Hii 8ay iyidir o zaman anca hazirliklar yapiliren güzeli çok uzatmamak bencede .biz 1 buçuk senelik nişanlıyız.nişandan sonra oldu ne olduysa.biz çok pişman olduk daha önce evlenmediğimize
o yüzden maksimum 6- 7 aylık nişanlılık her zaman iyidir.
aminn canım benim ..o zaman 3- 4 ay gibi bi süreçte zorlanırsınız , en güzelini düşünmüşsün.bizde maddi durumlardan ve askerlik durumu olduğu için bu kadar bekledik.seni çok iyi anlıyorum.Hii 8ay iyidir o zaman anca hazirliklar yapilirbizde de para sıkıntısı var zor oldu falan ama şükür anlayış tarafına denk geldi ve simdilik dert etmiyo gb gençler genciZ aileden olmadigi süre bu yaslarda birikim olması zor Rabbim kimseyi hic bi türlü darda koymasın
aminn canım benim ..o zaman 3- 4 ay gibi bi süreçte zorlanırsınız , en güzelini düşünmüşsün.bizde maddi durumlardan ve askerlik durumu olduğu için bu kadar bekledik.seni çok iyi anlıyorum.
aynı yaştayız bu arada :) ben de 21 im.
Bende 21 yaşındayım, 22'e gireceğim :) sanırım hepimiz aynı telaşla muzdaripiz :)Hii 8ay iyidir o zaman anca hazirliklar yapilirbizde de para sıkıntısı var zor oldu falan ama şükür anlayış tarafına denk geldi ve simdilik dert etmiyo gb gençler genciZ aileden olmadigi süre bu yaslarda birikim olması zor Rabbim kimseyi hic bi türlü darda koymasın
Bizde öyle önce okuyacakti sonra işte bi süre çalıştı simdi asker bolu da bakalim hayirlisiyla dönseydi 3 aydan az kaldiaminn canım benim ..o zaman 3- 4 ay gibi bi süreçte zorlanırsınız , en güzelini düşünmüşsün.bizde maddi durumlardan ve askerlik durumu olduğu için bu kadar bekledik.seni çok iyi anlıyorum.
aynı yaştayız bu arada :) ben de 21 im.
Aynen bi telas vaar yaa :))♥ Bende 21bitti 22 den yasini yaşıyorum :)))Bende 21 yaşındayım, 22'e gireceğim :) sanırım hepimiz aynı telaşla muzdaripiz :)
evet canım yaaa :))Aynen bi telas vaar yaa :))♥ Bende 21bitti 22 den yasini yaşıyorum :)))
İnşallH nisanın 2. Haftası olucak yer araştırıyoruzhayırlı olsun canım hoşgeldin aramızatam tarihiniz belli mi ?
Nerede yaşıyorsunuz ?İnşallH nisanın 2. Haftası olucak yer araştırıyoruz
Hiç birine yakın değil
insAllah canım valla hem belki 3-4 sene kalıcaz dersek belki anlayışlı olurlar.peki ne kadar alıyorlar biliyor musun hiç kuzum? biz 3 aylığına kapora versek ne kadar vermemiz lazım?
Annemle nikah a 2 -3 hafta kala oturup konusmayı planlıyordum.hem nikahı , hem çeyizleri vercek misin?beyaz eşya-mobilya lazım alıcak mısın? , hemde ben nişanlım askerden geldiği gün e kadar burda kalsam senin için problem olur mu?yoksa söyle hemen eşyalarımı alıp giderim diye anlatıcaktım ama böyle yapınca vazgeçtim. zaten nikah tarihini o gün söyledim ama saatini söylemedim kuzum.
Nerede yaşıyorsunuz ?
Istanbulda yaşıyorum bende :) arastirmalara başladık bizde ne kadar erken baslamak okdr kolay ve çabuk borc bitmesi demek :)Ankara dayım yer bakıyoruz ama henüz netleşmedi, yardım istiyorum :) siz nerdesiniz
Beklediğimden güzel geçti :) konuklar tarafından beğenildi.hatta aynı şekilde düğün yapmak isteyen nişanlı bir bayan bile çıktı sonradan.umarım herşey daha da iyi olur.çok teşekkürler ilgin içinCanımmm nasıl geçti düğününüz ? :)
ama güzel telaşlarBende 21 yaşındayım, 22'e gireceğim :) sanırım hepimiz aynı telaşla muzdaripiz :)
ayy heyecanlısındır şimdi canım sen :) sen bol bol dua et kuzum inşAllah bir an önce kavuşursunuzBizde öyle önce okuyacakti sonra işte bi süre çalıştı simdi asker bolu da bakalim hayirlisiyla dönseydi 3 aydan az kaldi
inşAllah gönlünüze göre bir yer bulursunuz canım :)İnşallH nisanın 2. Haftası olucak yer araştırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?