2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

fırını yok benim sevdiceğin evi bildiğin bekar evi ama elimden geldiğince ( aşçı olduğum halde malzeme azlığından birşey yapamıyorum ) birşeyler yapmaya çalışıyorum :)

Teşekkür ederim tatlımm aminnnn

:)

kızlarrr koşun yetişin ben alışveriş yapıyorum markafoniden ara ara nevresim takımları ve mutfak banyo eşyaları indirime girmiş bende bir kaç birşey beğendim bana bi fikir verin sevdiceği aradım sordum beğendiysen al dedide bilemedim :) birde siz söyleyin :)

markafoniden benimde nişanlım cok şey almıştı evimize.
güzel ürünleri. ama kargo konusunda sacmalıkları diz boyu.
mutfak ürünü alıyosun. o kargoya kıyafet koyamıosun o ayrı kargo oluo...
alışveriş yapmayı bıraktım

resimlerini ve fiyatlarını gönder istersen bakayım yardımcı olayım canım

sizde bana fikir verin.
haftaya sınavı var nişanlımın aöf son sınıfta. yaşadıgımız sıkıntılarıda biliyosunuz.
onu biraz mutlu etme adına birşey yapmak istiyorum.
resimli cikolata geldi aklıma ama başka ne olabilir kızlar...

gecen hafta kendisi bana beni mutlu etmek için cicek jestinde bulunmuştu.
böyle bi jest gibi bişey istiyorum. ne olabilir

işte bunlarr :) bu baharatlık takımım :) bu sıvı sabunluk ve süngerlik :) pek emin değilim bundan sadece diğerleriyle takım olduğu için aldım :) sevdiceğime lezzetli krepler hazırlıycam bununla :) çok seviyor benim kreplerimi :) bu kaşıklık ve içindeki kaşıklarla beraber geliyor içindekiler pek kullanışlı değil ama yinede diğerleriyle takım olsun diye aldım modelleri aynı çünkü :) bunlar kirli kaşıklıklar ikisi bir arada 15 tlydi. maksadım yine takımdan bir ürün olsun.Eki Görüntüle 1063065 bu slikon saplı seramik tava :) sos tavası :) kurabiye kavanozu ( çok seviyorum bunları ben :) ) nevresim takımı pachwork :) buda yağlık - sirkelik, tuzluk - biberlik , şekerlik takımı altındaki bambu tepsiyle gönderiliyor.

şimdi hatuncanlar ben bunları çok beğendim ancak 242 tl tutuyor 6 taksitle alabiliyorum. sizce modelleri nasıl? ve gereksiz dediğiniz birşey varmı? bazılarında kararsızım çünkü takım olsun diye aldım ama mutfakta şık durur mu ?

gönderdim bile elbise almadım zaten şu aralar birşey almıycam kendime sağolsun sevdicek halletti o konuyu :) yazlıklarımıda geçen yıl baya bi yenilediydimdi birde kilo vermek istiyorum şu anda o yüzden elbise v.s. almıycam kargosu problem değil benim için acelem yok sonuçta

hımmm... çikolata mantıklı yada kendinde yapabilirsin şekilli kalıplardan al çikolata kalıbı slikon oluyor onlara kuvertür çikolata erit içine sevdiği kuruyemiş yada meyvelerden karıştır ellerinle hazırlamış olursun. ( ben fırınlanmış pudra şekerli bademli çikolatayı çok severek yapıyorum mesela enfes oluyor :) )

evde aklımda bişilerde vardıda. pasta falan. şehir dışında ya yerdide.
evde şimdi ugraşıpda annemin dırdırını dinliyemem.
ondan öyle dışardan cikolata düşündüm

hayırlı olsun ne aldın. iyi günlerde kullanın canım

Bence çok ciciler bende çok beğendim o takımları çok cicilerrr

Kızlar bana daha bildirim gelmiyor yaa size geliyormuu :2:

cok güzel aldıkların bsrns
iyi günlerde kullan

Yekta alıntı olmayınca bildirim gelmio

teşekkür ederim canımcım :) resimleri ekledim bi gurupta daha sordumda facete baharatlıklar ve kaşıklık için annane işi dediler acaba almasam mı diyorum

Kızlar bana daha bildirim gelmiyor yaa size geliyormuu :2:

geliyor canım :)
Bence çok ciciler bende çok beğendim o takımları çok cicilerrr

çok teşekkür ederim canımcım :) annane işi gibi değil demi ? yada öyle mi duruyor?

cok güzel aldıkların bsrns
iyi günlerde kullan

Yekta alıntı olmayınca bildirim gelmio

teşekkür ederim canım benim annane işi gibi duruyor mu sizce kızlar? yani mutfakta ankastre kullanmak istiyoruz dolaplarım ne renk olur bilmiyorum ama siyah beyaz düşünüyorum modern bir mutfak olsun istiyorum eşyalarım cıvıl cıvıl rengarenk olsunlar istiyorum. sizce bunlar çok mu dışında olayın?

teşekkür ederim canımcım :) resimleri ekledim bi gurupta daha sordumda facete baharatlıklar ve kaşıklık için annane işi dediler acaba almasam mı diyorum

ya zevklerle renkler tartışılmaz. sen begendiysen no problem

manisa da yaşıyorum canım.sağolsun teyzemler kuzenler dün gelmişler bize herşeye yardım etmişler ,bu akşamda gelip yemeklere yardım ediceklermiş.
canımm benim güldürdün vallahi yüzümü , çok iyi moral oldun :) inşAllah canım o gün bari bişey çıkmasa.şemsiyem hazır zaten ama elbisem saçım bozulur

salonda olucak canım davetiyeler de dağıtıldığı için erteleyemeyiz :44: akşamı takmıyorum canım kafama gündüz korkuyorum çok istiyoruz dış çekimi

ama çok yağarsa çekilemeyiz ki

ya zevklerle renkler tartışılmaz. sen begendiysen no problem
baharatlığımı değiştirdim metal 3 lü büyük kap aldım tupperware dan almıştım baharatlık sonradan aklıma geldi fıstık yeşili kapaklı :d bunlarıda çay şeker türk kahvesi koymak için kullanıcam büyük boy aldım 3 lü

sıkma canınını gimumcum elbisende saçın başın makyajında güzel olacak iyi düşün iyi olsun

Günaydın kızlar hayırlı cumalar..

GiMUm cumartesi günü bütün şanslar senle olsun tatlım...
duam seninle

günaydın canımm benim aminn amin , bizimle birlikte cumartesi özel günleri olan herkesin Allah yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…