2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

seviyorum öyle insanları ya.
kendi dişiyle tırnagıyla bişilere sahip olanları

sıkma canını dügününüzde yaparsın
nişan sizinoralarda kız evine ait dimi.
bizim burda öyle degilde

başka alternatifler düşün yada içindeki ukteyi başka şeyle gidermeye bak:13:

seviyorum öyle insanları ya.
kendi dişiyle tırnagıyla bişilere sahip olanları

Kesinlikle bende çok takdir ederim. Zaten bu yönü beni ona bir kez daha aşık ediyor :) karakterleri ve hayatta duruslari daha sağlam oluyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canim yaa merak etme yine tarihin netlessin belki de daha farklı imkanlarla daha güzelini yaparsin hic dert tasa yapma kendine.

sıkma canını dügününüzde yaparsın
nişan sizinoralarda kız evine ait dimi.
bizim burda öyle degilde

başka alternatifler düşün yada içindeki ukteyi başka şeyle gidermeye bak:13:

Sadece salon tutma kıza ait diğer herşey erkeğe örn elbise fotoğrafçı araba felan.Sen nezaman düşünüyordun evliliği.Bizde ağustos 2 yada ekim 12 de nişan mayıs sonu haziran başı gibi düğün düşünüyoruz canımm

Ah canim yaa merak etme yine tarihin netlessin belki de daha farklı imkanlarla daha güzelini yaparsin hic dert tasa yapma kendine.

Tarihim netleşsin yine ayarlamaya çalışıcam canım olmadı ekim 12 de yapabiliriz kurban bayramı tatilinde hayırlısı içimde kalsın istemiyorum hiçbişey

Nasipse eylülde söz olucak canim sonrasında yaza yada 2016 yazada olabilir bakalim nasip.

hım..
seneye mayız-haziran düşünüyoruz bizde

Aynı dönemlerde yani bakalım inşaallah kabul olur dualarımız canımm.Sen nerde oturuyosun gelin olunca nerde oturucaksınız?

g.antepliyim. burda yaşıyorum.
nişanlımla burda yaşıcaz. tek kızım diye bizimkiler şehir dışınada izin vermediler...
yoksa işi geregi dışarda olma ihtimalimiz vardı

g.antepliyim. burda yaşıyorum.
nişanlımla burda yaşıcaz. tek kızım diye bizimkiler şehir dışınada izin vermediler...
yoksa işi geregi dışarda olma ihtimalimiz vardı

Bende Trabzonluyum cnm ama İstanbula gelin gidicem

umarım ben de 2015 gelini olabilirimmm

hayırlısı canım
Amin tatlim cumlemiz için inşallah :)

İnşallah içinde kalmaz canim hic birşey bende kır düğünü istiyorum ama belki başka seçeneklerde olabilir su anda hayal edemiyorum bahçe düğünü bile olabilir :) seviyorum boyle şeyleri özenerek yapacagim bir düğün olacagi kesin ama :)

umarım ben de 2015 gelini olabilirimmm

Hayirlisi inşallah canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…