- 16 Eylül 2006
- 24.056
- 18.169
- 823
- 37
Ah yazik yaa... Benimkide babadan görmemiş baba alkol masasindaymis buda küçük yaştan beri okulu birakmis calisiyor kendi kendine bu hale gelmiş hep çok şükür. Babasi bugün bile arabayi istemez ya istesede Binnur laf eder falan filan anneme de acayip saygi duyuyor beni koruyup kolladigi babasiz büyüttüğü için falan cokda seviyor annemi. Bende kaynanami seviyorum çok. Oda sağolsun beni sever :) gidip doneyimde bi oturmaya gideyim bak aklima geldi :)):):):):)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hoşgeldiniz hatunlar nasılsınız .
Hayırlısı canım ya Rabbim böyle stressiz sıkıntısız geçirsin.Ama insan heves ediyor eğer benimkisi kesinleşe bilseydi yani ağstos2 sinde nişan olabileceği kesin olaydı fotoğrafçı ayarlıcaktım nişan mekana kapora verecektim ve bir ilahi grubu var enstrumanlı ve ney çalıyorlar o grubu ayarlıyacaktım ama malesef kesinleşmediği için fotoğrafçı 850 demişti ilkin fiyatlar arttı 1000 tl diyo şimdi dış çekim birazdaha 1500 dermekanı tutamadım belkide tutulmuştur oda fiyatı artırır grup ise aynı gün başka biri tutmuş ( hepsi içimde kaldıı
seviyorum öyle insanları ya.
kendi dişiyle tırnagıyla bişilere sahip olanları
Hayırlısı canım ya Rabbim böyle stressiz sıkıntısız geçirsin.Ama insan heves ediyor eğer benimkisi kesinleşe bilseydi yani ağstos2 sinde nişan olabileceği kesin olaydı fotoğrafçı ayarlıcaktım nişan mekana kapora verecektim ve bir ilahi grubu var enstrumanlı ve ney çalıyorlar o grubu ayarlıyacaktım ama malesef kesinleşmediği için fotoğrafçı 850 demişti ilkin fiyatlar arttı 1000 tl diyo şimdi dış çekim birazdaha 1500 dermekanı tutamadım belkide tutulmuştur oda fiyatı artırır grup ise aynı gün başka biri tutmuş ( hepsi içimde kaldıı
İsterseniz ilk sayfaya sorular belirleyelim herkes o soruların cevabını yazsın her yeni geleni de tanımış oluruz böylece :)
bsrns siz ne zaman düşünüyosunuz evliliği
Nasipse eylülde söz olucak canim sonrasında yaza yada 2016 yazada olabilir bakalim nasip.
sıkma canını dügününüzde yaparsın
nişan sizinoralarda kız evine ait dimi.
bizim burda öyle degilde
başka alternatifler düşün yada içindeki ukteyi başka şeyle gidermeye bak:13:
Ah canim yaa merak etme yine tarihin netlessin belki de daha farklı imkanlarla daha güzelini yaparsinhic dert tasa yapma kendine.
Nasipse eylülde söz olucak canim sonrasında yaza yada 2016 yazada olabilir bakalim nasip.
Sadece salon tutma kıza ait diğer herşey erkeğe örn elbise fotoğrafçı araba felan.Sen nezaman düşünüyordun evliliği.Bizde ağustos 2 yada ekim 12 de nişan mayıs sonu haziran başı gibi düğün düşünüyoruz canımm
hım..
seneye mayız-haziran düşünüyoruz bizde
Aynı dönemlerde yani bakalım inşaallah kabul olur dualarımız canımm.Sen nerde oturuyosun gelin olunca nerde oturucaksınız?
g.antepliyim. burda yaşıyorum.
nişanlımla burda yaşıcaz. tek kızım diye bizimkiler şehir dışınada izin vermediler...
yoksa işi geregi dışarda olma ihtimalimiz vardı
Bende Trabzonluyum cnm ama İstanbula gelin gidicem
umarım ben de 2015 gelini olabilirimmm
Amin tatlim cumlemiz için inşallah :)hayırlısı canım
Sadece salon tutma kıza ait diğer herşey erkeğe örn elbise fotoğrafçı araba felan.Sen nezaman düşünüyordun evliliği.Bizde ağustos 2 yada ekim 12 de nişan mayıs sonu haziran başı gibi düğün düşünüyoruz canımm
Tarihim netleşsin yine ayarlamaya çalışıcam canım olmadı ekim 12 de yapabiliriz kurban bayramı tatilinde hayırlısı içimde kalsın istemiyorum hiçbişey
umarım ben de 2015 gelini olabilirimmm
hoşgeldiniz. inşallah :13:
hoşbuldummmm, takip edeceğim bu topiği, ve gelişmelerim oldukça yazarım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?