- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
uyku deme bana... dün eve gittim 6-30 uyudum. 10 da uyandım. tekrar 11,30 da uyudum sabah kalktım işe zar zor geldim.
kendimi uykuya veriyorum
uyu uyu akşama işin var. anlaşmanız tabiki cok güzel. rabbim mutlulugunuzu daim etsin.
akşama yemek yap bari bi işe yara
pasta börek. falanda yap
Teşekkür ederim tatlımm aminnnn
fırını yok benim sevdiceğin evi bildiğin bekar eviama elimden geldiğince ( aşçı olduğum halde malzeme azlığından birşey yapamıyorum ) birşeyler yapmaya çalışıyorum :)
:)
kızlarrr koşun yetişin ben alışveriş yapıyorum markafoniden ara ara nevresim takımları ve mutfak banyo eşyaları indirime girmiş bende bir kaç birşey beğendim bana bi fikir verin sevdiceği aradım sordum beğendiysen al dedide bilemedim :) birde siz söyleyin :)
markafoniden benimde nişanlım cok şey almıştı evimize.
güzel ürünleri. ama kargo konusunda sacmalıkları diz boyu.
mutfak ürünü alıyosun. o kargoya kıyafet koyamıosun o ayrı kargo oluo...
alışveriş yapmayı bıraktım
resimlerini ve fiyatlarını gönder istersen bakayım yardımcı olayım canım
sizde bana fikir verin.
haftaya sınavı var nişanlımın aöf son sınıfta. yaşadıgımız sıkıntılarıda biliyosunuz.
onu biraz mutlu etme adına birşey yapmak istiyorum.
resimli cikolata geldi aklıma ama başka ne olabilir kızlar...
gecen hafta kendisi bana beni mutlu etmek için cicek jestinde bulunmuştu.
böyle bi jest gibi bişey istiyorum. ne olabilir
gönderdim bileelbise almadım zaten şu aralar birşey almıycam kendime sağolsun sevdicek halletti o konuyu :) yazlıklarımıda geçen yıl baya bi yenilediydimdi birde kilo vermek istiyorum şu anda o yüzden elbise v.s. almıycam kargosu problem değil benim için acelem yok sonuçta
hımmm... çikolata mantıklı yada kendinde yapabilirsin şekilli kalıplardan al çikolata kalıbı slikon oluyor onlara kuvertür çikolata erit içine sevdiği kuruyemiş yada meyvelerden karıştır ellerinle hazırlamış olursun. ( ben fırınlanmış pudra şekerli bademli çikolatayı çok severek yapıyorum mesela enfes oluyor :) )
Günaydın kızlar :)
YEKTA canim yüzüğün çok güzel maşallah Rabbim bir ömür tasimayi nasip etsin inşallah
GİMUM canim birak yagsin yağmur :) çok daha romantik fotoğraf çekimi olacagindan eminim.yinede inşallah yağmaz diye dua edelim tatlim. Ama inan yağarsa bile çok eğlenceli bi o kadar romantik ve ve ve yağmur altında ask tadinda fotograflarin olur inşallah :)
KARKRALİCESİ bak bugün erken gunaydin dedim :) benimkini ise yolladim simdi geri uyuycam bütün gün evde patlıyorum yoksa tek başımaaksama sevdicegin oğlu gelecek :) özledim sıpayı :) biraz neşem yerine gelir :) sağolsun çok seviyor beni b... Abla diye dolasiyor ödev falan yapiyoruz beraber :) tabi sevdiceginde pek hoşuna gidiyor :) oğluyla müstakbel eşi iyi anlasinca :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
işte bunlarr :) Eki Görüntüle 1063059 bu baharatlık takımım :) Eki Görüntüle 1063070 bu sıvı sabunluk ve süngerlik :) pek emin değilim bundan sadece diğerleriyle takım olduğu için aldım :) Eki Görüntüle 1063068 sevdiceğime lezzetli krepler hazırlıycam bununla :) çok seviyor benim kreplerimi :) Eki Görüntüle 1063067 bu kaşıklık ve içindeki kaşıklarla beraber geliyor içindekiler pek kullanışlı değil ama yinede diğerleriyle takım olsun diye aldım modelleri aynı çünkü :) Eki Görüntüle 1063066 bunlar kirli kaşıklıklar ikisi bir arada 15 tlydi. maksadım yine takımdan bir ürün olsun.Eki Görüntüle 1063065 bu slikon saplı seramik tava :) Eki Görüntüle 1063062 sos tavası :) Eki Görüntüle 1063061 kurabiye kavanozu ( çok seviyorum bunları ben :) ) Eki Görüntüle 1063058 nevresim takımı pachwork :) Eki Görüntüle 1063071 buda yağlık - sirkelik, tuzluk - biberlik , şekerlik takımı altındaki bambu tepsiyle gönderiliyor.
