiysen al dedide bilemedim :) birde siz söyleyin :) :16:

fırını yok benim sevdiceğin evi bildiğin bekar evi :D ama elimden geldiğince ( aşçı olduğum halde malzeme azlığından birşey yapamıyorum ) birşeyler yapmaya çalışıyorum :)

:) :16:

kızlarrr koşun yetişin ben alışveriş yapıyorum markafoniden ara ara nevresim takımları ve mutfak banyo eşyaları indirime girmiş bende bir kaç birşey beğendim bana bi fikir verin sevdiceği aradım sordum beğendiysen al dedide bilemedim :) birde siz söyleyin :) :16:

markafoniden benimde nişanlım cok şey almıştı evimize.
güzel ürünleri. ama kargo konusunda sacmalıkları diz boyu.
mutfak ürünü alıyosun. o kargoya kıyafet koyamıosun o ayrı kargo oluo...
alışveriş yapmayı bıraktım :35:

resimlerini ve fiyatlarını gönder istersen bakayım yardımcı olayım canım :24:

sizde bana fikir verin.
haftaya sınavı var nişanlımın aöf son sınıfta. yaşadıgımız sıkıntılarıda biliyosunuz.
onu biraz mutlu etme adına birşey yapmak istiyorum.
resimli cikolata geldi aklıma ama başka ne olabilir kızlar...

gecen hafta kendisi bana beni mutlu etmek için cicek jestinde bulunmuştu.
böyle bi jest gibi bişey istiyorum. ne olabilir:16:

işte bunlarr :) $8699089128907_0_1.jpg bu baharatlık takımım :) $8699089128938_0_1.jpg bu sıvı sabunluk ve süngerlik :) pek emin değilim bundan sadece diğerleriyle takım olduğu için aldım :) $8699089130023_0_1.jpg sevdiceğime lezzetli krepler hazırlıycam bununla :) çok seviyor benim kreplerimi :) $8699089128983_0_1.jpg bu kaşıklık ve içindeki kaşıklarla beraber geliyor içindekiler pek kullanışlı değil ama yinede diğerleriyle takım olsun diye aldım modelleri aynı çünkü :) $8699089128952_0_1.jpg bunlar kirli kaşıklıklar ikisi bir arada 15 tlydi. maksadım yine takımdan bir ürün olsun.Eki Görüntüle 1063065 bu slikon saplı seramik tava :) $8699108649192_0_1.jpg sos tavası :) $8699089128921_0_1.jpg kurabiye kavanozu ( çok seviyorum bunları ben :) ) $2012000276802_0.jpg nevresim takımı pachwork :) $8699089128976_0_1.jpg buda yağlık - sirkelik, tuzluk - biberlik , şekerlik takımı altındaki bambu tepsiyle gönderiliyor.

şimdi hatuncanlar ben bunları çok beğendim ancak 242 tl tutuyor 6 taksitle alabiliyorum. sizce modelleri nasıl? ve gereksiz dediğiniz birşey varmı? bazılarında kararsızım çünkü :( takım olsun diye aldım ama mutfakta şık durur mu ?

markafoniden benimde nişanlım cok şey almıştı evimize.
güzel ürünleri. ama kargo konusunda sacmalıkları diz boyu.
mutfak ürünü alıyosun. o kargoya kıyafet koyamıosun o ayrı kargo oluo...
alışveriş yapmayı bıraktım :35:

resimlerini ve fiyatlarını gönder istersen bakayım yardımcı olayım canım :24:

gönderdim bile :D elbise almadım zaten :D şu aralar birşey almıycam kendime sağolsun sevdicek halletti o konuyu :) yazlıklarımıda geçen yıl baya bi yenilediydimdi birde kilo vermek istiyorum şu anda o yüzden elbise v.s. almıycam :D kargosu problem değil benim için acelem yok sonuçta :D

sizde bana fikir verin.
haftaya sınavı var nişanlımın aöf son sınıfta. yaşadıgımız sıkıntılarıda biliyosunuz.
onu biraz mutlu etme adına birşey yapmak istiyorum.
resimli cikolata geldi aklıma ama başka ne olabilir kızlar...

