2015 / 2016 da evlenecek olanlar ,evlenmeyi düşünenler gelin gelin bizde toplaşalım

en güzeli çok uzatmamak bencede .biz 1 buçuk senelik nişanlıyız.nişandan sonra oldu ne olduysa.biz çok pişman olduk daha önce evlenmediğimize
o yüzden maksimum 6- 7 aylık nişanlılık her zaman iyidir.
Hii 8ay iyidir o zaman anca hazirliklar yapilirbizde de para sıkıntısı var zor oldu falan ama şükür anlayış tarafına denk geldi ve simdilik dert etmiyo gb gençler genciZ aileden olmadigi süre bu yaslarda birikim olması zor Rabbim kimseyi hic bi türlü darda koymasın

aminn canım benim ..o zaman 3- 4 ay gibi bi süreçte zorlanırsınız , en güzelini düşünmüşsün.bizde maddi durumlardan ve askerlik durumu olduğu için bu kadar bekledik.seni çok iyi anlıyorum.
aynı yaştayız bu arada :) ben de 21 im.

Bende 21 yaşındayım, 22'e gireceğim :) sanırım hepimiz aynı telaşla muzdaripiz :)

Bizde öyle önce okuyacakti sonra işte bi süre çalıştı simdi asker bolu da bakalim hayirlisiyla dönseydi 3 aydan az kaldi

Kira ne kadar kuzum genelde 1 yada 2 kira bedeli alıyor ev sahipleri :) anlayışlıdır umarım canmm 3aylık demek 3 kira bedeli oluyor kuzum işte kıran ne kadarsa 3ile çarp :) zaten çıkarken kaporayı geri veriyor ev sahibi mutlaka sözleşme yapın ama mutlaka canm
Anneni boşver canm şimdi nikaha odaklan auuyy çok heyecanlı yaaa :))) <3 Rabbim yardımcın olsun canm :) sağlık sıhhat olduktan Şonra hepsi olur :) üzme yani annen çeyizlerini vermiyor diye çalışıyorsan birbir alırsın istediğin gibi kuzum:)

Canımmm nasıl geçti düğününüz ? :)
Beklediğimden güzel geçti :) konuklar tarafından beğenildi.hatta aynı şekilde düğün yapmak isteyen nişanlı bir bayan bile çıktı sonradan.umarım herşey daha da iyi olur.çok teşekkürler ilgin için

merhaba kızlar
bende aralık ayından itibaren asker beklemeye başlıcam bir yandan üzülüyorum bir yandan da aradan çıkması lazım diyorum ilk defa ayrı kalacağız. 2014 ağustos ayında sözlendik ben nişan istemedim. askerden Allah kısmet ederse 2016 mayıs ortası veya haziran başı gelecek ama ne zaman evleneceğiz bilemiyorum hiç. aslında 2016 eylül evlenmek istediğim tarih daha fazla uzasın istemiyorum ama maddiyat işte.

Allah herkese huzurlu yuva nasip etsin.

Bizde öyle önce okuyacakti sonra işte bi süre çalıştı simdi asker bolu da bakalim hayirlisiyla dönseydi 3 aydan az kaldi
ayy heyecanlısındır şimdi canım sen :) sen bol bol dua et kuzum inşAllah bir an önce kavuşursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…