şimdi hatuncanlar ben bunları çok beğendim ancak 242 tl tutuyor 6 taksitle alabiliyorum. sizce modelleri nasıl? ve gereksiz dediğiniz birşey varmı? bazılarında kararsızım çünkütakım olsun diye aldım ama mutfakta şık durur mu ?
Canım uzulme daha 2 gun var neler neler olur bu zmn dilimindeee.Rabbim cok buyukk
evde aklımda bişilerde vardıda. pasta falan. şehir dışında ya yerdide.
evde şimdi ugraşıpda annemin dırdırını dinliyemem.
ondan öyle dışardan cikolata düşündüm
hayırlı olsun ne aldın. iyi günlerde kullanın canım
Kızlar bana daha bildirim gelmiyor yaa size geliyormuu :2:
Bence çok ciciler bende çok beğendim o takımları çok cicilerrr
nazar çıkıyo canım işte.. bırak yaşanacak tüm aksilikler nişandan önce yaşansın ki o güne bişi kalmasın
cok güzel aldıkların bsrns
iyi günlerde kullan
Yekta alıntı olmayınca bildirim gelmio
teşekkür ederim canımcım :) resimleri ekledim bi gurupta daha sordumda facete baharatlıklar ve kaşıklık için annane işi dedileracaba almasam mı diyorum
üzülme kuzuucum benimhangi şehirde yaşıyordun sen bakayım hava durumuna :) temizliğe de kuzenlerin falan yok mu onlar gidip yardım etsinler anneciğine, stres yapma hiç boşuna benim nişanımda da aksilikler çıktı ama sonunda eğlendik geçti bitti önemseme küçük şeyleri, makasında var hem bak kurdelenin kesileceği kesin , sevdiceğinede yansıtma hiç bişey sen çok güzel olacaksın tacın elbisenin neresi koparsa kopsun , çok üstüne düşme düştükçe gözüne batar herşeyyy.. Hem yağmur da yağmayacak biliyorum :) diyelim ki yağdı süslü şemsiyeler var bi sürü onlar la çok güzel romantik fotolar çekebilirsinizzzzzzzzzzzzzzzz
hadi bi gül bakıyım şimdi
Evde mi olacaktı salonda mı canım? Eğer batı taraflardaysan cumartesi yağışlı görünüyor. Allahın işi tabi yağmayabilirde. Eğer evde yapacaksanız(sanırım evde değildi ya) pazara erteleyin diyecektim ama, pazar günü dolu değilse salonuda ayarlayabilirsiniz. Ya da hepsini boşverip akışına bırakıp devam edeceksiniz. Bence en son seçenek Eki Görüntüle 1062595 Eki Görüntüle 1062596
cok güzel aldıkların bsrns
iyi günlerde kullan
Yekta alıntı olmayınca bildirim gelmio
cok hoş gözüküyolar. güle güle kullan canım :13:
stresten ne düşünücegini biliyosun valla. perşembeydi dün. düzelir hava düzelir.
hem yagmur altındada daha romantik olur dış cekim
kendini rahatlat ya... düşünme bi aksilik falan rahat ol
baharatlığımı değiştirdim metal 3 lü büyük kap aldımya zevklerle renkler tartışılmaz. sen begendiysen no problem
manisa da yaşıyorum canım.sağolsun teyzemler kuzenler dün gelmişler bize herşeye yardım etmişler ,bu akşamda gelip yemeklere yardım ediceklermiş.
canımm benim güldürdün vallahi yüzümü , çok iyi moral oldun:) inşAllah canım o gün bari bişey çıkmasa.şemsiyem hazır zaten ama elbisem saçım bozulur
Günaydın kızlar hayırlı cumalar..
GiMUm cumartesi günü bütün şanslar senle olsun tatlım...
duam seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?