gecen hafta kendisi bana beni mutlu etmek için cicek jestinde bulunmuştu.
böyle bi jest gibi bişey istiyorum. ne olabilir:16:

hımmm... çikolata mantıklı yada kendinde yapabilirsin şekilli kalıplardan al çikolata kalıbı slikon oluyor onlara kuvertür çikolata erit içine sevdiği kuruyemiş yada meyvelerden karıştır ellerinle hazırlamış olursun. ( ben fırınlanmış pudra şekerli bademli çikolatayı çok severek yapıyorum mesela enfes oluyor :) )

gönderdim bile :D elbise almadım zaten :D şu aralar birşey almıycam kendime sağolsun sevdicek halletti o konuyu :) yazlıklarımıda geçen yıl baya bi yenilediydimdi birde kilo vermek istiyorum şu anda o yüzden elbise v.s. almıycam :D kargosu problem değil benim için acelem yok sonuçta :D

hımmm... çikolata mantıklı yada kendinde yapabilirsin şekilli kalıplardan al çikolata kalıbı slikon oluyor onlara kuvertür çikolata erit içine sevdiği kuruyemiş yada meyvelerden karıştır ellerinle hazırlamış olursun. ( ben fırınlanmış pudra şekerli bademli çikolatayı çok severek yapıyorum mesela enfes oluyor :) )

evde aklımda bişilerde vardıda. pasta falan. şehir dışında ya yerdide.
evde şimdi ugraşıpda annemin dırdırını dinliyemem.
ondan öyle dışardan cikolata düşündüm :16:

hayırlı olsun ne aldın. iyi günlerde kullanın canım

Günaydın kızlar :)

YEKTA canim yüzüğün çok güzel maşallah Rabbim bir ömür tasimayi nasip etsin inşallah

GİMUM canim birak yagsin yağmur :) çok daha romantik fotoğraf çekimi olacagindan eminim.yinede inşallah yağmaz diye dua edelim tatlim. Ama inan yağarsa bile çok eğlenceli bi o kadar romantik ve ve ve yağmur altında ask tadinda fotograflarin olur inşallah :)

KARKRALİCESİ bak bugün erken gunaydin dedim :) benimkini ise yolladim simdi geri uyuycam bütün gün evde patlıyorum yoksa tek başıma :( aksama sevdicegin oğlu gelecek :) özledim sıpayı :) biraz neşem yerine gelir :) sağolsun çok seviyor beni b... Abla diye dolasiyor ödev falan yapiyoruz beraber :) tabi sevdiceginde pek hoşuna gidiyor :) oğluyla müstakbel eşi iyi anlasinca :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

işte bunlarr :) Eki Görüntüle 1063059 bu baharatlık takımım :) Eki Görüntüle 1063070 bu sıvı sabunluk ve süngerlik :) pek emin değilim bundan sadece diğerleriyle takım olduğu için aldım :) Eki Görüntüle 1063068 sevdiceğime lezzetli krepler hazırlıycam bununla :) çok seviyor benim kreplerimi :) Eki Görüntüle 1063067 bu kaşıklık ve içindeki kaşıklarla beraber geliyor içindekiler pek kullanışlı değil ama yinede diğerleriyle takım olsun diye aldım modelleri aynı çünkü :) Eki Görüntüle 1063066 bunlar kirli kaşıklıklar ikisi bir arada 15 tlydi. maksadım yine takımdan bir ürün olsun.Eki Görüntüle 1063065 bu slikon saplı seramik tava :) Eki Görüntüle 1063062 sos tavası :) Eki Görüntüle 1063061 kurabiye kavanozu ( çok seviyorum bunları ben :) ) Eki Görüntüle 1063058 nevresim takımı pachwork :) Eki Görüntüle 1063071 buda yağlık - sirkelik, tuzluk - biberlik , şekerlik takımı altındaki bambu tepsiyle gönderiliyor.

şimdi hatuncanlar ben bunları çok beğendim ancak 242 tl tutuyor 6 taksitle alabiliyorum. sizce modelleri nasıl? ve gereksiz dediğiniz birşey varmı? bazılarında kararsızım çünkü :( takım olsun diye aldım ama mutfakta şık durur mu ?

Bence çok ciciler bende çok beğendim o takımları çok cicilerrr:16:

Kızlar bana daha bildirim gelmiyor yaa size geliyormuu :2:

cok güzel aldıkların bsrns
iyi günlerde kullan :27:

Yekta alıntı olmayınca bildirim gelmio :51:

evde aklımda bişilerde vardıda. pasta falan. şehir dışında ya yerdide.
evde şimdi ugraşıpda annemin dırdırını dinliyemem.
ondan öyle dışardan cikolata düşündüm :16:

hayırlı olsun ne aldın. iyi günlerde kullanın canım

teşekkür ederim canımcım :) resimleri ekledim bi gurupta daha sordumda facete baharatlıklar ve kaşıklık için annane işi dediler :( acaba almasam mı diyorum :(

Kızlar bana daha bildirim gelmiyor yaa size geliyormuu :2:

geliyor canım :)
Bence çok ciciler bende çok beğendim o takımları çok cicilerrr:16:

çok teşekkür ederim canımcım :) annane işi gibi değil demi ? yada öyle mi duruyor?

cok güzel aldıkların bsrns
iyi günlerde kullan :27:

Yekta alıntı olmayınca bildirim gelmio :51:

teşekkür ederim canım benim:D annane işi gibi duruyor mu sizce kızlar? yani mutfakta ankastre kullanmak istiyoruz dolaplarım ne renk olur bilmiyorum ama siyah beyaz düşünüyorum modern bir mutfak olsun istiyorum eşyalarım cıvıl cıvıl rengarenk olsunlar istiyorum. sizce bunlar çok mu dışında olayın?

teşekkür ederim canımcım :) resimleri ekledim bi gurupta daha sordumda facete baharatlıklar ve kaşıklık için annane işi dediler :( acaba almasam mı diyorum :(

ya zevklerle renkler tartışılmaz. sen begendiysen no problem :29:

üzülme kuzuucum benim:29: hangi şehirde yaşıyordun sen bakayım hava durumuna :) temizliğe de kuzenlerin falan yok mu onlar gidip yardım etsinler anneciğine, stres yapma hiç boşuna benim nişanımda da aksilikler çıktı ama sonunda eğlendik geçti bitti önemseme küçük şeyleri, makasında var hem bak kurdelenin kesileceği kesin:1:, sevdiceğinede yansıtma hiç bişey sen çok güzel olacaksın tacın elbisenin neresi koparsa kopsun:nazar:, çok üstüne düşme düştükçe gözüne batar herşeyyy.. Hem yağmur da yağmayacak biliyorum :) diyelim ki yağdı süslü şemsiyeler var bi sürü onlar la çok güzel romantik fotolar çekebilirsinizzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bi gül bakıyım şimdi :54:

manisa da yaşıyorum canım.sağolsun teyzemler kuzenler dün gelmişler bize herşeye yardım etmişler ,bu akşamda gelip yemeklere yardım ediceklermiş.
canımm benim güldürdün vallahi yüzümü , çok iyi moral oldun :54::) inşAllah canım o gün bari bişey çıkmasa.şemsiyem hazır zaten ama elbisem saçım bozulur :14:

Evde mi olacaktı salonda mı canım? Eğer batı taraflardaysan cumartesi yağışlı görünüyor. Allahın işi tabi yağmayabilirde. Eğer evde yapacaksanız(sanırım evde değildi ya :1:) pazara erteleyin diyecektim ama, pazar günü dolu değilse salonuda ayarlayabilirsiniz. Ya da hepsini boşverip akışına bırakıp devam edeceksiniz. Bence en son seçenek;)Eki Görüntüle 1062595 Eki Görüntüle 1062596

salonda olucak canım davetiyeler de dağıtıldığı için erteleyemeyiz :44: akşamı takmıyorum canım kafama gündüz korkuyorum çok istiyoruz dış çekimi :16:

cok hoş gözüküyolar. güle güle kullan canım :13:

:4::4::4::4:
stresten ne düşünücegini biliyosun valla. perşembeydi dün. düzelir hava düzelir.
hem yagmur altındada daha romantik olur dış cekim :27:
kendini rahatlat ya... düşünme bi aksilik falan rahat ol:7:

ama çok yağarsa çekilemeyiz ki :50:

ya zevklerle renkler tartışılmaz. sen begendiysen no problem :29:
baharatlığımı değiştirdim metal 3 lü büyük kap aldım :D tupperware dan almıştım baharatlık sonradan aklıma geldi :D fıstık yeşili kapaklı :d bunlarıda çay şeker türk kahvesi koymak için kullanıcam büyük boy aldım 3 lü :D

manisa da yaşıyorum canım.sağolsun teyzemler kuzenler dün gelmişler bize herşeye yardım etmişler ,bu akşamda gelip yemeklere yardım ediceklermiş.
canımm benim güldürdün vallahi yüzümü , çok iyi moral oldun :54::) inşAllah canım o gün bari bişey çıkmasa.şemsiyem hazır zaten ama elbisem saçım bozulur :14:

sıkma canınını gimumcum :D elbisende saçın başın makyajında güzel olacak :D iyi düşün iyi olsun ;)

Günaydın kızlar hayırlı cumalar..

GiMUm cumartesi günü bütün şanslar senle olsun tatlım...:7:
duam seninle :7:

günaydın canımm benim aminn amin , bizimle birlikte cumartesi özel günleri olan herkesin Allah yardımcısı olsun:16:

Back